Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015


ΤΑ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (την τελευταία 100ετία)
(ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ)
ΜΕΡΟΣ 1ο

Μελετώντας εμβριθώς τα σπουδαιότερα γεγονότα που συνέβησαν στην πατρίδα μας από τις  αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, σε συσχετισμό με όσα απόρρητα στοιχεία έχουν έλθει στο φως από πολλές και διασταυρωμένες πηγές της εγχώριας και παγκόσμιας γραμματείας,  διαπιστώνουμε τα εξής:
1.  Πολιτειακοί και πολιτικοί άρχοντες:
·Ανήλθαν στον πρωθυπουργικόν ή πολιτειακόν θρόνον, όντες αλλογενείς (πολλοί απ’ αυτούς)  και αλλόδοξοι (σχεδόν ΟΛΟΙ), μεταμφιεσμένοι σε Έλληνες πολίτες ή υποκρινόμενοι τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Απέκρυψαν ή πλαστογράφησαν την πραγματικήν προγονικήν τους ταυτότητα, με την βοήθειαν (πολιτική και οικονομική) των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Talmudist Jews) του Συστήματος.
·Οδήγησαν το Ελληνικό Κράτος σε πλήρη αποδιοργάνωση, είτε κατόπιν διαταγής των εντολοδοτών τους και με συγκεκριμένη αποστολή καταστροφής του Ελληνισμού και διαβρώσεως της Ορθοδόξου πίστεως, είτε από ανικανότητα, αρχομανία ή προσωπική μωροφιλοδοξία.
·Δεν απέτρεψαν σε πολλές περιόδους, τον επάρατον πολιτικόν και Εθνικόν διχασμόν, ένιοι δε τούτων τον επεδίωξαν, δρώντες κατ’ εντολήν έξωθεν ή προς πολιτική προβολή τους και προσωπικόν όφελος, με αποτέλεσμα καταστρεπτικές συνέπειες για τον λαό και την πατρίδα [Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος (1914-1918), Μικρασιατική τραγωδία 1922, 1941-1949,κλπ].
·Επέτρεψαν, δια πράξεων ή παραλείψεων, στους βιολογικούς, πνευματικούς και ιδεολογικούς απογόνους των ηττημένων, δηλαδή εκείνων που επεχείρησαν, ματαίως, κατά το παρελθόν να ανατρέψουν ενόπλως το νόμιμο καθεστώς της πατρίδας μας, που εξακολουθούν να είναι αμετανόητοι για τα εγκλήματα των προγόνων τους, να ελέγχουν σήμερα τα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος και την πορεία του Ελληνικού λαού.
·Συνεργάστηκαν, εκουσίως τις περισσότερες φορές ή ενίοτε εκβιαζόμενοι, με κατοχικές δυνάμεις (στρατιωτικές ή οικονομικές) ή «συμμαχικές» τοιαύτες, καταπατώντας τον νενομισμένον όρκον προασπίσεως του Ελληνικού Έθνους και τηρήσεως της Ορθοδόξου πίστεως. Έτσι έγιναν δωσίλογοι και προδότες του Γένους των Ελλήνων, παραδώσαντες την εθνική κυριαρχία σε αλλοτρίους και αλλοδόξους.
·Ακολούθησαν και ακολουθούν μονομερή εξωτερική και ενεργειακή πολιτική υποτελείας σε συμμάχους που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε πιστώς από της εθνικής απελευθερώσεως (1821) μέχρι σήμερον, όχι μόνο χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα από αυτούς («συμμάχους», κατοχικούς ηγεμόνες, κλπ.), αλλά αντιθέτως επί ζημία των εθνικών μας συμφερόντων [Απώλειες Βορείου Ηπείρου, Βόρειας Μακεδονίας (Σκόπια), Ανατολικής Θράκης, Αν. Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης), Ιωνίας (Μ. Ασίας), Πόντου, Βόρειας Κύπρου].
·Δεν επεδίωξαν την μερικήν έστω «αποκόλληση» ή διαφοροποίηση / ανεξαρτητοποίηση της εξωτερικής πολιτικής δι’ αναζητήσεως και άλλων συμμαχιών, εφ’ όσον θα εξυπηρετούντο τα εθνικά μας συμφέροντα. Οσάκις επεχειρήθη τέτοια εθνική προσπάθεια οι επιχειρήσαντες Έλληνες πολιτειακοί-πολιτικοί άρχοντες εδολοφονήθησαν ή «εξηφανίσθησαν» από την ελληνική πολιτική σκηνή (Ι. Καποδίστριας, Βασιλεύς Γεώργιος Α΄,  Ι. Μεταξάς,  κ.α.).
·Δεν χρησιμοποίησαν τα δύο «πυρηνικά» όπλα που διαθέτει η πατρίδα μας (Γεωστρατηγική θέση, ενεργειακός πλούτος) ως διαπραγματευτικό όπλο στην παγκόσμια σκακιέρα των οικονομικών-πολιτικών παιγνιδιών, μάλλον δε τα παρέδωσαν ή τα παραδίδουν σταδιακώς στα Ιουδαιοταλμουδικά αφεντικά (υπερατλαντικά και φραγκοπαπικά), με πιθανά ανταλλάγματα ψιχία ή ανάλογα με τα «αποφάγια» του πλουσίου προς τον επαίτην Λάζαρον1.   
·Συνέβαλλαν, εκουσίως ή ακουσίως, στην κοινωνική εξαθλίωση, την μονιμοποίηση της παρανομίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην κομματικοποίηση του κράτους, με αποτέλεσμα: Χαμηλή παραγωγικότητα, διογκωμένες-από πλευράς ανθρωπίνου δυναμικού-και κακίστης ποιότητος δημόσιες υπηρεσίες, διαπλοκή και διαφθορά του δημοσίου και ιδιωτικού τομέως (ιδιαιτέρως στις υπηρεσίες οικονομικού ελέγχου, εφοριών, πολεοδομίας, υγείας), απώλεια εμπιστοσύνης των πολιτών τόσον απέναντι στο κράτος όσον και απέναντι στους νόμους, με ταυτόχρονη αποθράσυνση των ιδιοκτητών ιδιωτικών επιχειρήσεων.
·Μεθόδευσαν εκουσίως και σκοπίμως (κατά διαταγήν των εντολοδοτών τους), την οικονομική μας υποδούλωση στους ξένους δανειστές (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Διεθνείς τράπεζες, κλπ.) και την δημιουργία του αενάου χρέους (Κρίνεται ασυγχώρητη τόσον η ανικανότητα όσον και η τυχόν βλακεία των αρχόντων, ως πιθανά επιχειρήματα για «ακούσια» κατάληξη/προσφυγή σε δανεισμούς προς αποφυγή, δήθεν, χρεωκοπίας).
·Προεκάλεσαν ή ανέχθηκαν την πρόκληση ιδεολογικής συγχύσεως των Ελλήνων και τον αποχρωματισμό της πολιτικής και εθνικής τους ταυτότητος. Αφαίρεσαν αυθαιρέτως και βιαίως το θρήσκευμα, την εθνικότητα και την ιθαγένεια από τις ταυτότητες των πολιτών.
·Απεμπόλησαν, σκοπίμως ή ανοήτως, τους δύο πνευματικούς πυλώνες της Εθνικής Ανεξαρτησίας που μας έδωσαν στο παρελθόν ΝΙΚΕΣ και ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ, τουτέστιν την ιδεολογία (Πατριωτισμός/ Ορθόδοξος Εθνικισμός) και την θρησκευτική πίστη (Ορθοδοξία), αμφοτέρους στον βωμό του λεγόμενου δυτικού «διαφωτισμού», του διεθνιστικού ψευδο-ανθρωπισμού, της πολυπολιτισμικότητος, του πολυφυλετισμού και του Θρησκευτικού συγκρητισμού (Οικουμενισμός).
· Συνηγόρησαν δια της σιωπής ή της ακαταλληλότητός τους:
 -Στην μετατροπή της Δημοσίας Διοικήσεως σε  άντρο αρχικλώπων, ησυχαστήριον αργόσχολων, καταφύγιον κοαλέμων-κοβάλων και τυραννίδα πολιτικών αντιπάλων2.
 -Στην αλλαγή της μορφής  της κοινωνίας και από Εθνική-Εργατική, την μετέτρεψαν σε αντεθνική/πολυφυλετική/αντι-εργατική, φοροδοτική.
·Μυθοποίησαν χωρίς προϋποθέσεις, τους όρους «κοινοβουλευτική δημοκρατία», «λαϊκή κυριαρχία», «πολιτικές ελευθερίες» και «λαϊκή βούληση», για να νομιμοποιήσουν τους ιδιοτελείς-αντιλαϊκούς στόχους τους και τις έξωθεν ληφθείσες αντεθνικές εντολές, όταν διαχρονικώς αποδεικνύεται ότι οι παραπάνω όροι συνιστούν:
-Απατηλές μεγαλοστομίες προς αφελείς, αμαθείς και ανοήτους.
-Δολόεσσα παγίδα ανθρωπίνων αδυναμιών και ρευστών συνειδήσεων.
-Δόγματα χρησιμοποιούμενα από κατ’ επάγγελμα πολιτικούς για να παρουσιάζονται στον λαό με πλαστά πιστοποιητικά «δημοφιλίας», «λαϊκής αποδοχής» και λαϊκής εξουσιοδοτήσεως».
-Πολιτικά ναρκωτικά τα οποία δημιουργούν στα άτομα την ψευδαίσθηση ότι έχουν κυριαρχικά δικαιώματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μονίμως γονυπετή μπροστά στην πανίσχυρη εξουσία των ολίγων και ισχυρών.
«Οι κοινωνικά ισχυρότεροι, εκείνοι που διαθέτουν περισσότερα οικονομικά μέσα, εκείνοι που ελέγχουν τον ημερήσιο τύπο και τα άλλα μέσα επηρεασμού της κοινής γνώμης…ορίζουν τους φορείς της ανωτάτης εξουσίας ή γίνονται οι ίδιοι φορείς της…»3.
·Τηρούν ως «χρυσή εφεδρεία», οσάκις απειλείται το Σύστημα και η κοινοβουλευτική…δημοκρατία, τα ειδικά Τάγματα (αν)ασφαλείας που οργανώνονται από τις μυστικές υπηρεσίες και στελεχώνονται από αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, νεοναζιστές, νεοφασίστες και ανθρώπους του κοινωνικού περιθωρίου ή του υποκόσμου, για να εκφοβίζουν και να τρομοκρατούν τον λαό.
·Κατήργησαν ή αδρανοποίησαν τα βασικά κύτταρα της κοινωνίας, την γειτονιά, το σχολείο, την ενορία, το χωριό, την κοινότητα. Διέλυσαν έτσι τον κοινωνικό ιστό και τον μετέτρεψαν σε «πλαγκτόν» πτωχοποιημένων πολιτών, αυτοδιοίκητων, δήθεν, περιφερειών, και περιφερειακών ενοτήτων, με τέτοια και τόσα προνόμια που εγκυμονούν κινδύνους αυτονομίας, αποσχίσεως, αναρχο-πολεοδομημένων μεγαλοπόλεων και αναρχοκρατούμενων-τρομοκρατούμενων συνοικιών.
·Νομιμοποίησαν και εξακολουθούν να νομιμοποιούν αποκρυφιστικές εταιρείες, και στοές, οι οποίες παρουσιάζονται ως oργανώσεις ανθρωπογνωσίας, «φιλανθρωπικές», θεοσοφικές, φιλοσοφικές και των οποίων τα μέλη, εν πολλοίς, αγνώστου ή μη ελληνικής φυλετικής προελεύσεως, συνεδριάζουν εν κρυπτώ, δεν δημοσιοποιούν τα πρακτικά ή τις αποφάσεις των συνεδρίων/συνάξεών τους, και απαγορεύουν την είσοδο ή παρακολούθηση των συνεδριάσεων/ τελετουργιών τους σε άλλους, ακόμη και σε υπευθύνους, προς τούτο, κρατικούς ελεγκτάς.
 Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν τόσον ο λαός όσον και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, τι είδους τελετουργίες πραγματοποιούνται στα ενδότερα αυτών, τι συζητούνται, τι σχεδιάζονται ή τι αποφασίζονται για τους ίδιους, το κράτος, τον λαό και το Έθνος. Ουσιαστικώς να δρούν ως δούρειοι ίπποι στα σπλάχνα της Ελλάδος.
·Διέλυσαν την εθνικήν οικονομίαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε σε οποιαδήποτε εχθρική απειλή ή τετελεσμένον γεγονός σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητος, να μην έχουν περιθώρια ή να μην διαθέτουν την βούληση εθνοπρεπούς αντιδράσεως, και μοιραίως να προσφεύγουν σε οικονομικούς δολοφόνους, διεθνείς δανειστές, προστάτες και διεθνείς οργανισμούς, για οικονομική βοήθεια, «ειρηνική» διευθέτηση και διαπραγματεύσεις, ικετεύοντες ουσιαστικώς για έλεος και όχι για βοήθεια ή απόδοση δικαιοσύνης.
·Απεδυνάμωσαν τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας με την εισαγωγή  των δηλητηριωδών μικροβίων του κομματισμού και του λεγομένου …εκδημοκρατισμού, με στόχο την οιονεί υποταγή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στους πολιτικούς και την αποφυγή ελέγχου από τις Ένοπλες Δυνάμεις, των τυχόν συνταγματικών εκτροπών και εθνικών εγκλημάτων, των πολιτειακών και πολιτικών αρχόντων.
·Με την ανοχή ή  ένοχη σιωπή τους, επέτρεψαν την λειτουργία απατήλιων και αποκρυφιστικών  τεχνών και πρακτικών (αστρολογία, πνευματισμός, Ταρώ, ταοϊσμός, γιόγκα, παραψυχολογία, μελλοντολογία, κλπ) με αποτέλεσμα οι πάσης φύσεως(ψευδο)επιστήμονες-απατεώνες, λαοπλάνοι που τις ασκούν, εκμεταλλευόμενοι τις ανησυχίες, αδυναμίες και αγωνίες των προβληματισμένων πολιτών (αγαθών, ανόητων, ακατήχητων, βλακών, ψυχασθενών, κ.α.), να θησαυρίζουν απομυζώντας τον ιδρώτα όσων θεωρούν ότι προσφεύγοντες σ’ αυτούς, θα εξεύρουν κάποια λύση στα προβλήματά τους.
·Εγκατέλειψαν τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Δυτικής Θράκης, ιδιαιτέρως τους Ελληνογενείς Πομάκους, μετά την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης (1923), στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας και τις διαθέσεις του τουρκικού προξενείου, με αποτέλεσμα σήμερα οι πλείστοι των μουσουλμάνων της περιοχής να δηλώνουν «τούρκοι», χωρίς να ενοχλούνται από την Ελλαδική εξουσία, να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε τουρκικές τράπεζες και να είναι έτοιμοι σε περίπτωση εχθροπραξιών Ελλάδος-Τουρκίας, να υποστηρίξουν παντοιοτρόπως την πατρίδα που κατά τους ισχυρισμούς τους, αντιπροσωπεύει το «αίμα» τους.
·Αδιαφόρησαν και εξακολουθούν να αδιαφορούν για τα απαράγραπτα δικαιώματα του Γένους των Ελλήνων, όπως η απελευθέρωση κατεχομένων εθνικών εδαφών, η εκμετάλλευση εθνικών πόρων και προστασία των υπό κατοχή ευρισκομένων Ελλήνων αδελφών (Βόρειος Ήπειρος, Βόρειος κατεχομένη Μακεδονία/Σκόπια, Ανατολική Ρωμυλία/Βόρειος Θράκη, Ανατολική Θράκη, Ιωνία/Μικρά Ασία, Πόντος, Βόρειος κατεχομένη Κύπρος).
·Δίδουν την εντύπωση ότι έχουν εγκαταλείψει τους υπό κατοχικό ζυγό, Έλληνες αδελφούς, στο έλεος των κατακτητών τους. Να σημειωθεί ότι, η εκάστοτε επίσημη ελληνική κυβέρνηση επέδειξε την ίδια αδιαφορία στα τέλη του 19ου και αρχές 20ου αιώνος, με αποτέλεσμα να απωλέσουμε την Ανατολική Ρωμυλία, την Βόρειο Ήπειρο, την Βόρειο Θράκη και να κινδυνεύσουμε να χάσουμε και την Νότια-ελεύθερη-Μακεδονία μας, η οποία διεσώθη χάρη στις ηρωϊκές προσπάθειες Ελληνόψυχων αξιωματικών-στρατιωτών-εξεχόντων πολιτών και γενναίων αρχιερέων-ιερέων !
·Επέδειξαν ανικανότητα στην προάσπιση της δημοσίας τάξεως-ασφαλείας και ελευθέρας διακινήσεως-δραστηριότητος και διαβιώσεως των πολιτών. Η ανασφάλεια των πολιτών με την ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα, κυρίως συμμοριών αλλοδαπών, είναι καθημερινή διαπίστωση και διάχυτη στην ελληνική κοινωνία. Το σύστημα φροντίζει να υπερπροστατεύεται εξασφαλίζοντας τους δικούς του ανθρώπους, χωρίς να φείδεται προσωπικού, ενώ παραλλήλως έχουν απογυμνωθεί τα αστυνομικά τμήματα και έχουν διαλυθεί οι μονάδες εξασφαλίσεως του ελληνικού πληθυσμού (αστικού, αγροτικού, ακριτικού).
·Εγκατέλειψαν την επαρχία σε επίπεδο πρωτογόνου ή υποτυπώδους διαβιώσεως και στην θέση τους εγκαθίδρυσαν τα υδροκεφαλικά μεγάλα αστικά κέντρα, με το μείζον ποσοστόν των πολιτών να  διαβιούν σε επίπεδα απλής επιβιώσεως, πτώχειας ή κάτω του ορίου της πτώχειας.
·Είναι κατά κανόνα βιολογικοί ή πνευματικοί απόγονοι ή οικέτες γνωστών «τζακιών» της βουλευτοκρατίας με «κληρονομικό δικαίωμα» (καλυπτόμενο από κοινοβουλευτικό μανδύα), φιλοναζιστών / φιλοφασιστών δωσιλόγων της κατοχής, τουρκολάγνων και εγκάθετων Ιουδαιοταλμουδιστών / ορκισμένων αντιχριστιανών.
·Ισχυρίσθηκαν ότι κατήργησαν τους φακέλους των εθνικών φρονημάτων των πολιτών οι οποίοι υπό προϋποθέσεις, ήσαν οι δικλείδες ασφαλείας τουλάχιστον για τον έλεγχο των εισαγομένων στις σχολές των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας. Ψεύδος!
 Με πρόσχημα την προστασία της …δημοκρατίας τους αντικατέστησαν με απορρήτους φακέλους πολιτικών και πολιτειακών φρονημάτων του καθενός, στην ουσία συντάξεως απορρήτων καταλόγων συστημικών και μη συστημικών πολιτών, δημοκρατικών πολιτών και «εχθρών» της ψευτοδημοκρατίας τους.
·Μετάλλαξαν, με απαράδεκτες δικαιολογίες και απίστευτες/ψευδείς αιτιάσεις, την Ελλάδα, την χώρα των σοφών, ηρώων και μαρτύρων, σε φραγκοφορεμένη «Ελλαδίτσα» χωρίς Έλληνες ή  χώρα Ελλαδιτών Ελληνοφώνων :
 -Αφιονισμένων πολιτικώς.
 -Ευνουχισμένων εθνικώς.
 -Αγραμμάτων ιστορικώς και γλωσσικώς.
 -Ανάλγητων κοινωνικώς.
 -Ευσεβιστών / αιρετιζόντων / ορθοδοξιζόντων / αστρολογολάγνων, αθεϊστών, ασεβών θρησκευτικώς ή αλλοδόξων αντιχριστιανών.
 -Απερισκέπτων, τρομοκρατημένων, ανεχομένων ακόμη και εκείνους που απειλούν τους ίδιους και την πατρίδα μας, φανερώς ή κρυφίως.
·Σχεδίασαν ακρίτως ή εκτέλεσαν χωρίς αντιρρήσεις, έξωθεν επιβληθείσες οδηγίες που αφορούσαν στην άκρατη Ελληνοποίηση δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, τους οποίους εβάπτισαν «οικονομικούς μετανάστες» ή έχρισαν «πολιτικούς φυγάδες» και στους οποίους έδωσαν την Ελληνική ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα.
·Έδωσαν και εξακολουθούν να δίδουν την ταυτότητα του Έλληνος πολίτου στον οποιονδήποτε, από οπουδήποτε κι’ αν προέρχεται, σε ό,τιδήποτε κι’ αν πιστεύει. Έτσι αντικαθιστούν μαζικώς με τάση αριθμητικής εξισορροπήσεως, Έλληνες με λαθρομετανάστες ή πολιτικούς πρόσφυγες, για τους οποίους δεν γνωρίζουμε ούτε από πού «κρατάει η σκούφια τους», ούτε τους πραγματικούς λόγους της αυτοεξορίας τους. Μία δραματική κατάσταση που συνεχίζεται και τείνει να μεταβληθεί σε τραγωδία ανάλογη εκείνης της Μικρασιατικής καταστροφής.
·Επιτρέπουν, ανέχονται ή αδυνατούν να αποτρέψουν, ακόμη και τώρα, την είσοδο στην Πατρίδα μας χιλιάδων λαθρομεταναστών κάθε μήνα, κάθε έτος, με ορατόν τον κίνδυνον εκτός των άλλων:
   -Της σοβαρής δημογραφικής αλλοιώσεως (ορατής πλέον), στην σύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας.
   -Της σταδιακής αυξήσεως της εγκληματικότητος.
   -Της προκλήσεως θρησκευτικών συγκρούσεων.
   -Της εκκολάψεως εστιών αιμοχαρών τζιχαντιστών.
   -Της δημιουργίας εκ του μηδενός μειονοτικών κομμάτων, μετατροπής τους σε ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων και σταδιακής απωλείας της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών μέσα στην ίδια την πατρίδα τους.
   -Της εγκαταστάσεως σ’ όλη την χώρα «ανθρωπίνων βομβών» με ωρολογιακούς μηχανισμούς που θα λειτουργήσουν σε βάρος των Ελλήνων πολιτών σε περίπτωση εκτάκτου/ εκρύθμου καταστάσεως ή εμπλοκής μας σε θερμές επιχειρήσεις με γειτονικές χώρες.
·Συντηρούν ενσυνειδήτως την κομματοκρατία, τον νεποτισμό και την φαυλοκρατία είτε με το αμετάθετον της κληρονομικής πολιτικής διαδοχής είτε με τους κομματικούς στρατούς που δημιουργούν για την στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών και εκτέλεση δραστηριοτήτων νεποτισμού, ρουσφετολογίας, κομματισμού και πολύμορφης διαπλοκής.
·Συνυπέγραψαν με δανειστές-τοκογλύφους-εκβιαστές και συνεφώνησαν στην παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας σ’ αυτούς, την εκποίηση του δημόσιου πλούτου σε πολυεθνικές εταιρείες και μεγαλοτραπεζικούς ομίλους, με όρους ειδεχθείς, σκανδαλώδεις και ταπεινωτικούς, σε σχέση με την οικονομική, εθνική και στρατηγική αξία της εκποιούμενης εθνικής περιουσίας.



Συνεχίζεται
 


1 ΛΟΥΚΑΣ, ιστ,19-31.
2 Kόβαλος=Αναίσχυντος, πανούργος, πονηρός, κόλαξ --- Kοάλεμος= ηλίθιος, ανόητος, βλάκας (Λεξ. Δορμπαράκη, σ. 451).
3 ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Θεωρία πολιτικής δεοντολογίας, Κων. Τσάτσος, τ. πρόεδρος Ελλην. Δημοκρατίας, σ. 163, Εκδόσεις των Φίλων, 1975, Αθήναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου