Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 29ο

γ. Σατανισμός και Ναζισμός1
     (1) Σατανιστικά σύμβολα
Η Σβάστικα



Η σβάστικα είναι ένα αποκρυφιστικό ηλιακό σύμβολο. Κατά τους νεοπαγανιστές:
-«Όταν οι διάφορες παροδοσιακές και γερμανικές κοινωνίες άρχισαν να υιοθετούν την ναζιστική Σβάστικα ως έμβλημά τους, τότε, ήταν εξίσου στην συνείδηση ​​του αντιχριστιανικού δυναμικού τους, δεδομένου ότι υπήρξε και στις δικές τους αντισημιτικές προθέσεις. Αυτό δεν ήταν αγνός Παγανισμός όπως Γη -Μητέρα-λατρεία ως επίσημη λατρεία (όπως το σημερινό φαινόμενο της νεοπαγανιστικής Wicca), αλλά μια ειδωλολατρική κίνηση που είχε συσταθεί για να εναντιωθεί στον χριστιανισμό (ΣΣ: «Εβραιοχριστιανισμό», αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου), καθώς και στον κομμουνισμό, τον καπιταλισμό και τηn δημοκρατία, που ήταν όλα δημιουργήματα της εβραιομασονικής συνωμοσίας»2.
-Η αντίστροφη σβάστικα (δεξιόστροφη) των Ναζί αντιπροσωπεύει τον Μαύρο Ήλιο. Ο Μαύρος Ήλιος είναι το κενό. Είναι μια Μαύρη Τρύπα όπου όλο το φως σύρεται μέσα και τίποτα δεν της ξεφεύγει. Ο Μαύρος Ήλιος είναι ο Πλούτωνας, σύμφωνα με την αστρολογική έννοια και αντιπροσωπεύει τον απαραίτητο θάνατο και μετασχηματισμό πριν από την νέα ζωή που θα εμφανισθεί. Αυτό είναι το κενό της Δημιουργίας, όπως όταν η Μαύρη Τρύπα δεν μπορεί πλέον να απορροφήσει στο κενό που στερείται της ύλης, θα καταρρεύσει σαν μια ατομική βόμβα και από αυτό προέρχεται και το λεγόμενο «Μπινγκ Μπανγκ» της Δημιουργίας!!!


Το σύμβολο της σβάστικας χρησιμοποιήθηκε εκτενώς και στην αρχαία Ελλάδα. Ήταν σύμβολο του Δία. Αρχαίες Ελληνίδες ιέρειες έκαναν τατουάζ  το τετρασκέλιον (από τα τέσσερα σκέλη που απεικονίζει), στα σώματά τους.
Στην πρώϊμη κινέζικη συμβολική, η Σβάστικα ήταν γνωστή ως wan και σε γενικές γραμμές συμβόλιζε κάτι το υπέρτατο και θεσπέσιο.


Η σβάστικα ή αγκυλωτός σταυρός, σχηματίζεται από ένα συνδυασμό από τέσσερα Γ ή τέσσερα L.  Το σύμβολο αυτό είναι πανάρχαιο και το συναντάμε σε αρχαϊκά ελληνικά αγγεία, στην αρχαία Ρώμη, σε βουδιστικά είδωλα, σε κινέζικα νομίσματα του 315 π.Χ., σε ινδικά της Βόρειας Αμερικής και σε αιγυπτιακά ανάγλυφα. Οι ινδιάνοι το χρησιμοποιούσαν σαν φυλαχτό. Στην ινδική μυθολογία, είναι το εξειδικευμένο σύμβολο του θεού της τύχης Ganesha.
Ο αγκυλωτός σταυρός είναι ένα «ιερό» σύμβολο του Ινδουϊσμού, του Βουδισμού και του Τζαϊνισμού.
Κατά ωρισμένους ερμηνευτές, όχι όμως με απόλυτη επιστημονική τεκμηρίωση:
-Το όνομα Σβάστικα, προέρχεται από τα Σανσκριτικά, όπου "Su" σημαίνει καλό και "astri" να είσαι. Το σύμβολο είναι τόσο παλιό που η αρχή του χάνεται στην προϊστορία.
-Η δεξιόστροφη σβάστικα συμβολίζει την ζωή και ονομάζεται με το ινδικό όνομα "σβάστικα". Η αριστερόστροφη συμβολίζει τον θάνατο σύμφωνα με την ανατολίτικη παράδοση και ονομάζεται κανονικά "σωβάστικα".
Στην αρχαία Ελλάδα συναντάται με το όνομα "τετραγράμμαδον" (επειδή σχηματίζει ένα τετραπλό "Γ"). Το σύμβολο γνώρισε μια αναβίωση, μετά από τις αρχαιολογικές ανασκαφές του Σλήμαν στα τέλη του 19ου αιώνα, ο οποίος ανακάλυψε το σύμβολο στην περιοχή της αρχαίας Τροίας και το συνέδεσε με τις αρχαίες μεταναστεύσεις των Πρωτο-Ινδοευρωπαίων.
Το συνέδεσε με τις παρόμοιες μορφές που βρέθηκαν στα αρχαία δοχεία στην Γερμανία, και θεώρησε ότι ο αγκυλωτός σταυρός ήταν ένα "σημαντικό θρησκευτικό σύμβολο των μακρινών προγόνων μας", και ότι συνδέει τους Γερμανικούς, Ελληνικούς και Ινδο-Ιρανικούς πολιτισμούς3.
Η σβάστικα στην αρχαιότητα ήταν σύμβολο του Ήλιου και χρησιμοποιήθηκε σαν μέρος ενός ηλιακού ημερολογίου.
Από το 1905, ίσως και ενωρίτερον, χρησιμοποιήθηκε ως σήμα της φυλετικής ιδεολογίας ορισμένων αντισημιτικών/νεοπαγανιστικών ομάδων στην Γερμανία.


Αργότερα ο Χίτλερ, όταν ίδρυσε το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του, χρησιμοποίησε ως διακριτικό σημείο του κόμματός του και του Γ΄ Ράιχ την αριστερόστροφη σβάστικα, γνωρίζοντας όπως φαίνεται, τον συμβολισμό της.
Η Σβάστικα λοιπόν, συμβολίζει τον Ήλιο, τον ανώτατο Θεό, καθώς και την υπέρτατη δύναμη και «θετική» ενέργεια.
Ποιά ήταν η «θεότης» του Ηλίου;
«Οι ασχολούμενοι με την μυθολογία και θρησκειολογία των αρχαίων λαών, μας πληροφορούν ότι οι λατρεύοντες τον Ήλιον ως θεόν τον αποκαλούσαν Βάαλ. Ο Βελ ή Βήλος των Βαβυλωνίων και Ασσυρίων ήταν ταυτόσημος θεότης του θεού Ηλίου….Ο Βεελζεβούλ θεός της πόλεως των Φιλισταίων, Ακκαρών (ο θεός-Ήλιος), εταυτίσθη συν τω χρόνω με την δύναμη του κακού..Η λατρεία του Βάαλ επικρατούσε και στην Μεγ. Βρετανία…»4
 Στο βιβλίο «Η Μυστική Καμπάλα», η Dion Fortune5 αναφέρει σχετικά: «Ο Ήλιος είναι για μας, ο Δωρητής της Ζωής και η πηγή κάθε ύπαρξης. Είναι το μόνο ικανοποιητικό σύμβολο για τον Θεό Πατέρα, που θα μπορούσε να ονομαστεί ακριβώς σαν ο Ήλιος πίσω από τον ήλιο, μια και το Τίφαρετ είναι στην πραγματικότητα η άμεση αντανάκλαση του Κέτερ. Με την μεσολάβηση του Ήλιου έρχεται η ζωή πάνω στη γη και μέσω της Τιφαρετικής συνείδησης ερχόμαστε σε επαφή με τις πηγές της ζωτικότητας, πλησιάζοντάς τες τόσο συνειδητά όσο και ασυνείδητα»6
 «Βάαλ: Θεός των Φοινίκων και των Χαναναίων, πιθανώτατα προσωποποίησις του Ηλίου. Το σπουδαιότερο ιερό του βρισκόταν στην Τύρο..»7
Οι Φοίνικες ως γνωστόν προσφέροντες λατρευτικές θυσίες, ακόμη και ανθρωποθυσίες, ελάτρευαν στο όνομα του Ήλιου, τον Εωσφόρο, ως πηγή φωτός και ζωής και ως …δημιουργό του φυσικού ηλίου και της φύσεως!!!
Συνοψίζοντες, παρατηρούμε ότι τα πάντα που αφορούν στον συμβολισμό και την λατρεία του Ήλιου, είναι ειλημμένα από την αποκρυφιστική Καμπάλα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, οι οποίοι λατρεύουν ως «θεόν», τον Ιβλίς-Διάβολον, που θεωρούν ως «θεόν του φωτός» και δημιουργόν της φύσεως! 
Με άλλα λόγια, ο Ήλιος με οποιαδήποτε παράσταση, είναι το λατρευτικό σύμβολο του Σατανά ή Εωσφόρου ή Διαβόλου !!!
Ο συμβολισμός χρωμάτων κόκκινο και το μαύρο της σβάστικας..
Τα Ες Ες φορούσαν μαύρες στολές, με την νεκροκεφαλή του θανάτου και σχεδόν όλα τα διακριτικά τους ήταν από ασήμι.
Ο Χίτλερ σχεδίασε προσωπικά την σημαία να είναι λευκή σε κόκκινο κύκλο, στη μέση του ένα μαύρο ένθετο την "Σβάστικα". Ο Χίτλερ ήταν πολύ ευχαριστημένος με το σχεδιασμό τους, λέγοντας ότι «αυτό είναι ένα πραγματικό σύμβολο."
Στο "Mein Kampf", έγραψε: «Το κόκκινο συμβολίζει την κοινωνική σημασία του κινήματός μας, το λευκό συμβολίζει την εθνικιστική ιδεολογία». Αυτή ήταν η εξωτερική αιτιολόγηση προς τον Γερμανικό λαό και την διεθνή κοινότητα.
Στην αποκρυφιστική πραγματικότητα όμως, τα χρώματα μαύρο και κόκκινο συμβόλιζαν, το μεν μαύρο το σκοτεινό πνεύμα/τον άρχοντα του σκότους, το δε κόκκινο, το αίμα των μη Αρείων που έπρεπε να χυθεί για να συντηρηθεί η μάνα-Γη…
Η αστραπή
Η αστραπή είναι ένα άλλο Σατανικό σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε από τους Ναζί (Οι Ες Ες Ρούνοι). Τα αρχικά Ες-Ες ή SS που έμοιαζαν με τον «συριγμό ενός φιδιού», είναι η συντομογραφία της Γερμανικής λέξεως Schutzstaffe που συχνά μεταφράζεται σε «αμυντική διάταξη». Η διπλή αστραπή που προήρχετο από το αρχαίο τευτο-ρουνικό γράμμα ΣΙΓΚ ήταν εμποτισμένη από μία παράδοση μαγείας και αποκρυφιστικών τελετουργιών.


Ο όφις
Το Φίδι αναφέρεται ως ένα αρχαίο σύμβολο των γερμανικών πεποιθήσεων. Στη μάχη του Χάστινγκς (14 Οκτ. 1066), η σημαία των Σαξόνων έδειχνε ένα χρυσό φίδι σε ένα μπλε πεδίο. Το φίδι το οποίο αντιπροσωπεύει το Σατανά για τους Χριστιανούς, θεωρήθηκε από τους Αρείους ως «ιερό» σύμβολο8.
 (2) Ahnernerbe, το τμήμα σατανιστικής εκπαιδεύσεως των SS
Το 1935 ιδρύθηκε μέσα στα SS ένα τμήμα αποκρυφιστικής μελέτης, η Ahnernerbe (Η Εταιρία Μελετών για την Κληρονομιά των Προγόνων)9 με διευθυντή τον συνταγματάρχη των SS Βόλφραμ φον Σήβερς10. Η εταιρεία αυτή είχε ιδρυθεί αρχικά το 1933 από τον πνευματικό δάσκαλο του Σήβερς, τον Φρέντερικ Χήλσερ, που ήταν σε στενή επαφή με τον Χαουζχόφερ και τον Σουηδό εξερευνητή Σβεν Χέντιν, ειδικό για την Άπω Ανατολή. Ο Χέντιν είχε ζήσει πολύ στο Θιβέτ και έπαιξε μεσάζοντα ρόλο στη διαμόρφωση των ναζιστικών μυστικιστικών δογμάτων.
Τελικά το 1935 η Ahnernerbe ανακηρύχθηκε επίσημη οργάνωση από τον Χίμλερ και οι έρευνες της έφτασαν μέχρι το Θιβέτ και την Μογγολία. Στην δίκη της Νυρεμβέργης, ο Σήβερς καταδικάσθηκε σε θάνατο και πριν την εκτέλεση του ζήτησε να τον αφήσουν να τιμήσει για τελευταία φορά τον «θεό» που ελάτρευε και να πει τις μυστηριώδεις παγανιστικές προσευχές του.
Μετά προχώρησε ατάραχος προς το θάνατο. Μια ακόμα επιθυμία του ήταν μετά την εκτέλεση του να διαβαστεί πάνω από το σώμα του η Θιβετανική Βίβλος των Νεκρών.
(3) Κυριώτερες ναζιστικές σατανιστικές εταιρείες
Ο Αδόλφος Χίτλερ και η ηγετική ομάδα που απετέλεσαν τον πυρήνα του Ναζιστικού κόμματος ήσαν ΟΛΟΙ τους αποκρυφιστές, ανήκοντες σε διάφορες αποκρυφιστικές εταιρείες με σπουδαιότερες της Θούλης, της VRIL και του Μαύρου Ήλιου. Δεν πρέπει να παραλείψουμε και την συμβολή της Ο.Τ.Ο. (Ordo Templi Orientis) του δεδηλωμένου σατανιστή Alister Crowley. Όλοι οι αποκρυφιστές αναφέρονται και ως σατανιστές, διότι λατρεύουν τον Εωσφόρο ως θεόν, ο καθένας με τον τρόπον που προβλέπει το τελετουργικό της μυστικής στοάς ή εταιρείας που ανήκε.
Συνεπώς ο Ναζισμός ως αποκρυφιστική θρησκευτική πίστη είναι Σατανισμός.
"Ο εσωτερικός πυρήνας εντός του Τάγματος της Θούλης ήταν όλοι σατανιστές που ασκούσαν μαύρη μαγεία"11 


Συνεχίζεται


1 http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/Symbols666.htm --- Ναζισμός και σατανισμός του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου, διδασκάλου--- Jack Parsons, L. Ron Hubbard, Anton LaVey and the Nazi Connection (Η περικοπή έχει ληφθεί από το άρθρο του David McGowan, "There's Something About Henry", June 2000) --- dawn666blacksun.angelfire.com/Main.html
2 Unholy Alliance, a History of Nazi Involvement with the Occult, Second Edition,©2003)
3 -Schliemann, H, Troy and its remains, London: Murray, 1875, pp. 102, 119–20
  -Sarah Boxer. "One of the world's great symbols strives for a comeback". The New York Times, 29 Ιουλίου 2000.
4 Μεγ. Αμερικανική Εγκυκλ. Τ.4ος σ. 346-347.
5 Dion Fortune born Violet Mary Firth (6 December 1890 – 8 January 1946), was a prominent British occultist, author, psychologist, teacher, artist, and mystic. Schooled in Western Esotericism, she was influential in the modern revival of the magical arts. She was also a prolific writer of the supernatural and the occult in both novels and non-fiction works. As a psychologist, she approached magic and hermetic concepts from the perspectives of Jung and Freud.
6 Κατά τους αποκρυφιστές καμπαλιστές:
Κέτερ είναι το κέντρο που δονείται και παράγει την πρωταρχική δυαδικότητα στον αρχετυπικό κόσμο, του Χόχμα (ουράνιος πατέρας) και την Μπίνα (ουράνια μητέρ, σύζυγος του Χόχμα). Η Ντάατ είναι η εξισορροπιστική Σεφίρα ανάμεσα στην Χόχμα και στην Μπίνα.
Τίφαρετ, είναι ο Ήλιος, είναι η καρδιά, η σύνθεση στον ψυχικό κόσμο της Χέσεντ (Δίας) και της Γκεβουρά (Άρης). Η Γεσούντ (Σελήνη) είναι το Αιθερικό Κέντρο που έχει ως δύο συμπληρωματικές όψεις τις Νέτζα και Χοντ. Τέλος η φυσική, υλική έκφραση, το Κέντρο όπου όλα επιδρούν είναι η Μαλκούτ, η Γη.
.Σεφίρα ή Σεφερώθ είναι τα όργανα (οντότητες) μέσω των οποίων ο θεός εδημιούργησε τον κόσμο και δια των οποίων εκδηλώνει Εαυτόν εις τον κόσμο.
.Στο Γετζιρατικό Κείμενο (Σεφέρ Γετζίραχ = Το βιβλίο της Δημιουργίας), η Έκτη Ατραπός που αντιστοιχεί στον Ήλιο, αναφέρεται σαν η Μεσολαβητική Διάνοια γιατί «κάνει το ρεύμα των Εκπορεύσεων να κυλάει σε όλες τις δεξαμενές της ευλογίας με τις οποίες είναι ενωμένη». Το Τίφαρετ ονομάζεται από τους Καββαλιστές με τον όρο Σεμές ή Σφαίρα του Ήλιου.
7 Λεξικό της Αγίας Γραφής, Βασ. Μουστάκη, Αθήναι, 1955.
8Πηγές:http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/Symbols666.htm 
---aryan-satanism.weebly.com/alpharhochiiotakappaeta.../-666-black-sun
9 The Ahnenerbe was an institute in Nazi Germany purposed to research the archaeological and cultural history of the Aryan race. Founded on July 1, 1935, by Heinrich Himmler, Herman Wirth, and Richard Walther Darré, the Ahnenerbe later conducted experiments and launched expeditions in an attempt to prove that mythological Nordic populations had once ruled the world.
10 Wolfram Sievers (Hildesheim, 10 July 1905 – Landsberg, 2 June 1948) was Reichsgeschäftsführer, or managing director, of the Ahnenerbe from 1935 to 1945.
Sievers joined the NSDAP in 1929. In 1933 he headed the Externsteine-Stiftung ("Externsteine Foundation"), which had been founded by Heinrich Himmler to study the Externsteine in the Teutoburger Wald. In 1935, having joined the SS that year, Sievers was appointed Reichsgeschäftsführer, or General Secretary, of the Ahnenerbe, by Himmler. He was the actual director of Ahnenerbe operations and was to rise to the rank of SS-Standartenführer by the end of the war.
In 1943 Sievers became director of the Institut für Wehrwissenschaftliche Zweckforschung (Institute for Military Scientific Research), which conducted extensive experiments using human subjects. He also assisted in assembling a collection of skulls and skeletons for August Hirt's study at the Reichsuniversität Straßburg as a part of which 112 Jewish prisoners were selected and killed, after being photographed and their anthropological measurements taken.
11 Trevor Ravenscroft, The Spear of Destiny © 1973.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου