Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015


ΜΕΡΟΣ 30ο

ΣΤ. ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ-ΟΡΩΝ-ΔΟΓΜΑΤΩΝ)





ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΖΗΛΩΤΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
8. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ  ΑΠΕΙΛΕΣ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Διεθνιστές-Αναρχικοί-
Λαθρομετανάστες-
Αποκρυφιστές (Τέκτονες,
Αστρολόγοι,Νεοπαγανιστές,
Πανθεϊστές, Μελλοντολόγοι
Ανθρωποσοφιστές,
Πνευματιστές, κλπ)
Υπαρξιστές-Αθεϊστές-
Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews)-    Ισλαμιστές/Τζιχαντιστές-
Πράκτορες ξένων
χωρών / οργανισμών /
συμφερόντων / 
μυστικών υπηρεσιών-
Αιρετικοί  (38)
Οικουμενιστές (58)

Εβραιοχριστιανισμός 39)
Σιωνιστές (32)
Λαθρομετανάστες,
Ισλαμιστές (38)
Λοιποί αλλογενείς και
αλλόθρησκοι (42)
Εβραίοι (40)
Χριστιανοί (41)
Λοιποί αλλογενείς
και αλλόθρησκοι (42)



















       38.  Εσωτερικές απειλές
Διεθνιστές :
Διεθνισμός κατά τους θιασώτες του, είναι η θεωρία που υποστηρίζει την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας και συνεννοήσεως, πνευματικής και πολιτικοκοινωνικής και επιδιώκει να δημιουργήσει την πεποίθηση ότι τα έθνη είναι τεχνητοί και ανεπιθύμητοι σχηματισμοί. Ο όρος χρονολογείται από το 1893.
Ο προλεταριακός διεθνισμός (ονομάζεται και διεθνιστικός σοσιαλισμός) είναι μία μαρξιστική αντίληψη περί των κοινωνικών τάξεων βασιζόμενη στην θεώρηση πως η ύπαρξη εθνικών διαφορών είναι αποτέλεσμα αλληλοσυγκρουομένων καπιταλιστικών συμφερόντων και, κατά συνέπεια, η εργατική τάξη πρέπει να δράσει σε παγκόσμιο συντονισμό, για να ανατρέψει τον καπιταλισμό και να εξαφανίσει τα έθνη.
 Οι Διεθνιστές επιδιώκουν την κατάργηση των συνόρων και των διαφορών μεταξύ των εθνών και αρνούνται κάθε έννοια έθνους, πατρίδος και Γένους. Δεν αναφέρονται σε Πατρίδα ούτε σε αγώνες του Ελληνικού Έθνους. Αντιθέτως επιθυμούντες την κατάργηση ο,τιδήποτε θυμίζει ή σημαίνει Πατρίδα/ Πατριωτισμό, Έθνος/Εθνικισμό, Γένος των Ελλήνων, καθίστανται αυτομάτως απειλές, ορατές ή εν δυνάμει, για το κράτος, την πατρίδα και το Έθνος/Γένος.
Η σημερινή ιστορική πραγματικότητα, κυρίως του περασμένου αιώνος, με την αναζωπύρωση του εθνικισμού και τις διαμάχες μεταξύ των τέως κομμουνιστικών κρατών, αποδεικνύει ότι ο Διεθνισμός είναι ανεφάρμοστος. Παρ’ όλα αυτά, ο κίνδυνος βρίσκεται στο γεγονός ότι η ύποπτη προπαγάνδα υπέρ του Διεθνισμού, που συνεχίζεται αδιαλλείπτως, εξυπηρετεί τις Ιουδαιο-σιωνιστικές επιδιώξεις.
Αναρχικοί (αντιεξουσιατές)
O αναρχισμός (αγγλικά: anarchism), είναι ένα Ιουδαϊκό ιδεολογικό πολιτικό και κοινωνικό κίνημα. Ετυμολογικώς προέρχεται από την ελληνική λέξη αρχή (=εξουσία) και το στερητικό α. Στην κυριολεξία, αναρχία σημαίνει «χωρίς εξουσία» και το κοινό χαρακτηριστικό όλων των αναρχικών κινημάτων, είναι το αίτημά τους για κατάργηση του κράτους, το οποίον βλέπουν ως βασικό καταπιεστικό παράγοντα, περιορισμού της ελευθερίας του ατόμου και της κοινωνίας.
Ο όρος αναρχισμός, αναλυόμενος ιστορικώς, είχε και έχει  αρνητική έννοια. Αναρχία συνήθως σημαίνει, χάος κοινωνικό, πολιτικό και όχι μόνο. Δηλώνει δηλαδή την αταξία ή τρομοκρατία, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι θεωρητικοί αναρχικοί, θεωρούν την βία όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής, αλλά επίσης την εξισώσουν με την αστική ηθική, εγκρίνοντάς την μόνο ως μέσο αυτοάμυνας.
Οι αναρχικοί πρεσβεύοντες ότι η εξουσία με οποιαδήποτε μορφή, δεν είναι επιθυμητή ούτε αναγκαία, στρέφονται όχι μόνον εναντίον της κρατικής αλλά και πάσης άλλης οργανωμένης εξουσίας, θρησκευτικής, κοινωνικής κ.α. Έτσι, συνιστούν απειλή κατά της εννόμου τάξεως αλλά και κάθε Εθνικής Ιδέας, αρχής και προσπαθείας.
Οι αναρχικοί απορρίπτουν όλες τις μορφές κοινοβουλευτικής πολιτικής δράσεως ως ανούσιες και προσβλέπουν σε μία «κοινωνική επανάσταση»  (αναρχοκομμουνιστές), σε γενικές εργατικές απεργίες (αναρχοσυνδικαλιστές) ή σε μία καθολική «ανυπακοή των μαζών» (αναρχοατομικιστές), προκειμένου να επέλθει η αναρχία. 
Οι πατέρες του αναρχισμού, ήσαν Ιουδαϊκής καταγωγής, αποκρυφιστές ή και τα δύο.   
«…several early promoters of modern anarchism, specifically Mikhail Alexandrovich Bakunin (1814-1876), Pyotr Alexeyevich Kropotkin (1842/12/21-1921/02/08) and Pierre-Joseph Proudhon (1809/01/15-1865/19/01), were freemasons. The further claim will also be made that many of the participants in the First International (1864/09/28-1876/07/15), the Commune Révolutionnaire, and the Paris Commune (1871/03/28-1871/05/28) were freemasons, and therefore that modern communism or the anarchist movement are masonic constructs.1
Many people of Jewish origin, such as Emma Goldman, Alexander Berkman, Martin Buber, Murray Bookchin, Noam Chomsky, Murray Rothbard or David D. Friedman have played a role in the history of anarchism. However, as well as these anarchists of Jewish origin, there have also been specifically Jewish anarchist movements, within the Yiddish-speaking communities of Eastern and Central Europe, and the Western cities to which they migrated, from the late nineteenth century until the Second World War. All the members of the first anarchist group in the Russian Empire, which was formed in 1903 in Białystok, were Jews. Yiddish-speaking Jews participated to the International Anarchist Congress of Amsterdam in 1907.2  
A British Orthodox rabbi, Yankev-Meyer Zalkind, was an anarcho-communist and very active anti-militarist. Rabbi Zalkind was a close friend of Rudolf Rocker, a prolific Yiddish writer and a prominent Torah scholar. He argued, that the ethics of the Talmud, if properly understood, is closely related to anarchism.3   
Ο αναρχισμός, ως Ιουδαϊκό ιδεολογικό και πολιτικό κίνημα, αποτελεί ταυτοχρόνως και μία από τις αριστερόστροφες «χρυσές εφεδρείες» του Συστήματος, που χρησιμοποιείται είτε για παραπλάνηση της κοινής γνώμης, είτε για τρομοκράτηση των πολιτών, σε περίπτωση που κινδυνεύει με κατάρρευση η κοινοβουλευτική βουλευτοκρατία..
Λαθρομετανάστες ή λαθροεισβολείς



Οποιοσδήποτε επιδιώκει την λάθρα μετάβαση ή καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας είναι παράνομος αλλά και ύποπτος για τέλεση αξιοποίνου πράξεως, μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Πολύ περισσότερο για τους λάθρα μεταβαίνοντας σε ξένη χώρα, με οποιοδήποτε πρόσχημα, χωρίς να ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαφανείς διεθνείς και εσωτερικές, κατά χώρα, διαδικασίες. Οι Λαθρομετανάστες συνιστούν απειλή και για τους εξής λόγους:
-Άγνωστο το ποινικό και ιατρικό ιστορικό τους (κίνδυνος μεταδόσεως μολυσματικών ασθενειών).
-Άγνωστοι χρηματοδότες του εγχειρήματός τους (άγνωστοι οι στόχοι των χρηματοδοτών-πιθανολογούμενη για απειλή αγνώστου μορφής, σκοπού και προελεύσεως).
-Πολύμορφος ο τακτικός και στρατηγικός στόχος της λαθρομεταναστεύσεως (Δημογραφική αλλοίωση, αναζήτηση καλύτερων οικονομικών συνθηκών, πρόκληση οικονομικής κρίσεως, αλλαγή πολιτικού χάρτη, μετάλλαξη εθνολογικής συνθέσεως, κ.λπ.).
-Δημιουργία πυρήνων/εγκληματικότητος, συμμοριών ακόμη και δικτύου μυστικών υπηρεσιών ξένων κρατών.
-Δημιουργία κοινοτήτων αλλοθρήσκων και αλλοεθνών με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η απειλή μεγαλώνει με την αύξηση του αριθμού των αφικνουμένων αλλογενών και αλλοδόξων λαθρομεταναστών.
-Εκμεταλλευόμενοι την «χαλαρή» νομοθεσία και άλλες «ανθρωπιστικές» διεθνείς συνθήκες, πιθανώτατα μελλοντικώς, να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα και να επιχειρήσουν από το τίποτε και πουθενά, την διεκδίκηση αυτοδιοικητικής, ακόμη και πολιτικής εξουσίας.
-Όσοι από τους λαθροεισβολείς είναι κρυπτο-τζιχαντιστές ή μέλη άλλων φανατικών ισλαμιστικών ομάδων, δεν είναι απλώς φανατικοί, δεν υπολογίζουν την ζωή τους, φρονούντες ότι φονεύοντες απίστους εκτελούν τις εντολές του Αλλάχ, όπως αυτές καταγράφονται στο ΚΟΡΑΝΙΟΝ και φονευόμενοι υπέρ «πίστεως», αυτομάτως μεταβαίνουν στον παράδεισο….
     Το γεγονός ότι στο κοράνιον περιλαμβάνονται τέτοιες εντολές του Αλλάχ των μουσουλμάνων, κατά των «απίστων» (όλων των μη ισλαμικών θρησκειών και δογμάτων), αποφεύγεται να αποκαλύπτεται και αποκρύπτεται τόσον από τους ποιμενάρχες της Ορθόδοξης εκκλησίας, όσον και από τα συστημικά ΜΜΕ, αντιστοίχως.
Τα τελευταία ειδεχθή εγκλήματα των δολοφόνων τζιχαντιστών [αποκεφαλισμοί, καταστροφές ερειπείων ειδωλολατρικών ναών, σφαγές στο Παρίσι (2015)/ «Charlie Hebdo», Ιουδαϊκό παντοπωλείο, Bataclan, La petit Cambodge, κλπ], διεπράχθησαν από «πιστούς ισλαμιστές», κατ’ εφαρμογήν των «εντολών» του Αλλάχ, που είναι καταγεγραμμένες στο ΚΟΡΑΝΙΟΝ. Παραθέτουμε μερικά από τα σχετικά χωρία του Κορανίου:
· Να μην συνάπτετε φιλίαν μετά απίστων παρά μόνον μετά πιστών Μουσουλμάνων (Δ΄/ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 143).
· Η απόφαση εγγεγραμένη στις αιωνίους δέλτους είναι: Οι μουσουλμάνοι να εξαφανίσουν και να τιμωρήσουν σκληρώς όλες τις χώρες της γης προ της ελεύσεως της ημέρας της κρίσεως (ΙΖ΄/ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΑ, 60).
· Να μην συνάπτονται σχέσεις ούτε με Εβραίους ούτε με Χριστιανούς, διότι είναι φίλοι μεταξύ τους. Όποιος συνάψει φιλίαν θα ομοιάσει με αυτούς που είναι διεφθαρμένοι (Ε΄/Η ΤΡΑΠΕΖΑ, 56).
· Όταν παρέλθουν οι ιεροί μήνες, τότε να φονεύετε τους πολυθεϊστές όπου κι αν τους συναντάτε. Δεν θα συνθηκολογήσετε με αυτούς παρά μόνον με όσους επιζητούν την συνθηκολόγηση πλησίον του ιερού τεμένους (Θ΄/Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, 7).
· Πολεμείτε εναντίον παντός μη πιστεύοντος εις τον Αλλάχ. Πολεμείτε δ’ επίσης εναντίον των Εβραίων και των Χριστιανών οι οποίοι, δεν πιστεύουν την πίστη της Αληθείας (τον Ισλαμισμό) [Θ΄/Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, 29].
· Δεν φονεύουν οι πιστοί τους απίστους, αλλά ο Αλλάχ. Υπακούετε στον Αλλάχ και εις τους αποστόλους αυτού. Εννοήσατε; (Η΄/ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ,15-20).
· Oπόταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερεώς τα δεσμά των αιχμαλώτων (ΜΖ΄/Ο ΜΩΑΜΕΘ,4).
· Φονεύετε τους απίστους όπου κι αν τους βρίσκετε (Β΄/Η ΒΟΥΣ, 190-193).
· Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων….Τσακίστε τους λαιμούς τους και σακατέψτε τα ακροδάκτυλά τους (8/ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ,12).
· Ο Αλλαχ τους έρριξε από τα φρούριά τους κι’ ΄εσπειρε τον τρόμο στις καρδιές τους( 33/ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ,26).
Όταν λοιπόν, ακούονται ή γράφονται, από τους κατευθυνόμενους δημοσιογραφικούς κονδυλοφόρους, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ότι «ο ISIS αποτελείται από φανατικούς/εξτρεμιστές μουσουλμάνους ενώ οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι είναι μετριοπαθείς και φιλειρηνιστές», ή ότι  «Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι φανατικοί και τρομοκράτες»,  τότε δύο τινά συμβαίνουν:
Οι δημοσιογράφοι είναι αγράμματοι και ανιστόρητοι ή ευρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπληροφορήσεως/παραπλανήσεως, συμμετέχοντες εκουσίως ή ακουσίως, στην υλοποίηση του αφανούς Σχεδίου του Συστήματος, μέρος του οποίου είναι η συνιστώσα του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, η Ισλαμική τρομοκρατία, για εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Ιουδαιοταλμουδικής κυβερνήσεως «Ειρήνης, Αγάπης και Συναδελφώσεως» των λαών..
Όταν παρουσιάζονται σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι εντοπίων μουσουλμάνων ή μουφτήδες μουσουλμανικών ομάδων και ισχυρίζονται ότι ο ισλαμισμός κηρύσσει την ειρήνη και καταδικάζει  την βία, τότε δύο τινά συμβαίνουν:
Οι ισχυριζόμενοι κάτι τέτοιο, είναι απατεώνες που ουδέποτε άνοιξαν το κοράνι να διαβάσουν τι γράφει για πιστούς και απίστους και ως εκ τούτου, ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι μουσουλμάνοι ή είναι υποκριτές και παραπλανούν, «αποκοιμίζοντες» τους πολίτες, μέχρις ότου ενεργήσουν αιφνιδιαστικώς και κτυπήσουν θανατηφόρως, όταν οι πολίτες της «χριστιανικής» δύσεως κοιμούνται, απολαμβάνουν τα εδέσματα σε εστιατόρια, χοροπηδούν υστερικώς στις ροκ συναυλίες, παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις, κλπ.
Όσοι υποστηρίζουν, ότι οι λαθροεισβολείς δεν είναι λαθρομετανάστες, αλλά μετανάστες και πρόσφυγες πολέμου (κάποιοι απ’ αυτούς πιθανόν να είναι πρόσφυγες), είναι ανόητοι, πολιτικοί τυφλίνες, αμετανόητοι διεθνιστές, εγκάθετοι προπαγανδιστές, ψευτο-ανθρωπιστές του Συστήματος ή παραπληροφορημένοι.
Όλοι οι λαθραίως εισερχόμενοι στην πατρίδα μας, ανήκουν στις εξής κατηγορίες:
α/ Λιποτάκτες του στρατού της πατρίδος τους που πολεμά τον εχθρό.
β/ Τρομοκρατημένοι κάτοικοι από περιοχές που κατέλαβε ο εχθρός, και εξεδιώχθησαν ή έφυγαν οικειοθελώς, συνεπεία του πολέμου (πρόσφυγες).
γ/ Δειλιάσαντες κάτοικοι, εκπατρισθέντες οικειοθελώς προκειμένου να μη χάσουν την κινητή περιουσία τους που έχουν εξασφαλίσει στο εξωτερικό, με συγγενικά τους πρόσωπα.
δ   Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του συστήματος διαφόρων αξιωμάτων, και
ε/   Ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές.
Οι τελευταίοι, είναι μισθωμένα όργανα του Συστήματος4 με στρατηγικό στόχο αρχικώς την δημογραφική αλλοίωση, εθνικώς και θρησκευτικώς, των κρατών της Ευρώπης, κυρίως της Ορθόδοξης Ελλάδος και μεταγενεστέρως την ανάληψη αποστολών ισλαμοφασιστικής τρομοκρατίας (τελευταία σφαγή από τους ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές, στο Bataclan concert hall and restaurants in Paris, στις 13 Νοεμβρίου 2015).
 Οι πρόσφατες αλλεπάλληλες τρομοκρατικές ενέργειες των ισλαμοφασιστών, θα….αναγκάσουν τις κυβερνήσεις όλων των …δημοκρατικών κρατών, αργά ή γρηγορα, να «συνηγορήσουν» στην δημιουργία ενός αντιτρομοκρατικού πανδημοκρατικού μετώπου, για αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας αλλά και της οικονομικής κρίσεως, με βεβαία κατάληξη την …πολυπόθητη παγκόσμια Ιουδαιοταλμουδική κυβέρνηση «Ειρήνης και αγάπης». 
Το φαινόμενο της πλημμυρίδος των λαθρομεταναστών σ’ ολόκληρο τον κόσμο που το συσχετίζουν με την οικονομική δυσπραγία σ’ όλες τις χώρες, δεν είναι άσχετο με το σχέδιο αλλοιώσεως και μεταλλάξεως της πληθυσμιακής καταστάσεως, κυρίως των λαών της Ευρώπης. Παράνομη προώθηση αλλογενών και αλλοδόξων σε ξένες χώρες, δεν μπορεί να γίνει χωρίς οργάνωση, δίκτυο διακινήσεως, χρηματοδότηση και στρατηγικό στόχο.
Τα χρήματα διαθέτουν μόνο οι Ταλμουδιστές-Τραπεζίτες και οργανώσεις διακινήσεως λαθρομεταναστών που χρηματοδοτούνται από αυτούς. Είναι αδύνατο να διαθέτει ο καθένας από αυτούς τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες, χιλιάδες δολλάρια στους διακινητές και άλλους λαθρομεταφορείς.
Ταλμουδιστές5
Πολλοί συγγραφείς και αδέσμευτοι μελετητές, έχουν επισημάνει κατά καιρούς:
· Τον ύποπτο ρόλο των Ταλμουδιστών και την προπαγάνδα τους κατά πάσης ιδέας, αρχής και αξίας που έχει σχέση με πατρίδα, Έθνος, χριστιανισμό και τις διασυνδέσεις-επιρροές τους, στους πάσης φύσεως Διεθνιστές και ο,τιδήποτε αφορά σε διεθνιστικές ιδέες, δραστηριότητες.
· Την εμπλοκή-συμμετοχή τους, σε παγανιστικές-νεοπαγανιστικές ιδεοληψίες, οργανώσεις και εκδηλώσεις.
Όλες σχεδόν οι διεθνιστικές, αναρχικές, νεοπαγανιστικές και αποκρυφιστικές οργανώσεις ελέγχονται και χρηματοδοτούνται πλήρως από τους Ταλμουδιστές.
Η εμπλοκή των ταλμουδιστών δεν συνίσταται μόνον  στην χρηματοδότηση των αποκρυφιστικών οργανώσεων και διακινήσεως λαθρομεταναστών, αλλά και σε θέματα εθνικής ασφαλείας (κατασκοπεία, τρομοκρατικές ενέργειες, στελέχωση νευραλγικών θέσεων κρατικού μηχανισμού, διείσδυση στην διοίκηση της ορθόδοξης εκκλησίας,  κ.λπ.) .
Αυτό συνιστά μέγιστο κίνδυνο και ορατή απειλή.
          Ισλαμιστές
Ο Ισλαμισμός είναι η ονομασία της μουσουλμανικής θρησκείας. Ισλάμ (إسلام), σημαίνει στα Αραβικά αφοσίωση ή υποταγή στον Θεό και αναφέρεται στην θρησκεία που ιδρύθηκε στην Αραβική χερσόνησο από τον Μωάμεθ, τον 6ο μ.Χ. αιώνα, ενώ μουσουλμάνος σημαίνει "αυτός που αφοσιώνεται (στον Θεό)".
Ο ιδρυτής της, απέβλεπε στην ενότητα των Αράβων, πράγμα που πέτυχε, όπως επίσης να τους φανατίσει ώστε κάθε μη μουσουλμάνος να θεωρείται άπιστος. Το «ιερό» βιβλίο του Ισλάμ είναι το Κοράνιο, το οποίο πιστεύουν οι μουσουλμάνοι ότι ο Θεός αποκάλυψε στον Μωάμεθ.
"Δεν υπάρχει άλλος θεός εκτός από τον Θεό, ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του Θεού (لا إله إلا الله ومحمد رسول الله, Λαα ιλάχα ίλλα-λλάχ(ου), Μουχαμμαντούρ-ρασούλου-λλάχ" . Η φράση αυτή περιέχει τις δύο βασικότερες διδασκαλίες του Ισλάμ και προβάλλει τον Μωάμεθ, ως τον τελευταίο και μεγαλύτερο από τους προφήτες, αλλά και ως πρότυπο της ισλαμικής ζωής γενικά.
Ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία των ισλαμιστών, δεν χρειάζονται ιδιαίτερα αποδεικτικά στοιχεία. Το Κοράνιο, όπως προείπαμε (βλέπε στην παράγραφο για λαθρομετανάστες ή λαθροεισβολείς), βρίθει από χωρία που αναφέρονται σε αβυσσαλέο μίσος κατά των «απίστων»-αλλοδόξων, ιδιαιτέρως κατά των Χριστιανών, καίτοι θεωρούν τον Ιησού ως προφήτη του Θεού αλλά «υποδεέστερον» του Μωάμεθ!!!!.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τον αυξανόμενο αριθμό μουσουλμάνων λαθρομεταναστών οι οποίοι σε περίπτωση έκτακτης Εθνικής ανάγκης είναι βέβαιον, ότι:
-Θα αποτελέσουν φανατικούς συμμάχους-πολιτοφύλακες κάθε αντιχριστιανού επίδοξου επιδρομέα (εσωτερικού-εξωτερικού),   επιβουλευομένου την Ελλάδα και γενικώτερον τις χριστιανικές χώρες (5η φάλαγγα).
-Θα ενεργήσουν δυναμικώς κατά του χριστιανικού κόσμου και υπέρ οποιουδήποτε αλλοδόξου εχθρού. Ο φανατισμός τους είναι βέβαιον ότι θα οδηγήσει σε εγκληματικές ενέργειες, αφού το Κοράνιον διδάσκει ότι ο μαχόμενος ισλαμιστής και φονευόμενος εξ αιτίας της πίστεώς του, μεταβαίνει στον παράδεισο, όπου θα έχει κάθε είδους αιώνιες σαρκικές και άλλες απολαύσεις..
-Θα δράσουν κατά του Χριστιανικού κράτους στο οποίο φιλοξενούνται, εκμεταλλευόμενοι μεταξύ άλλων και την λεγόμενη, Ιουδαϊκής εμπνεύσεως, «αντιρατσιστική» νομοθεσία.
-Θα λειτουργήσουν ως «ωρολογιακές βόμβες» στα σπλάχνα της Ελλάδος, σε χρόνο και τόπο που θα είναι δύσκολο να εντοπισθούν, λόγω του πλήθους και της διασποράς τους σ’ όλη την Ελλάδα.
-Θα είναι δύσκολο ή αδύνατο να εξουδετερωθούν εγκαίρως, πριν δημιουργηθεί μη αναστρέψιμη κατάσταση για την Πατρίδα και τους Έλληνες πολίτες.
Αποκρυφιστές
Κατά τους θιασώτες του, ο αποκρυφισμός είναι η μεθοδική αναζήτηση-μελέτη των αποκρύφων, κυρίως, αλλά και φανερών δυνάμεων, στον άνθρωπο, στον μικρόκοσμο και στην κτίση (φύση και μακρόκοσμος).


Ο αποκρυφισμός με τις θρησκευτικής τάξεως αυθαίρετες δοξασίες του, λατρεύοντας την κτίση και όχι τον κτίσαντα, και αποδίδοντας στην κτίση φανταστικές ιδιότητες και δυνάμεις, δικαιώνει, κολακεύει και τροφοδοτεί τα πάθη και τις κατώτερες ορμές στον άνθρωπο και τον μεταβάλλει σε άβουλο και ανεύθυνο ον.6 
Οι αποκρυφιστές, νομίζουν ή πιστεύουν πως έχουν ή μπορούν να αποκτήσουν, κάποιες άγνωστες (απόκρυφες) «γνώσεις» ή κάποιες ειδικές ικανότητες ή χαρίσματα.
Στην περίπτωση αυτή, για να αποκτήσουν απόκρυφες γνώσεις εντάσσονται σε αποκρυφιστικές εταιρείες, ομάδες, στοές, ειδωλολατρικές κοινότητες, κλπ. Ακολουθούν τελετουργίες, συνταγές και πρακτικές που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία συνθηματική επίκληση των αποκρύφων δυνάμεων (πονηρών πνευμάτων, οντοτήτων όπως τις αποκαλούν), για να εκτελέσουν την επιθυμία τους.
Η αποκρυφιστική οργάνωση ή ο μεμονωμένος αποκρυφιστής-μύστης, με την επίκληση των αοράτων οντοτήτων (πνευμάτων), δηλώνει την υποταγή του και δεσμεύεται με όρκους για συνεργασία μαζί τους, προκειμένου να αποκτήσει «μυστική γνώση».
Οι αφελείς, εύπιστοι και ματαιόδοξοι, έχοντας παραδώσει τα πάντα στις «οντότητες» τουτέστιν δαιμονικά πνεύματα, αχρηστεύουν ολόκληρο το ηθικό ψυχοπνευματικό κύκλωμα του συστήματος αμύνης και προστασίας του ανθρωπίνου νού. Οι αποκρυφιστές έχοντας απολέσει κάθε ίχνος ατομικής βουλήσεως, συνειδήσεως και προσωπικότητος, θεωρούν ότι διανοίγουν ή διευρύνουν την συνείδησή τους σε απόκρυφες γνώσεις, ενώ στην πραγματικότητα εκτελούν πλέον, τις εντολές των πονηρών αγγέλων με τους οποίους επικοινωνούν και συνεργάζονται.
 Στην κατηγορία των αποκρυφιστών υπάγονται και οι τέκτονες, οι αστρολόγοι, οι πνευματιστές, οι μελλοντολόγοι και οι χειρομάντεις (αφαιρουμένων των εξ επαγγέλματος απατεώνων-τσαρλατάνων, που και αυτοί παραμένουν εξ ίσου επικίνδυνοι για την συνοχήν της κοινωνίας).
Συνεπώς οι αποκρυφιστές, συνιστούν θανάσιμη απειλή για τους αθώους πολίτες (κοινωνία),το κράτος και το Έθνος.
Νεοπαγανιστές-Πανθεϊστές
Ως Νεοπαγανιστές χαρακτηρίζονται όσοι αποδέχονται και εφαρμόζουν τις αρχές και τρόπους λατρείας του Νεοπαγανισμού (βλέπε παρ. 74).
Πανθεϊσμός, είναι η άποψη κατά την οποία η φύση και ο Θεός είναι ένα και συμπερασματικώς ο κόσμος είναι θείος. Αυτοί που θέτουν ως αίτημα ότι η Αρχή του σύμπαντος είναι υπερβατική και διαχωρισμένη από τον σύμπαν, θεωρούν ότι ο πανθεϊσμός είναι αθεϊσμός. Έτσι, πολλοί Χριστιανοί θεολόγοι και φιλόσοφοι θωρούν ότι ο Ινδουϊσμός και ο Βουδισμός, καθώς επίσης και η φιλοσοφία του Σπινόζα, είναι αθεϊστικές.
Στο φιλοσοφικό πεδίο, ο πανθεϊσμός είναι δοξασία που ταυτίζει τον θεό με τον κόσμο. Δέχεται δηλαδή ότι, ο θεός:
.Είναι το μόνο πραγματικό ον και ο κόσμος το φανέρωμά του, η απορροή ή η εκπόρευσή του (Θεωρία που πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Άγγλο Τζον Τόλαντ).
.Ως απρόσωπον πνευματικόν όν δεν ευρίσκεται εκτός της Φύσεως, αλλά εντός αυτής, διάχυτος σε όλα τα αντικείμενα της Φύσεως, καθορίζων την κίνηση και την εξέλιξή τους.
Κατά τον Ιουδαίο Σπινόζα, ο θεός είναι  σαν μια απόλυτη και αιώνια ουσία, που είναι η αιτία όλου του κόσμου.
.Και ποιός εδημιούργησε αυτήν την ουσία, Ιουδαίε Σπινόζα;
Εάν ισχυρίζεσαι ότι είναι αυτοδημιούργητη, αφ’ενός παραδέχεσαι την εκ του μηδενός δημιουργία (Δόγμα Της Ορθοδόξου πίστεως), αφ’ ετέρου αυτοαναιρείσαι, Ιουδαίε Σπινόζα.
.Από ποία συστατικά αποτελείται αυτή η ουσία, Ιουδαίε Σπινόζα;
.Αυτή η απρόσωπη ουσία έχει λογική ή λειτουργεί μηχανικώς Ιουδαίε Σπινόζα; Γνωρίζεις καμία ουσία, να έχει αφ’ εαυτής, ψυχή και λογική;
.Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, ποίος κινεί τα νήματα της απρόσωπης ουσίας, Ιουδαίε Σπινόζα;
Για τους Νεοπαγανιστές όπως και τους Πανθεϊστές, βλέπε παρ. 74.
Υπαρξιστές
Υπαρξιστές ονομάζονται οι οπαδοί του υπαρξισμού (βλ. παρ. 77).
Αιρετικοί

Αιρετικός  άνθρωπος, είναι εκείνος που στοιχειοθετεί την πίστη του πάνω σε μη γεγραμμένα του Λόγου του Θεού, όπως είναι καταγεγραμμένα στην Αγία Γραφή. Οι άνθρωποι  χρησιμοποιούν την λέξη αυτή εύκολα, γιατί εξυπηρετεί την αλαζονεία τους και την θεώρηση ότι υπερέχουν έναντι των άλλων και επίσης ότι είναι ένα αποτελεσματικό όπλο εναντίον κάθε απόψεως που κλονίζει τα στερεότυπα των κατεστημένων και προβεβλημένων δογμάτων τους.
Οι αιρέσεις αποτελούν ένα νοσηρό και πνευματικώς επικίνδυνο φαινόμενο. Λέγει ο Ι. Χρυσόστομος: «Τούτο το δένδρον (ΣΣ: της αιρέσεως) εφύτευσεν μεν λογισμών άκαιρος περιέργεια, επότισε δε απόνοιας τύφος, ηύξησε δε φιλοδοξίας έρως» (PG 48, 719).
Θεμελιώδης πρακτική των διαφόρων ψευδοχριστιανικών αιρέσεων, αποτελεί η διαστροφή του νοήματος των αγιογραφικών χωρίων και η κατανόησή τους, εκτός των συμφραζομένων και της ευρύτερης νοηματικής τους συνάφειας. Τέτοιου είδους πρακτικές, οι αιρετικοί τις συνδυάζουν με την μόνιμη επωδό, ότι οι ισχυρισμοί τους είναι η άποψη της Αγ. Γραφής.
«Ου' δει απλώς τας των Γραφών ρήσεις παραφέρειν, ουδέ εκκόπτοντας της ακολουθίας, ουδέ της συγγενείας αποσπώντας, ουδέ έρημα και γυμνά τα ρήματα της των επομένων ή προλαβόντων βοηθείας λαμβάνοντας συκοφαντείν απλώς και επηρεάζειν» (ΡG 56,158).
Ο κάθε αιρετικός που παρουσιάζει τις πλάνες του ως απόψεις της Αγίας Γραφής, θεωρείται κατά τον Ι. Χρυσόστομο ως «ο δόγματα φρικτά και απόρρητα λυμηνάμενος» (PG 61, 622-623). Την αλήθεια αυτή την κάνει πιο σαφή με ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αναφέρει:
«Καθάπερ γαρ εν τοις βασιλικοίς νομίσμασιν ο μικρόν του χαρακτήρος περικόψας, όλον το νόμισμα κίβδηλο ειργάσατο, ούτω και ο της υγιούς πίστεως και το βραχύτατον ανατρέψας, τω παντί λυμαίνεται».
Καθώς απουσιάζουν από τους αιρετικούς, οι πνευματικές προϋποθέσεις ορθής ερμηνείας, οι διάφοροι αιρετικοί παρουσιάζουν ως διδασκαλία της Αγ. Γραφής «τη των οικίων λογισμών ασθενεία» (PG 59, 146). Πως επιτυγχάνεται αυτό;
Με το «διεστραμμένως απαγγέλειν τα εν ταις Γραφαίς κείμενα, ή προστιθέντας ή υφαιρούντας». Αποτέλεσμα αυτών των αιρετικών πρακτικών είναι το «επιζοφούν την αλήθεια» (PG 56, 156) και «Τη αληθεία αεί παρεισάγειν την πλάνην πολλά επιχρωννύντα αυτή τα ομοιώματα, ώστε ευκόλως κλέψαι τους ευεξαπατήτους». (PG 58, 475).
Οι αιρετικοί χρησιμοποιούν  διάφορα προσωπεία. Συνήθως αποκρύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα και παραπληροφορούν, παρ’ ότι επικαλούνται την Αγ. Γραφή. «Εργάζονται μεν γαρ, αλλ' ανασπώσι τα πεφυτευμένα. Επειδή γαρ ίσασιν, ότι ετέρως ουκ αν γένοιντο ευπαράδεκτοι, το προσωπείον λαβόντες της αληθείας, ούτω το δράμα της πλάνης υποκρίνονται. (. . . ). Σχήμα μόνον αυτοίς, η δορά του προβάτου επίκειται». (PG 61, 563).
Το προσωπείο, όμως, δεν δηλώνει ειλικρίνεια αλλά προσωπίδα της αληθείας, ήτοι φαρισαίσμός, ψεύδος.7
Οι διάφορες χριστιανικές αιρέσεις (φραγκοπαπισμός, προτεσταντισμός, αγγλικανισμός, πρεσβυτεριανισμός,κλπ), δεν είναι τίποτα άλλο παρά «ιστορίες» βασισμένες πάνω σε γεγονότα που όμως έχουν αλλοιωθεί λίγο ή πολύ, και που αναγκαστικά για τους αρχιαιρετικούς, δεν αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας σωτηρίας.
Το πρόβλημα που έχουν οι αιρέσεις του Χριστιανισμού είναι σοβαρό, από πλευράς ηγεσίας, διότι, εκατομμύρια ανθρώπων χάρη στα συστήματα αιρέσεως πιστεύουν πως είναι χριστιανοί, ενώ δεν είναι, και εφόσον νομίζουν πως είναι δεν αναζητούν τον αληθή Χριστιανισμό, που είναι η Ορθοδοξία, αλλά μένουν στις πλάνες που δημιούργησαν οι πνευματικοί τους ηγέτες.
Ο ορθόδοξος χριστιανός στο πρόσωπο του κάθε αιρετικού, βλέπει ένα θύμα του πονηρού. Έναν άρρωστο πνευματικά άνθρωπο. Γι' αυτό λέγει ο Ι. Χρυσόστομος: «τω λόγω διώκω ου τον αιρετικόν, αλλά την αίρεσιν, ου τον άνθρωπο αποστρέφομαι αλλά την πλάνην μισώ, και επισπάσασθαι βούλομαι» (PG 50, 701). (PG 61, 622 ).
Αθεϊστές
Αθεϊσμός ή Αθεΐα, ονομάζεται η οντολογική θέση που απορρίπτει την ύπαρξη του Θεού. Αντίκειται στον θεϊσμό και περιλαμβάνει τόσο τις απόψεις εκείνων που δεν έχουν πίστη στην ύπαρξη θεοτήτων (αρνητικός αθεϊσμός) όσο κι εκείνων που πιστεύουν ρητά στη μη ύπαρξη τέτοιων οντοτήτων (θετικός αθεϊσμός). Κατά την αρχαιότητα, ο επικουρισμός, περιέκλειε αθεϊστικές αντιλήψεις, αλλά εξαφανίστηκε από την ελληνική φιλοσοφική παράδοση, καθώς αυξανόταν η επιρροή του νεοπλατωνισμού.
Κατά την εποχή του Διαφωτισμού, η έννοια του αθεϊσμού αναδύθηκε εκ νέου ως κατηγορία εναντίον εκείνων που αμφισβητούσαν το θρησκευτικό status quo, αλλά μέχρι τα τέλη του 18ου αιώνος, είχε γίνει η φιλοσοφική τοποθέτηση μιας αυξανόμενης μειονότητας.
Μέχρι τον 20ο αιώνα, παράλληλα με την εξάπλωση του ορθολογισμού και του ανθρωπισμού, ο αθεϊσμός είχε γίνει μια κοινότοπη τοποθέτηση, με σημαντικά ποσοστά μεταξύ των επιστημόνων.
Συνεπώς αθεϊστές είναι οι ασπαζόμενοι την φιλοσοφική θεωρία που απορρίπτει την ύπαρξη Θεού ή οποιασδήποτε άλλης υπερφυσικής δυνάμεως, δυναμένης να ρυθμίζει και να επεμβαίνει στην πορεία του κόσμου. Οι αθεϊστές χαρακτηρίζονται και υλιστές αφού αρνούνται την ύπαρξη πάσης ψυχικής και πνευματικής υποστάσεως. Αντίπαλο φιλοσοφικό ρεύμα του αθεϊσμού είναι ο Ιδεαλισμός
Πνευματιστές


Πνευματισμός (ή μεντιουμισμός):  Πνευματικό κίνημα «αποκαλύψεων» που συνίσταται στην επικοινωνία των  ανθρώπων με «πνεύματα», τα οποία υποτίθεται ότι είναι ψυχές προ-αποθανόντων ανθρώπων. Προϋποθέτει δηλαδή ότι ένα πνευματικό μέρος του ανθρώπου επιζεί μετά τον θάνατο του υλικού σώματος και μπορεί να επικοινωνεί με τους ζωντανούς, συνήθως μέσῳ ειδικευμένων προς τούτο «διαμέσων» ή «μεσαζόντων» (τα γνωστά “medium”).
Προσεκτικώτερη μελέτη της διδασκαλίας του Πνευματισμού αποδεικνύει, ότι πέραν μιας απλής φιλοσοφικής και ηθικής διδασκαλίας, η οποία βασίζεται στην «παραφυσική» ή «ψυχική» δραστηριότητα και τις αποκαλύψεις και διδασκαλίες «πνευμάτων», ο Πνευματισμός είναι ουσιαστικώς πίστη, «αποκάλυψη» και θρησκεία, αναγόμενη έως τα αρχαία ειδωλολατρικά μαντεία, πίστη συγγενής της μαγείας και της νεκρομαντείας.8
Πνευματισμός (αγγλ.: spiritualism), με την ευρεία έννοια, ονομάζεται το σύνολο των πρακτικών και των μέσων που χρησιμοποιούνται με σκοπό την επικοινωνία με το «πνευματικό βασίλειο» ή με τις ψυχές των νεκρών. Ο πνευματισμός σχετίζεται με τον ανιμισμό, την θεουργία και την νεκρομαντεία.
Ο Πνευματισμός χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και τον υπνωτισμό («μεσμερισμό») του «διαμέσου» για να ομιλήσουν μέσῳ αυτού τα «πνεύματα».
Η Αγία Γραφή, καταδικάζει την πρακτική του πνευματισμού, τα μέντιουμ, τον αποκρυφισμό κλπ. (Λευϊτικό 20/27, Δευτερονόμιο 18/10-13). Τα ωροσκόπια, οι κάρτες ταρώ, η αστρολογία, αυτοί που λένε την μοίρα, αυτοί που διαβάζουν την παλάμη, οι πνευματιστικές συγκεντρώσεις, κλπ., κατατάσσονται επίσης, στην ίδια κατηγορία. Αυτές οι πρακτικές βασίζονται στην ιδέα ότι υπάρχουν θεοί, πνεύματα, ή πεθαμένα αγαπημένα πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν συμβουλές και οδηγία.
Αυτοί οι «θεοί» ή τα «πνεύματα» είναι δαίμονες (Β` Κορινθίους 11:14-15). Η Αγία Γραφή δεν μας δίνει κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι τα πεθαμένα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν ή θα ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Αν ήταν πιστοί, είναι στον ουρανό, σε κοινωνία με τον γεμάτο αγάπη Θεό.
Αν δεν ήταν πιστοί, είναι στην κόλαση, υποφέροντας το ατέλειωτο βασανιστήριο, εξαιτίας της απορρίψεως της αγάπης του Θεού και της επαναστάσεως εναντίον Του.
Πράκτορες ξένων δυνάμεων/οικονομικών συμφερόντων/μυστικών υπηρεσιών.
Είναι πάρα πολλοί οι χώροι όπου είναι δυνατόν να αναζητηθούν πράκτορες ξένων δυνάμεων λόγω:
-Διαρρήξεως του κοινωνικού ιστού από την οικονομική λεηλασία, χαλάρωση ελέγχων, αύξηση εγκληματικότητας, κλπ.
-«Αποστερεοποιήσεως» του συμπαγούς Ορθοδόξου πληθυσμού.
-Απαγορεύσεως ουσιαστικού ελέγχου σε κρίσιμους χώρους (οικίες/τεμένη μουσουλμάνων, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ), τεκτονικές στοές, πρεσβείες, κ.λπ.) με διάφορα προσχήματα.
-Του ανυπολόγιστου αριθμού των λαθρομεταναστών και αδυναμίας παρακολουθήσεως των κινήσεών τους (Στην Ελλάδα πάνω από 2 εκατομμύρια).
-Αδυναμίας ελέγχου και γνώσεως του τρόπου επιλογής των υπαλλήλων-πρακτόρων των δικών μας μυστικών υπηρεσιών και ασφαλείας, χωρίς να αποκλείεται η στρατολόγηση-τοποθέτηση έμμισθων «Ελλήνων» πρακτόρων μέσα στις δικές μας μυστικές υπηρεσίες και σε άλλους χώρους υψίστης Εθνικής Ασφαλείας.
Για τους παραπάνω αλλά και άλλους λόγους, εκτιμάται ότι σήμερα στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται παντοιοτρόπως στρατιές ελλαδιτών και μη, πρακτόρων ξένων δυνάμεων/οικονομικών συμφερόντων/μυστικών υπηρεσιών, από ιδεολογία ή οικονομικά/ ιδιοτελή συμφέροντα.
Οικουμενιστές
Ως Οικουμενιστές θεωρούνται όσοι αλλόδοξοι, αλλοεθνείς αλλά και «ορθόδοξοι» χριστιανοί,  πρεσβεύουν ή διάκεινται ευμενώς προς την ιδέαν μιας συγκρητιστικής πανθρησκείας, δια της εξισώσεως αρχικώς όλων των χριστιανικών ομολογιών και αργότερον, όλων των θρησκευτικών δογμάτων και σεκτών, συμπεριλαμβανομένου του νεοπαγανισμού/ δωδεκαθεϊσμού.


Συμπροσευχή του Βαρθολομαίου, στην Αρκτική, μπροστά σε μία γυάλινη σφαίρα, με βουδιστή, παπικό καρδινάλιο, εβραίο, μουσουλμάνο...


Από την επίσκεψη του Βαρθολομαίου σε τεκέ της Πόλης (Αυγ. 2011), τιμώντας την εορτή του ραμαζανίου των Μουσουλμάνων [μετά την μουσουλμανική προσευχή απήλαυσε μετά των μουσουλμάνων την μουσική των  Μεβλεβέδων (Σούφι των ανώτερων κοινωνικών τάξεων) και τους χορούς των αποκρυφιστών δαιμονοκατειλημμένων Δερβίσηδων].

Λοιπά για τους Οικουμενιστές, βλέπε παρ. 58 «Οικουμενισμός».
39.            «Εβραιοχριστιανισμός»
Οι εχθροί της πίστεως και της Πατρίδος, εφηύραν εδώ και αιώνες τον όρον «Εβραιοχριστιανισμός» τον οποίον οι συστημικοί Εθνικιστές και όχι μόνον, προβάλλουν εντονώτερον σήμερον.
Δια του όρου αυτού, διακηρύσσουν ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι παρά η συνέχεια του Ιουδαϊσμού αφού στηρίζεται και στην Παλαιά Διαθήκη που είναι το βιβλίο των Εβραίων.
Ισχυρίζονται επίσης ότι ο Ιησούς ήταν «Εβραίος» και ήλθε για να σώσει «τα απολωλότα πρόβατα» του λαού Ισραήλ, όπως καταγράφεται στην Καινή διαθήκη. Επίσης ότι ο Χριστιανισμός είναι εχθρός της ελληνικής σοφίας και υπέρμαχος του εβραϊκού σκοταδισμού. Συνεπώς δεν έχει σχέση με την πίστη των Ελλήνων και πρέπει να καταργηθεί ως επίσημη θρησκεία.
Άλλοι πάλι, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να «Ελληνοποιήσουν» τον Χριστιανισμό, φθάνουν στο αντίθετο άκρο, ισχυριζόμενοι ότι ο Ιησούς δεν ήταν Εβραϊκής καταγωγής αλλά Ελληνικής(!!!) καταγόμενος από την Γαλιλαία των Εθνών, καλούμενος «Γαλιλαίος». Αυτό και μόνο αποδεικνύει την πλήρη σύγχυσή τους.
Οι Συστημικοί Εθνικιστές ενώ αρνούνται με πάθος τον Χριστιανισμό ως μετασχηματισμένο Εβραϊσμό, αγνοούν ή υποκρίνονται πως αγνοούν ότι:
· Ο διεθνής και μητροπολιτικός Εβραϊσμός (Ταλμουδισμός) πολεμά με ισοδύναμο ή μεγαλύτερο πάθος τον Χριστιανισμό, ως άρνηση του δικού τους Ιουδαϊσμού/Εβραϊσμού (Ταλμουδισμού).
· Οι Εβραίοι συνεμάχησαν με τους ειδωλολάτρες Ρωμαίους, για να σταυρώσουν τον Ιησού Χριστό.
· Οι Εβραίοι της Παλαιάς Διαθήκης ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με τους σημερινούς Ιουδαίους (κακώς ονομαζομένους Εβραίους) [βλέπε σχετικώς παρ. 37].
· Ο Ιουλιανός, μία από τις σημαίες τους, εδίωξε τους Χριστιανούς, τους απέλυσε από τις δημόσιες θέσεις τους στον κρατικό μηχανισμό, ενίσχυσε με όλες τις δυνάμεις του τους Ιουδαίους/Εβραίους, εδιδάχθη τον παγανισμό από Ιουδαίο μάγο και απήλλαξε από την φορολογία τους Ιουδαίους, κατά την διάρκεια της βασιλεία του.
· Υπάρχουν χωρία στην Καινή Διαθήκη που καταρρίπτουν τον μύθο τους περί Ιουδαιο-χριστιανισμού, όπως:
- «Οι Ιουδαίοι δεν είναι αρεστοί εις τον Θεόν και είναι εναντίον όλης της ανθρωπότητος» (Α΄ΘΕΣ: 2/15-19).
- «Οι Ιουδαίοι είναι Συναγωγή του Σατανά» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2/9 και 3/9).
· Ο Χριστιανισμός έχει σχέση με την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης όχι επειδή την έγραψαν Εβραίοι, αλλά γιατί σ’ αυτήν καταγράφεται η υπόσχεση του Θεού, που είναι ΕΝΑΣ, ο ίδιος για τους Ιουδαίους-Έλληνες-όλους τους ανθρώπους της γης, ότι θα αποτελέσει τον Μεσσία Σωτήρα του κόσμου που είναι ο Ιησούς Χριστός!
40.            Εβραίοι
   Για τους Εβραίους όπως παρ. 33 (Σημιτισμός) και 37.
41.            Χριστιανοί
 Κατά τους ζηλωτές Εθνικιστές (Ζ.Ε.) οι Χριστιανοί είναι «εχθροί» των Ελλήνων διότι:
- Ίδρυσαν τον λεγόμενο από αυτούς Εβραιοχριστιανισμό, ως αντίβαρον της αρχαίας «πατρώας», όπως την αποκαλούν, θρησκείας
- Κατεδάφισαν όλους τους αρχαίους ναούς και κατέστρεψαν τα πολιτιστικά πνευματικά μνημεία της αρχαιότητος.
- Αυτοαποκαλούνται Ρωμηοί, συνεπώς δεν είναι Έλληνες, αλλά άθλιοι Εβραιοχριστιανοί, γραικύλοι μη αποδεχόμενοι το πανάρχαιο όνομα «Έλληνες».
Το μίσος των Ζ.Ε. κατά των Χριστιανών είναι αβυσσαλέο όχι για τους λόγους που ισχυρίζονται, αφού είναι αβάσιμοι και συκοφαντικοί, αλλά διότι οι Χριστιανοί ήσαν και είναι το εμπόδιον στην επιχειρούμενη από αυτούς ματαία και απέλπιδα προσπάθεια νεκραναστάσεως, της νεκράς ήδη ειδωλολατρείας που αποτελεί μία από τις πολλές συνιστώσες της Ιουδαιοταλμουδικής Νέας Εποχής.
Όλες οι κατηγορίες που έχουν αποδοθεί στους Χριστιανούς διαχρονικώς όπως:
Καταστροφή των ναών της αρχαίας θρησκείας
Πυρπόληση της βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας
Θάνατος της Ελληνίδος (;) Φιλοσόφου Υπατίας
Κατάργηση των Ολυμπιακών αγώνων και τών φιλοσοφικών σχολών και άλλες, έχουν αποδειχθεί αποκυήματα της φαντασίας των μισαλλόδοξων νεοπαγανιστών.
Το μίσος των Ζηλωτών Εθνικιστών (Ζ.Ε.), πηγάζει κυρίως από την αδυναμία τους να πιστέψουν πως Δώδεκα (12) Χριστιανοί Απόστολοι, με πνευματικά όπλα και μόνον, ανέτρεψαν και κατέκτησαν την πανίσχυρη υλικώς τότε ειδωλολατρική Οικουμένη.
42.             Λοιποί αλλογενείς και αλλόθρησκοι
Η θεώρηση όλων των αλλογενών και αλλοθρήσκων ως εχθρών, συνιστά βλασφημία κατά του Δημιουργού των πάντων και μισαλλόδοξη συμπεριφορά κατά των δημιουργημάτων του Θεού. Ως εχθρός των Ελλήνων πρέπει να θεωρείται οποιοσδήποτε, που με λόγους και πράξεις, επιζητεί να βλάψει παντοιοτρόπως τους Έλληνες, την πατρίδα, το Έθνος και την πίστη των Ορθοδόξων Ελλήνων και όχι συλλήβδην κάθε αλλογενής ή αλλόθρησκος.


Συνεχίζεται








1 Πηγές:
--http://freemasonry.bcy.ca/images/t.gifSee Luther Blissett, Anarchist Integralism: Aesthetics, Politics & The Apres-Garde. London: Sabotage Editions, 1997. ISBN 0 9514417 7 9 http://www.stewarthomesociety.org/ai.htm accessed 2007/03/07.
--http://freemasonry.bcy.ca/images/t.gifTruly a secret society, the Commune Révolutionnaire is tentatively dated from its first known meeting on 13 June 1852. See Edouard Renard, Louis Blanc, Paris:1922, p. 186. The first leaflets of La Commune Révolutionnaire were dated August 1852; see reports on the Paris trial of La Commune Révolutionnaire in July 1853, in Charles de Bussy, Les Conspirateurs en Angleterre, 1848-1858, Paris : 1858, p. 341.
--http://freemasonry.bcy.ca/images/t.gif"Freemasonry seems to be a major if deliberately understated occult link between a 'scientifically' prophesied anarchist society of the immediate future and the pre-Renaissance past idealised by Kropotkin..." Luther Blissett Green Apocalyse, London: Unpopular Books, 1995. ISBN 1 871593 66 6.p.183. www.stewarthomesociety.org/pit.htm accessed 2007/03/11.
--http://freemasonry.bcy.ca/images/t.gifT.R. Ravindranathan, Bakunin & the Italians. Kingston and Montreal: McGill-Queen's University Press, 1988. ISBN: 0-7735-0646-2 pp. 24-26: "In 1845 Bakunin became a freemason, taking membership of the Scottish lodge of the Grand Orient of Paris."
2 Гончарок, Моше (1996). Век воли. Русский анархизм и евреи (XIX-XX вв.) (in Russian). Jerusalem: Mishmeret Shalom.
3 Гончарок, Моше (2002). ПЕПЕЛ НАШИХ КОСТРОВ, Очерки Истории Еврейского Анархистского Движения (ИДИШ-АНАРХИЗМ) (in Russian). Jerusalem: Problemen.
4 Οι τζιχαντιστές ή ισλαμοφασίστες, αποτελούν εν δυνάμει απειλή για εξαπόλυση μπαράζ από σαμποτάζ σε πόλεις και περιοχές, στις οποίες ανθεί ο τουρισμός και άλλες ειδεχθείς ενέργειες, όπως αυτές που έχουμε πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ (αποκεφαλισμοί, σταυρώσεις, βιασμοί κορασίδων, δουλεμπόριο γυναικών, κλπ.).
5 Ταλμουδιστής : Οποιοσδήποτε ασπάζεται την διδασκαλία του Ταλμούδ και λατρεύει τον «Θεό» που αναφέρει το Ταλμούδ, ως θεό των Ιουδαίων (Jews).
7 Πηγή: Πρωτοπρ. Βασίλειος Α. Γεωργόπουλος, Δρ. Θεολογίας. 
8 Ο νεότερος Πνευματισμός, αναπτύχθηκε από το β΄ ήμισυ του 19ου αι. και εξής, πρώτα μεν στις  Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, απ’ όπου σύντομα διαδόθηκε παντού (Σκωτία και Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία κ.α.). Το έναυσμα για την διάδοσή του, δόθηκε από τις εμπειρίες της δραστηριότητος «πνευμάτων» που «έπαιζαν» με τις τρεις νεαρές θυγατέρες  της αμερικανικής οικογενείας Φόξ στην οικία τους, στο Hydesville του Wayne N.Y. (1847 και εξής).
Σταδιακώς ο πνευματισμός εξελίχθηκε σε θρησκεία με την δική της θεολογία, ανθρωπολογία και ηθική, βάσει των διδασκαλιών των δήθεν «πνευμάτων», οι οποίες διδασκαλίες απέχουν βεβαίως έτη φωτός από την εν Χριστώ αποκεκαλυμμένη Αλήθεια του Θεού στην Εκκλησία.
Μεταξύ των διδασκαλιών αυτών είναι χαρακτηριστική η «συναιωνιότης» του Θεού και της ύλης (δηλ. η ύλη δεν δημιουργήθηκε από τον Θεό, αλλά υπήρχε πάντοτε μαζί Του), ο πανθεϊσμός (ο άνθρωπος ή και η ύλη είναι τμήμα της ουσίας του Θεού), η  μετενσάρκωση, ο εξελικτισμός (“evolutionism”), η δήθεν παρουσία στον κόσμο ενός «παγκοσμίου ρεύματος» (ενός στοιχείου ανάμεσα στο πνεύμα και την ύλη), το οποίο στον άνθρωπο γίνεται «περίπνευμα» (όπως η «αύρα») ή λαμβάνει γενικώς και άλλες μορφές (ηλεκτρικό και μαγνητικό ρεύμα, αιθέριο σώμα, ζωϊκό ρεύμα, «ψυχή του κόσμου») κ.ά.   Επισημότατοι κήρυκες και απόστολοι του πνευματισμού υπήρξαν ο Allan Cardec (ψευδώνυμο του ιατρού Λέοντος Rivail), ο Léon Denis, ο Cesare Lombroso κ.ά. από δε τους Έλληνες οι Β. Τσινούκας,  Α. Τανάγρας, Κ. Δημαράτος, Αρ. Παπασταύρου κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου