Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (την τελευταία 100ετία)
(ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ)
ΜΕΡΟΣ 3ο

4.  Πνευματικοί ταγοί (και των τριών βαθμίδων Εκαπαιδεύσεως):
·Μετέτρεψαν τα Εκπαιδευτικά και Πνευματικά Ιδρύματα σε θερμοκήπια αμαθείας, αφελληνισμού και αντιχριστιανισμού. Δεν ομιλούν στους εκπαιδευομένους ούτε για το Έθνος και το μεγαλείο του, ούτε για την συνταγματικώς κατοχυρωμένη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, κρατούσα Ορθόδοξη Πίστη.
·Ενετάχθησαν σε αποκρυφιστικές οργανώσεις, εταιρείες και στοές, όπως οι πολιτικοί και οι δικαστικοί, με απώτερο στόχο να ανέλθουν στα ανώτατα αξιώματα του Εκπαιδευτικού κλάδου. Έτσι εξηγείται η κατάντια της Παιδείας και του εκπαιδευτικού συστήματος τις τελευταίες δεκαετίες αφού οι πνευματικοί ταγοί δεν μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας αλλά της Ιουδαιοταλμουδικής αντι-παιδείας και ανθελληνικής παρα-παιδείας.
·Μετασχημάτισαν, φανερώς ή αφανώς, αυτοβούλως ή κατ’ εντολήν, την Ελληνορθόδοξη Παιδεία από ανωτάτη και πρωταρχική μορφή αγωγής σε μωσαϊκοποιημένο εργαλείο, εξαγριώσεως και ανηθικοποιήσεως της ανθρωπίνης ζωής, παραποιήσεως της Ελληνικής Ιστορίας, καταστροφής του Ελληνικού ήθους και ορθοδόξου πνεύματος, και παρά φύση βιασμού της Ελληνικής γλώσσης.
«Η δυστυχία και η αθλιότης ενός τόπου δεν προέρχεται τόσον από την έλλειψιν αγαθών, όσον από την απουσίαν της παιδείας»1.
·Ναρκοθέτησαν όλες τις ατραπούς της αληθείας και τις προσβάσεις προς τις πηγές αληθούς γνώσεως και έρριψαν άπλετο «φως» σε μία λεωφόρο σκοταδισμού, πλαστογραφημένης-παραποιημένης γραμματείας και Απάτης («απόκρυφη» γραμματεία  κυρίως των τεσσάρων πρώτων μ.Χ. αιώνων, συγγραφή συμβατικής ιστορίας, Θεοποιημένη επιστήμη / επιστημονικολογία, πνευματική «αναγέννηση», «διαφωτισμός», λογικοκρατία, κλπ.), την οποίαν χαρακτήρισαν «ανθρωπιστική» και δογματικώς ως μοναδική διέξοδο στην αναζήτηση της γνώσεως και της αληθείας.
·Διδάσκουν με την μορφή δόγματος την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική θεωρία της αυτομάτου γενέσεως και εξελίξεως και απαξιώνουν / αρνούνται την Δημιουργία της Κτίσεως από τον Θεόν Δημιουργόν-Κτίστην, όπως αναφέρεται στην Αγία Γραφή, όταν τα ΠΑΝΤΑ στην Κτίση μαρτυρούν την ύπαρξη Δημιουργού.
·Προσκολλώνται αποκλειστικώς στην διδακτέα ύλη που περιλαμβάνεται στα εγχειρίδια τα οποία συντάσσονται από «ειδικούς» επιστήμονες, τουτέστιν ανθρώπους του Συστήματος, αμοιβομένους αδρώς, και στα οποία (εγχειρίδια) :
-Έχουν αφαιρεθεί οι αλήθειες που αφορούν στην Δημιουργία της Κτίσεως, την γενεαλογία των Ελλήνων, τους διαχρονικούς εχθρούς του Γένους μας, τους σημαντικώτερους νικηφόρους ή μη ιστορικούς σταθμούς της Ελληνικής ιστορίας, την πολιτική ιστορία των Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, την ορθόδοξη πίστη και τις πλάνες των θρησκειών, κλπ. 
      -Περιλαμβάνονται ψευδή, ανθελληνικά κείμενα που επιβάλλει το Σύστημα ως ιστορικά γεγονότα, με παράλληλη διδακτέα ύλη εγκυκλοπαιδικής αντιγνώσεως. 
Δύο είναι τα μεγαλύτερα πνευματικά εγκλήματά τους:
-Η αποσιώπηση-απάλειψη από τα εγχειρίδια της ιστορίας των αληθινών αιτίων των κατά περιόδους εθνικών διχασμών, της διαχρονικής ανθελληνικής δράσεως των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (του εξωτερικού και της εσωτερικής 5ης φάλαγγος) σε βάρος των Ελλήνων και των δικαίων Εθνικών διεκδικήσεων (Ελληνοτουρκικός πόλεμος 1897, Μακεδονικός αγώνας 1904-1908, Βαλκανικοί πόλεμοι, Α΄παγκ. Πόλεμος, Μικρασιατική τραγωδία 1922, Β΄παγκόσμιος πόλεμος, Συμμοριτοπόλεμος 1946-1949, Κυπριακό Ζήτημα, Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα, κ.α.).
-Η μετατροπή του βασικού μαθήματος των Θρησκευτικών σε Προπαγανδιστικό μάθημα θρησκειολογίας και προωθήσεως της διαθρησκειακής αδελφοποιήσεως και της θρησκευτικής αντιλήψεως του Οικουμενισμού. Έτσι αντί να διδάσκεται στους μαθητές-φοιτητές, η κατά το ισχύον Σύνταγμα επίσημη θρησκεία των Ελλήνων (Η Ορθοδοξία που στηρίζεται στην θεόπνευστη Αγία Γραφή) και οι διαφορές της από τις λοιπές ανθρώπινες θρησκείες (ιδιαιτέρως από τον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό και Ισλαμισμό), εμφυτεύεται μεθοδικώς στο μυαλό τους η αντιχριστιανική ετεροδιδασκαλία πως, όλες οι θρησκείες είναι επινοήσεις των ανθρώπων που λατρεύουν τον ίδιον θεόν αλλά με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία!!!!!!!!
·Προβάλλουν ή ανέχονται την προβολήν κοινωνικών προτύπων που είναι αντίθετα προς την ανθρώπινη φύση, τον διαχωρισμό των δύο φύλλων και την κοινωνική ηθική.
·Δεν αντιδρούν και μάλλον προωθούν αμέσως ή εμμέσως την παράλογη αντίληψη ότι ο Ευρωπαίος υπερέχει ή είναι ισοδύναμος του Έλληνος λες και ο Ευρωπαίος είναι έννοια εθνική, φυλετική ή πνευματική, συγκρίσιμη με αυτήν του Έλληνος. Έτσι η νέα ευρωπαϊκή τυραννία υποχρεώνει τον Έλληνα να προσαρμόζεται στα λεγόμενα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά πρότυπα, τα κατασκευαζόμενα από τις σκοτεινές δυνάμεις του Συστήματος.
·Στέρεψαν σκοπίμως τις πηγές πνευματικών ηγετών και προτύπων και αντί να ποτίζουν τις ψυχές των ελληνοπαίδων με το «ύδωρ της ζωής» που είναι ο Ιησούς Χριστός, τα παραδείγματα των φωτισμένων Πατέρων, των Εθνομαρτύρων της Πίστεως και της Εθνικής Ελευθερίας, τις δηλητηριάζουν με «τα άθεα γράμματα», το «μολυσμένο νερό» ιδεών, αρχών και αξιών, που διετύπωσαν δήθεν ανθρωπιστές και «φωτισμένα μυαλά» «παγκοσμίου κύρους», που αντλείται από τα ανθελληνικά-μισελληνικά-αντιχριστιανικά υδραγωγεία της Νέας Εποχής.
«Τα άθεα γράμματα παραμέρισαν τους αγίους και τους αγωνιστές και βάλανε στο κεφάλι του Έθνους ξένους και άπιστους γραμματισμένους. Τα άθεα γράμματα κόψανε το δρόμο του έθνους και τ’ αμποδάνε να χαρεί τη λευτεριά του...Τα άθεα γράμματα υφαίνουνε το σάβανο του Γένους…
Γιατί δύο λογιών είναι και οι ιστορίες. Είναι η αγιασμένη και η κολασμένη ιστορία. Αδιάκοπα φανερώνουμε την κολασμένη εικόνα του κόσμου και σιγά-σιγά καταφέραμε να πιστέψουμε πώς η εικόνα αυτή, είναι η γνήσια εικόνα του ανθρώπου και πως όξω απ’ αυτήν άλλη ζωή δεν εστάθη.
Όλα τούτα είναι άτιμα ψέματα, είναι τα ζιζάνια που σπέρνουνε στον αγρό του Κυρίου τ’ άθεα γράμματα. Μας μιλάνε για τους αρχαίους.Κι εγώ ο ταπεινός και αγράμματος κήρυκας του λόγου του Χριστού μας σας λέγω πώς κανένας αρχαίος δεν ξεπερνά σε παλικαριά, σε μεγαλείο και σε δόξα τον Άγιο Κοσμά, τους μάρτυρες και τους μεγάλους ασκητάδες. Γιατί αν εκείνοι πεθάνανε γιά μια πατρίδα, ο Άγιος Κοσμάς μαρτύρησε για μιαν Ελλάδα του Χριστού και όχι γιά μιαν Ελλάδα δουλωμένη στον αντίχριστο»2.
 ·Υπερφορτώνουν μαθητές και φοιτητές με ξηρές και άχρηστες γνώσεις αντί να τους διαπλάθουν τον χαρακτήρα, την δημιουργικότητα και να τους διδάσκουν το «ζην κατ’ αρετήν» που αποτελεί την πεμπτουσία της αληθινής Παιδείας. Δυστυχώς, μετέτρεψαν σε δόγμα την αποθησαύριση γνώσεων, οι περισσότερες των οποίων είναι συστημικές, ανωφέλιμες ψυχικώς, άκαρπες πνευματικώς, επινοήσεις ανεγκέφαλων / ψυχοπαθών / μισανθρώπων του Συστήματος. Αλλοίμονον όμως, εάν η παιδεία προσέφερεν μόνον γνώσεις.
«Παράνοιαν και μανίαν δυνάμεθα να καταλογίσωμεν εις όσους πρεσβεύουν ότι η παιδεία είναι το μέσον προς αποθησαυρισμόν γνώσεων και μόνον…Τότε η παιδεία θα καθίστατο ζωώδης πανουργία εξελιγμένης μορφής ή ανωφέλιμος δύναμις μιάς ακάρπου και ψυχράς ψυχής»3.  
Συνεπώς παρανοϊκοί και μανιακοί κατέστησαν οι εκπαιδευτικοί αφού αφήρεσαν την αρετήν, την πεμπτουσίαν της παιδείας και την αντικατέστησαν με τις ψευτο-ανθρωπιστικές αρχές του κεκαλυμμένου σκοταδισμού, τις οποίες συλλήβδην και κατ’ ευφημισμόν ονόμασαν «ανθρωπισμό» και «ανθρωπιστικά ιδεώδη». 
5.  Δικαστικοί Λειτουργοί:
·Ενετάχθησαν σε οργανώσεις, εταιρείες και στοές που συνεδριάζουν κρυφίως και όχι δημοσίως ή αντιμάχονται τα συμφέροντα της Πατρίδος και της Ορθοδόξου Πίστεως. Είναι πλέον πασιφανές ότι, όπως και στους πνευματικούς «ταγούς», πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν ανέρχεται  κάποιος, στα ανώτατα αξιώματα του δικαστικού κλάδου αν δεν είναι εντεταγμένος σε τέτοιες εταιρείες ή στοές.
Ένα από τα πιθανά ανταλλάγματα της τοιαύτης ανελίξεως, είναι η «παράλειψη» ελέγχου της λειτουργίας και των τελουμένων εντός των στοών και εταιρειών, δηλαδή αν είναι σύμφωνη με το ιδρυτικό καταστατικό τους και εάν κατά τις τελετουργίες τους παραβαίνουν τα νόμιμα θέσμια.
·Δεν επεμβαίνουν όταν το κράτος παρανομεί κατά των πολιτών ή νομοθετεί αντισυνταγματικώς. Ακόμη και όταν εκδίδουν οριστικές και τελεσίδικες αποφάσεις υπέρ των πολιτών, σιωπούν ή αδυνατούν να τις επιβάλλουν.
·Υστερούν σε κύρος και δεν είναι υπεράνω χρημάτων (παραδικαστικά κυκλώματα).
·Αποφασίζουν για ύψιστα οικονομικά-κοινωνικά θέματα κατ’ εντολήν της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας από την οποίαν και διορίζονται και δεν λαμβάνουν αποφάσεις αδεκάστως και συμφώνως προς τους δίκαιους νόμους και το Εθνικόν Δίκαιον.
·Επέδειξαν άλλοτε μεν βροντώδη μεροληψία, κομματισμό και αστραπιαία ταχύτητα εκδόσεως αποφάσεως [π.χ. Δίκη των έξη(6)/1922 και δίκη των Απριλιανών το 1975] και άλλοτε ακινησία και απαράδεκτη κωλυσιεργία [π.x.σκάνδαλο Siemens, φούσκα χρηματιστηρίου/1999, υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών πρωθυπουργού (2006), εμπλοκή Vodafon, Ericsson), σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ,  κλπ].
·Εξέδωσαν σκανδαλώδεις αθωωτικές ή «υπερελαφρές» αποφάσεις με τις οποίες, εκτός των άλλων, δεν εξέφραζαν την βούληση, το περί δικαίου αίσθημα και την ηθικήν του συντεταγμένου κοινωνικού συνόλου.



·Κωλυσιεργούν απαραδέκτως ή εκδίδουν περίεργες αποφάσεις με «εξιλαστήρια» θύματα για κραυγαλέες περιπτώσεις σκανδάλων και κλοπής δημοσίου πλούτου που αφορούν σε υψηλά ισταμένους κυβερνητικούς, προστατευομένους όμως, από το σύστημα (π.χ. δομημένα ομόλογα 2005-2007, κλπ.)4. Πάντα ευρίσκονται οι «αποδιοπομπαίοι τράγοι» για να παραπλανούν την κοινή γνώμη.
·Καταβιβάζουν την δικαιοσύνη σε θεραπαινίδα των ολιγαρχών και νομικόν καταφύγιον της αδιαλλαξίας-αδικίας-απληστίας του Συστήματος, το οποίον υπηρετούν παντοιοτρόπως. Χαρακτηριστικώτερη η περίπτωση του σκανδάλου της SIEMENS5.
·Νομιμοποίησαν και συνεχίζουν να νομιμοποιούν όποτε τους δίδεται ευκαιρία, μονομερώς, τις μισθολογικές «αναπροσαρμογές» τους δια του μισθοδικείου τους.
6.  Μεγαλοϊδιοκτήτες τηλεοπτικών μέσων, εντύπου και ηλεκτρονικού Τύπου (ΜΕΜΑ: Μέσα Εξαγριώσεως-Μαζικοποιήσεως Ανθρώπων):
·Χρησιμοποιούν αργυρώνητους δημοσιογράφους ως όργανα «αντικειμενικής» ενημερώσεως και υπερασπίσεως, δήθεν, των λαϊκών συμφερόντων. Εάν όμως εισχωρήσουμε στα ενδότερα της αδελφότητος των δημοσιογράφων θα διακρίνουμε γνωστούς-αγνώστους κουφολόγους, εξ επαγγέλματος  αλείτες6, αγνώτες της ελληνικής γλώσσης, αποτυχημένους, τυχοδιώκτες και λοιπούς μισθοφόρους υποστηρικτές-τοποτηρητές του Συστήματος
·Βομβαρδίζουν καθημερινώς τους Έλληνες με μυθεύματα, συστημικές ειδήσεις, ψυχοναρκωτικά προγράμματα, αποχαυνωτικά μυνήματα, άχρηστες πληροφορίες, πορνικές εικόνες, ψευδαισθητικές παραστάσεις και φθοροποιές αντι-γνώσεις που «οδηγούν σε αλλοτρίωση ψυχών, αρχών και ιδεών. Καθορίζουν την «πολιτική ατζέντα» και εκλέγουν πριν από τους πολίτες, κυβερνήσεις και βουλευτές»7.
·Προβάλλουν έργα τρόμου, ψυχοπλακωτικά, ψυχοδιεγερτικά, ψυχανώμαλα που δημιουργούν σύγχυση, τρομολαγνεία, ψυχολογική πίεση και ψυχοπαθητικές διαταραχές. Προσφέρουν θεάματα αρεστά σε μαζοποιημένα /πορνολάγνα / διαταραγμένα ψυχικώς άτομα.
·Υπνωτίζουν τον λαό με επιλεγμένο ειδησεογραφικό υλικό, χαλκευμένα ιστορικά γεγονότα, φανταστικά «επιστημονικά» ντοκυμαντέρ, αισθησιακές-διαστροφικές σειρές, διεθνιστικά-κοσμοπολίτικα-αντιχριστιανικά μηνύματα.
·Προβαίνουν σε έλεγχο του νου και σύνθλιψη του εγκεφάλου δια σταδιακής και συστηματικής αφαιρέσεως της ελληνικής ψυχής. Ιδιαιτέρως δρούν ανενοχλήτως στην κερδοφόρα βιομηχανία ελέγχου του νου των ψηφοφόρων (προεκλογικές συζητήσεις/συγκεντρώσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα, διαφημιστικά τηλεοπτικά μηνύματα, εκτιμήσεις διεθνών οίκων αξιολογήσεως για κυβερνητικά επιτεύγματα, ακριβοπληρωμένες δημοσκοπήσεις, κινδυνολογίες, υποστήριξη κυβερνήσεως ή αντιπολιτεύσεως από ομοϊδεάτες ξένων κομμάτων ή διεθνείς «προσωπικότητες», κλπ.).
·Καλλιέργησαν και συνεχίζουν να καλλιεργούν συστηματικώς το σύνδρομο του φόβου και της ανασφαλείας με παράλληλη διοχέτευση της ιδέας ότι: «ανήκομεν εις την δύση», στην «φιλελεύθερη κοινωνία», «είμαστε πολίτες του κόσμου» ή «ευρωπαίοι πολίτες» και της πεποιθήσεως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε χωρίς τις φιλελεύθερες ιδέες, τον Ευρωπαϊκό μας προσανατολισμό, τους επιβήτορες-δανειστές, τους μεγάλους «προστάτες και συμμάχους».
·Κατασκευάζουν με την κάλυψη των αχυρανθρώπων της εξουσίας, το στερεότυπον του Νεο-έλληνος, ενός αλλοτριωμένου ανθρωποειδούς με αδυναμίες και ιδιαιτερότητες, τις οποίες όχι απλώς προβάλλουν ως «προσόντα» ανελίξεως αλλά επιβάλλουν προς μίμηση από τους Ελληνόπαιδες.
·Ηδονίζονται στο να εκχέουν το δηλητήριο του διχασμού (χαρακτηριστικά παραδείγματα τα αντι-«δεξιά» / αντιχριστιανικά / φιλο-ιουδαϊκά παραληρήματα) ώστε ο λαός διχασμένος και φανατισμένος να αδυνατεί να δει κατάματα την αλήθεια.
·Υπεραμύνονται, δήθεν, της θρησκευτικής ελευθερίας. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν την ανεξιθρησκεία ως πρόσχημα για την συκοφάντηση ΜΟΝΟΝ της Ορθοδοξίας και την συγκρητιστική ένωσή της με ετερόδοξες «εκκλησίες» και θρησκευτικές αιρέσεις-δόγματα. Ποτέ δεν παρουσίασαν δημοσίως τις θέσεις και τα δόγματα του Φραγκοπαπισμού, του κορανίου των ισλαμιστών και του ταλμούδ των ιουδαιοταλμουδιστών (Jews).
·Ψευδολογούν, παραπληροφορούν και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, χωρίς ίχνος αισχύνης, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται ή να αποκλείεται η λαϊκή αφύπνιση.
·Αποκρύπτουν πληροφορίες για τα Εθνικά θέματα ή αποσιωπούν παρασκηνιακά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε βάρος των Εθνικών συμφερόντων, για να προλαμβάνουν ή να αποφεύγουν τυχόν λαϊκές αντιδράσεις κατά των επίδοξων νεκροθαπτών του Έθνους.
·Χαλκεύουν το γνήσιο λαϊκό αίσθημα, την ιστορία και τις λαϊκές παραδόσεις και τα μετασχηματίζουν σε διεθνιστική-λαϊκίστικη (συνήθως αριστερόστροφη) συνείδηση, κοσμοπολίτικη - πεζοδρομιακή ψευτοκουλτούρα και ψευδο-ανθρωπιστικό τρόπο σκέψεως / διασκεδάσεως / αντιδράσεως/ αναζητήσεως της αληθείας.
·Χειραγωγούν τους πολίτες όπως επιθυμεί το Σύστημα και ενδιαφέρονται μόνον πόσο θα πωλήσουν την γραφίδα και την φωνή τους. Νοικιάζουν την πέννα, το λαρύγγι τους, το σώμα τους, για να υπηρετήσουν τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες8.
 7.  Αδίστακτοι χρηματολάγνοι, μεγαλοβιομήχανοι, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεργολάβοι:
·Δρούν ανεξελέγκτως ως συμπληρωματική συμμορία λεηλατών του δημοσίου πλούτου και των ιδιωτικών περιουσιών.
·Περιχορεύουν στα δημόσια έργα με ανοικτούς «κρουνούς» ρέοντος αφθόνου μαύρου χρήματος (υπερτιμολογήσεις, φοροαπαλλαγές, δωροδοκίες, κλπ.).
·Τροφοδοτούνται αδιακόπως και ενίοτε χαριστικώς, από τους Ταλμουδιστές Τραπεζίτες και την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία, με τα ανάλογα «αντισταθμιστικά» οφέλη.
·Θησαυρίζουν από τις υπερτιμολογήσεις των παρεχομένων υπηρεσιών τους και τις επιλεκτικές φοροελαφρύνσεις που τους παρέχει η πολιτική εξουσία, την οποίαν, όχι σπανίως, οι ίδιοι εγκαθιστούν και ελέγχουν.
·Εξαγοράζουν εδώ και δεκαετίες, συνειδήσεις και ψήφους βουλευτών, προκειμένου να προωθήσουν νομοσχέδια που εξυπηρετούν τα κερδοσκοπικά συμφέροντα των καρτέλς στα οποία ανήκουν.
·Εξήγαγον και συνεχίζουν να εξάγουν τα «προϊόντα» κλοπής, αδιαφανείας και διαπλοκής, σε τράπεζες του εξωτερικού και υπεράκτιες εταιρείες, αποφεύγοντας την πληρωμή του αναλογούντος φόρου και τον έλεγχο της νομιμότητος αποκτήσεως των «προϊόντων» τους.
8.  Συνδικαλιστές εργατοπατέρες:
·Συντηρούν την κομματοκρατία και φαυλοκρατία, απολαμβάνοντες προνόμια (διοικητικά, οικονομικά κ.α.) ως αντιπαροχή της σιωπής ή χλιαρής και αναποτελεσματικής αντιδράσεώς τους στην ψήφιση οδυνηρών νόμων και αποφάσεων, για την εργατική τάξη και την κοινωνία γενικώτερον.
·Οργανώθηκαν από το Σύστημα σε εργατικά-υπαλληλικά σωματεία και συνδικάτα του δημοσίου και ιδιωτικού τομέως,  με πρόσχημα την υπεράσπιση των εργατικών και υπαλληλικών συμφερόντων. Ουσιαστικώς για να λειτουργούν ως μηχανισμοί ελέγχου και ποδηγετήσεως του εργατικού κινήματος αναλόγως των οδηγιών της εξουσίας.
·Δρουν ως προαγωγοί της εργατικής τάξεως, χειραγωγούντες και οδηγούντες το εργατικό δυναμικό σε ατραπούς «εργασιακής ειρήνης» και αποφυγής συγκρούσεως με την άδικη εργοδοσία και τις ανάλγητες κυβερνήσεις. Οι πενιχρές, υποτονικές και αποτυχημένες συγκεντρώσεις-πορείες διαμαρτυρίας των εργαζομένων που γίνονται με ευθύνη των συνδικαλιστικών οργανώσεων, κατά των λαμβανομένων κυβερνητικών αντιλαϊκών μέτρων, αποδεικνύουν ξεκάθαρα τον ρόλο που διαδραματίζουν τέτοιου είδους οργανώσεις.
·Εξαντλούν την οργή και τις αντιδράσεις τους με ανακοινώσεις από τα γραφεία τους ή οργάνωση πορειών αγγαρείας και εξευτελισμού του συνδικαλιστικού κινήματος.
·Δημιούργησαν ένα είδος παραεξουσίας, ένα ξεχωριστό διακομματικό πολιτικό block. Αυτό το block καλύπτει oλόκληρο το Ελληνικό πολιτικό φάσμα και ελέγχει κατά το μείζον ή το έλασσον όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς. Στηρίζεται πολιτικά στις πελατειακές σχέσεις (ρουσφέτια, διορισμοί, προνόμια) και στις οικονομικές σχέσεις. Ως αποτέλεσμα  ο πολιτικός και διοικητικός έλεγχος του Ελληνικού δημοσίου και του κράτους, των δημοσίων υπηρεσιών, φορέων, οργανισμών και ΔΕΚΟ, πέρασε από την εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση και από την θεσμική δημόσια διοίκηση στα κομματοκρατικά συνδικάτα.
·Κατωχυρώνουν την παντοδυναμία τους με την εφαρμογή, ενίοτε και δια συνταγματικών διατάξεων, πρακτικών-δραστηριοτήτων, οικονομικών και άλλων απολαβών, σε πλήρη αναντιστοιχία με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.
·Εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα, δικές τους πολιτικές φιλοδοξίες και χρησιμοποιούν τις ευκαιρίες και δυνατότητες που τους παρέχει το λεγόμενο συνδικαλιστικό κίνημα, ως εφαλτήριον της πολιτικής ανελίξεώς τους.
·Στρέφουν την οργή και το μίσος των πτωχών και των εργατών κατά των πλουσίων, αδιακρίτως, των εχόντων και κατεχόντων. Όχι κατά των Ταλμουδιστών Τραπεζιτών που κατέχουν ή ελέγχουν τον πλούτο της χώρας. Όχι κατά των πλουτισάντων υπόπτως, κακώς, αδιαφανώς, αλλά κατά των πάσης φύσεως κεφαλαιούχων. Έτσι προστατεύουν τις Τράπεζες των Ταλμουδιστών-Τοκογλύφων Τρομοκρατών, τους μεγαλοεργολάβους-μεγαλοεπιχειρηματίες των καρτέλς και καταστρέφουν τις περιουσίες των Εθνικών κεφαλαιούχων-μικρο/μεγαλοκεφαλαιούχων, των πλουτισάντων τιμίως και δικαίως.
·Ανέπτυξαν πολιτικές και οικονομικές σχέσεις με ιδιωτικά ομαδικά και ολιγαρχικά συμφέροντα (σκάνδαλα). Έτσι αυτονομήθηκαν προ πολλού από τα κοινά και γενικά συμφέροντα της Ελληνικής πολιτείας, της κοινωνίας και ιδιαιτέρως της εργατικής τάξεως, της οποίας τα συμφέροντα υποτίθεται, ότι υπηρετούν.
·Διεξήγαγαν με την βοήθεια των ΜΜΕ, μέσω των συνδικάτων τους, μακροχρόνιο συνεπή και συνεχή συνδικαλιστικό αγώνα κατά του κράτους και του Ελληνικού δημοσίου, επιτυγχάνοντας την διάλυση της δημόσιας διοικήσεως, την καταρράκωση των κοινωφελών υπηρεσιών του και την χρεωκοπία του  Ελληνικού δημοσίου και συνεχίζουν απτόητοι μέχρι την οριστική καταστροφή της κοινωνίας, της οικονομίας, της χώρας και του έθνους.


Συνεχίζεται














1 Χρυσή Κληρονομιά, Ν. Λαμπέτης, Πάτραι, τ. Α΄. σ. 60.
2 Αποσπάσματα από το βιβλίο του Κωστή Μπαστιά, «ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ» – ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, 1987.
3 Χρυσή Κληρονομιά, Ν. Λαμπέτης, Πάτραι, τ. Α΄. σ. 60.
4 Real News, 22 Ιουνίου 2014.
5 Ο γερμανικός κολοσσός της Siemens κατηγορείται πως έχει βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη, χρηματίζοντας κυβερνήσεις για να της αναθέσουν δημόσια έργα. Η εταιρεία υποστηρίζει πως από αυτά τα χρήματα, 100 εκατομμύρια μάρκα (ήτοι 51 εκατομμύρια ευρώ περίπου) έχουν δοθεί σε Έλληνες πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς. Η προανακριτική έρευνα ξεκίνησε το 2005, το σκάνδαλο κορυφώθηκε το 2008, όταν ο Θόδωρος Τσουκάτος και ο Τάσος Μαντέλης παραδέχτηκαν ότι έλαβαν εκατοντάδες χιλιάδες μάρκα, ενώ ξεκίνησε το «κρυφτούλι» του Μιχάλη Χριστοφοράκου, που υπήρξε διευθύνων σύμβουλος της Siemens Ελλάδος την εποχή των χρηματισμών, το 1999, με την ελληνική και την γερμανική δικαιοσύνη. Η υπόθεση μένει ακόμα ανοιχτή και πρόκειται ίσως, για το μεγαλύτερο πολιτικό-οικονομικό μεταπολιτευτικό σκάνδαλο.
6 Aλείτης= Ο παραπλανών τινά, ο παρεκβαίνων της ευθείας/αληθείας, ο παραβάτης (Λεξ. Δορμπαράκη, σ. 48).
7 Δηλώσεις Γιώργου Ρωμαίου στην Εφ. ΒΗΜΑ, Εφ. «ΠΑΡΟΝ» 11 Ιαν. 2009.
8 Χρήστος Πασσαλάρης, εφ. ΠΑΡΟΝ, Ιαν. 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου