Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (την τελευταία 100ετία)
(ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ)
ΜΕΡΟΣ 5ο

14. Νέοι και νέες (μαθητές και φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι):
·Εγκατελείφθησαν στο έλεος των δημαγωγών, των εκμεταλλευτών του ανθρωπίνου πόνου, της πενίας-ανεργίας και των προαγωγών/ υπανθρώπων της νύκτας (υπόκοσμος). Αδρανοποιημένοι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, αποτελούν εύκολη λεία για πολιτική, κομματική και κάθε άλλου είδους εκμετάλλευση.
·Αποπροσανατολίστηκαν από τον δρόμο της υπευθυνότητος, της διαπαιδαγωγήσεως, των ηθικών αξιών, της δημιουργίας ατομικών και ομαδικών ιδανικών. Στον αποπροσανατολισμό συνέτειναν τα μέγιστα η χαλάρωση, αδρανοποίηση και ουσιαστικώς κατάργηση των δύο βασικών κυττάρων της κοινωνίας που είναι η οικογένεια και  το σχολείο.
        Η χαλαρή δομή της σύγχρονης οικογένειας  επέφερε την «μυολυσία» των μελών της με ταυτόχρονη απελευθέρωση καταστροφικών διαλυτικών δυνάμεων για την κοινωνία.
Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια με ανεπαρκείς και διεθνιστές / κοσμοπολίτες / αντιχριστιανούς εκπαιδευτές και ανεπαρκές-ακατάλληλο εκπαιδευτικό σύστημα, δεν διαμορφώνουν πλέον νέους εφοδιασμένους με ιδανικά και διψώντας για το κατ’ αρετήν ζην.
·Κατέφυγαν σε παθογόνες δραστηριότητες και εκδηλώσεις (επιθετικότης, αναρχία, ναρκωτικά, ελευθεριότης, αμφισβήτηση προσώπων / αξιών, κλπ.) αντί να εστιάζουν τον δυναμισμό τους σε Εθνικά, ηθικά, κοινωνικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.
·Στερήθηκαν των Εθνικών οραμάτων και προτύπων, συνεπεία της λαίλαπος της παγκοσμιοποιήσεως, των διαλελυμένων κοινωνικών ιστών και της κρατικής αδιαφορίας / αβελτηρίας.
·Προσεβλήθησαν από τις ξενόφερτες «αξίες» του λεγόμενου «δυτικού πολιτισμού» οι οποίες εμόλυναν την κοινωνία, προκάλεσαν ιδεολογική σύγχυση, και εδραίωσαν τον καταστροφικόν μιμητισμόν, πρωτίστως στην νεολαία. Έτσι η νεολαία προσβληθείσα από την μιμηλή ξενομανία (μιμηλός, ή, όν = Κατά μίμηση πεποιημένος), απομακρύνθηκε από τις παραδόσεις του Γένους μας1.       
·Εδώ και δεκαετίες εξαχρειώνονται καθημερινώς από τα ΜΜΕ, τα οποία τους βομβαρδίζουν με δηλητηριώδη / αντεθνικά / αντιχριστιανικά μηνύματα, και προβάλλουν εφήμερες αξίες και νέα είδωλα, απάτριδων, απόλιδων, χρηματοθηρευτών, σαρκολάγνων, εξουσιομανών, θηριοποιημένων ανθρώπων, χωρίς πνευματικότητα και ηθική.
·Όχι μόνον δεν εμποδίζονται από το κράτος, αλλά ουσιαστικώς ενθαρρύνονται, στην εξωτερίκευση όλων των αρνητικών, πρωτόγονων, εγωϊστικών και ενστικτωδών ψυχικών τους στοιχείων, με αποτέλεσμα:
-Τον πανηδονισμό-πανσεξουαλισμό.
-Την παραμέληση των σπουδών.
-Την εγκατάλειψη της οικογενειακής εστίας.
-Την παρασιτική και παραβατική διαβίωση.
-Τον εθισμό στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, κ.λπ. ουσίες
-Την ανυποταξία και ανερμάτιστη ζωή εκτός των καθιερωμένων θεσμών.
-Την ανία, την πλήξη, το υπαρξιακό κενό, την κατάθλιψη.
-Την συμμετοχή σε μαζικές, οχλοκρατικές και μηδενιστικές εκδηλώσεις.
·Εγκλωβίστηκαν στις κομματικές οργανώσεις από τα μαθητικά τους χρόνια, παρασυρόμενοι από τις σειρήνες του φιλελευθερισμού (ελευθεριότητος) και της «δημοκρατίας» και εξαντλούν τον δυναμισμό τους στα πλαίσια των κομματικών μηχανισμών που τελικώς τους καθιστούν εξαρτημένους πελάτες και νεροκουβαλητές / δούλους των κομμάτων.
15.  Διοικήσεις και αθλητές όλων των γνωστών και ιστορικών αθλημάτων:
·Ενεπλάκησαν στην αξιοθρήνητη και απάνθρωπη διαδικασία του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού και της οριστικής απομακρύνσεως από το αρχαίο ολυμπιακό πνεύμα και το «εύ αγωνίζεσθαι». Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του ειδικού ανακριτού για τα πρωτοφανή φαινόμενα διαφθοράς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (Ιούνιος 2015) και οι τελευταίες αποκαλύψεις για τα συμβάντα στην ηγεσία της FIFA, αποτελούν μικρό μόνον δείγμα του υφισταμένου προβλήματος, εγχωρίως και παγκοσμίως. 
·Κάμνουν ευρεία χρήση απηγορευμένων ουσιών  για ενίσχυση των σωματικών τους ικανοτήτων και βελτίωση των επιδόσεών τους (βιομηχανοποιημένοι αθλητές), συνήθως με την έγκριση-γνώση, ανοχή ή και εν αγνοία διοικήσεων και προπονητών. Η παραγωγή, διακίνηση και σκοτεινή κυκλοφορία-χρήση τέτοιων ουσιών αποφέρει στα δαιδαλώδη κυκλώματα παράνομο τζίρο, σε όλα τα αθλήματα, ύψους δισεκατομμυρίων Ευρώ. .
·Όσοι αθλητές πρωταγωνιστούν παγκοσμίως, συμμετέχουν στα παζάρια της μεγάλης παγκόσμιας ανθρωποκρεαταγοράς, με εκτιμώμενη αξία του ανθρωποκρέατος όπως στα χρηματιστήρια των αξιών!
·Συμμετέχουν εκουσίως ή ακουσίως στην διακίνηση λευκού αλλά και μαύρου αθλητικού χρήματος [προσλήψεις αθλητών-προπονητών, μεταγραφές, διαφημίσεις, γραφεία στοιχημάτων (νομίμων και παρανόμων), μεταδόσεις αγώνων, μάνατζερς, κλπ.), τουτέστιν στην διαφθορά, διαπλοκή και αδιαφάνεια.
«…Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα θέματα της βίας και της διαφάνειας. Πιστεύω ότι ο ελληνικός αθλητισμός πρέπει να είναι πρωτοπόρος σε αυτά τα ζητήματα. Πρέπει να παταχθεί η διαφθορά και η διαπλοκή που ενδημεί τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό και, ειδικά, στον επαγγελματικό αθλητισμό. Να παταχθεί και το φαινόμενο της βίας το οποίο εμπλέκεται με τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής»2.  
·Αποτελούν (οι ασχολούμενοι με πρωταθλητισμόν) πόλον έλξεως, νέα είδωλα και πρότυπα φανατικών οπαδών, περιθωριακών, αναρχικών, ναρκωμανών, κυρίως νέων, οι οποίοι συνήθως προκαλούν σοβαρά επεισόδια και αποτελούν θλιβερά κοινωνικά φαινόμενα..
16. Έλληνες πολίτες, ελαυνόμενοι από αγαθές ή πονηρές προθέσεις (αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες ή εθνικιστές):
·Πρεσβεύουν ιδέες και θέσεις τις οποίες χαρακτηρίζουν ως πατριωτικές, Εθνικές ή Εθνικιστικές χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει την πραγματική σημασία βασικών όρων, θέσεων, αρχών, κλπ. (π.χ. Γένος, φυλή, Έθνος, Εθνότης, Σιωνισμός, Σημιτισμός, Εθνική Ελευθερία, Έθνος-Κράτος, Εθνισμός, Εθνικισμός, φυλετισμός, κλπ.) ή αναμασώντες τις ερμηνείες των όρων που έχουν διατυπωθεί ή διατυπώνονται από εγχωρίους και ξένους «θεωρητικούς» του Συστημικού Εθνικισμού.
·Άοπλοι ιδεολογικώς και κοσμοθεωρητικώς, εμπλέκονται στα πονηρά πολιτικά παίγνια του Συστήματος, και πελαγοδρομούν, παρασύροντες αγαθούς πατριώτες και αγνούς Έλληνες, παρασυρόμενοι ταυτοχρόνως και οι ίδιοι, σε σκοτεινές και ελεγχόμενες από το Σύστημα ατραπούς, διασπώντες το ενιαίον πολιτικό δυναμικό της πατρίδος.
·Αυτοπροσδιορίζονται ως πατριώτες ή γνήσιοι Έλληνες που έχουν ως μοναδικό στόχο την σωτηρία της Πατρίδος, αλλά αποφεύγουν αρκετοί από αυτούς, να  χαρακτηρίζονται ως Εθνικιστές, να αναφέρονται στον Εθνικισμό,  ομιλούντες αορίστως περί Πατρίδος, Πατριωτισμού, περί «σκοτεινών δυνάμεων», χωρίς να παραθέτουν τα αποδεικτικά στοιχεία και να κατονομάζουν τους διαχρονικούς εχθρούς του Ελληνικού έθνους.
Όσοι προτάσσουν τον Εθνικισμό ή το Εθνικιστικό, κατ’ αυτούς φρόνημα, οι περισσότεροι αορίστως και όχι κατ’ επίγνωση, χρησιμοποιούν τετριμμένα συνθήματα, κορώνες πατριδοκαπηλείας και σωτηριολογικές αδολεσχίες. Δεν διστάζουν να προτείνουν αποτυχημένες λύσεις, ακόμη και συνενώσεις με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, όπως ισχυρίζονται, ΧΩΡΙΣ να παρουσιάζουν αξιόπιστα ιδεολογικά όπλα και κοσμοθεωρητικές αρχές που θα πείσουν για μία νικηφόρον αντιμετώπιση του φαινομενικώς ανίκητου Συστήματος.  
·Αναμασσούν φανερώς ή συγκεκαλυμμένως, θέσεις, ιδέες, αρχές εγχωρίων ή ξένων αυτοχρισθέντων, κατά το παρελθόν ως εθνικιστών, οι οποίες όμως έχουν αποδειχθεί ατελέσφορες, άχρηστες, αβάσιμες ιστορικώς, αστήρικτες επιστημονικώς3.
·Χρησιμοποιούν όρους και συνθήματα που κατασκεύασε, προώθησε, μυθοποίησε και συντηρεί το ίδιο το Σύστημα, επειδή το εξυπηρετούν (π.χ. εξέλιξη του σύμπαντος, φυλετική μετάλλαξη, αντισημιτισμός, σιωνισμός-αντισιωνισμός, φυλετισμός, κλπ.).
·Ίδρυσαν κατά το παρελθόν και εξακολουθούν να Ιδρύουν κόμματα, κομματίδια, συλλόγους, εταιρείες, οργανώσεις κλπ. τα οποία προπαγανδίζουν ως Εθνικά, πατριωτικά, Εθνικιστικά, μηρυκάζοντας γνωστές συστημικές θέσεις, ορολογίες, αρχές και ιδέες (Φυλετισμός, αντισιωνισμός, αντισημιτισμός, εβραιοχριστιανισμός, Ελληνική καταγωγή Ιησού Χριστού, φυλετικό κράτος, κλπ.). Έτσι αντί να καταπολεμούν το Σύστημα, εξυπηρετούν εκείνους εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι μάχονται.
·Δίδουν την εντύπωση, πολλάκις όχι αβασίμως, ότι είναι έμμισθα όργανα ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Όσοι ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία, έχουν ενδυθεί τον μανδύα του Πατριώτου / Εθνικιστού με σκοπό να παραπλανήσουν ακροατές, αναγνώστες διαδικτύου, συνομιλητές, συμπολίτες, παρουσιαζόμενοι ως ανένδοτοι «αντιμνημονιακοί» / αντισημίτες / «αντισυστημικοί» με τακτικό στόχο την απόκτηση ενός τίτλου (αρχηγού οργανώσεως, ομάδος, κομματιδίου, κινήσεως, κλπ.), μεσοπρόθεσμο στρατηγικό στόχο, την διαπραγμάτευση με άλλες ισοδύναμες ή μεγαλύτερες πολιτικές δυνάμεις προς ενίσχυση της πολιτικής επιρροής τους και τελικό στρατηγικό στόχο την απόκτηση της πολυπόθητης «δημοκρατικής» βουλευτικής έδρας που θα τους καταστήσει νέους φεουδαρχίσκους!
·Εκμεταλλεύτηκαν διαχρονικώς, άλλοι μεν την απελπισία των Ελλήνων πολιτών, σε συνδυασμό με την παντελή άγνοια των τεκταινομένων όπισθεν των φαινομένων, άλλοι δε την  ανοησία τους με τον ανιστόρητο και αθεμελίωτο υπερπατριωτισμό τους, και δημιούργησαν γκρουπούσκουλα, Νέες «Εθνικές Εταιρείες»4 πατριωτικούς δήθεν πυρήνες από τους οποίους κατά κανόνα ξεπήδησαν σαν μανιτάρια, πολιτικά εκτρώματα, συστημικές έχιδνες και σκοτεινά νεοπαγανιστικά τέρατα που δεν εξέθρεψαν τίποτε άλλο παρά πεμπτοφαλαγγίτες  της  "Νέας Εποχής" μεταμφιεμένους σε  "μπουρλοτιέρηδες" του  αντισυστημικού αγώνα, σε «γιαλαντζί πατριώτες» ή δήθεν "Ορθόδοξους".
·Βαυκαλίζονται ή υποκρίνονται ότι καταπολεμούν το Σύστημα ή ονειροπολούν ότι μπορούν να του προκαλέσουν φθορά ή προβλήματα, παρά το γεγονός ότι η πολιτική ιστορία, οι κοινωνικοί αγώνες και η διεθνής πρακτική, αποδεικνύουν το αντίθετο. Δηλαδή ότι, με τις συνήθεις πολιτικές διαδικασίες, τις προβλέψιμες μορφές πάλης, τις αρχές της συστημικής ψευτο-εθνικιστικής  ιδεολογίας και των ελεγχόμενων τρόπων δράσεως, η αποτυχία και η ήττα των λεγομένων πατριωτικών ή εθνικιστικών δυνάμεων, είναι βεβαία.
·Εταύτισαν, οι περισσότεροι εξ αυτών, τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό με την αρχαιολατρεία, τον Δωδεκαθεϊσμό και τον Παγανισμό, απεχθανόμενοι κάθε ιδέα ή αρχή που έχει σχέση με τον Χριστιανισμό  και ιδιαιτέρως την Ορθοδοξία ή εφ’ όσον οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν υποκρινόμενοι τους Ορθοδόξους.
·Δρώντες εγωκεντρικώς, αλαζονικώς, ζηλωτικώς ή ως μίσθαρνα όργανα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, εγκλωβίζουν αγνούς πατριώτες, κατακερματίζουν το «παρθένο» πολιτικό δυναμικό του Έθνους και εξασθενίζουν την δυνατότητα δημιουργίας ενός αληθούς, Ορθοδόξου Εθνικιστικού Κινήματος5.  
Οι τάλανοι ψευτοεθνικιστές,  δεν έχουν αντιληφθεί, οι δύσμοιροι πατριδοκάπηλοι υποκρίνονται, και οι δυσίατοι ψευτοπατριώτες (εγκάθετοι του Συστήματος ή ανερμάτιστοι πατριώτες) δεν επιθυμούν να καταλάβουν ότι:
       ΔΕΝ υπάρχει αληθινός ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ χωρίς Ορθόδοξη Πίστη, ΔΕΝ νοείται Εθνικιστής χωρίς Ιησού Χριστό!!!
        Όσο γρηγορώτερα το καταλάβουν, οι εμπεπλεγμένοι σε τέτοιες παγιδοφόρες ατραπούς αλλά νουβυστικοί6, τόσον ενωρίτερον θα απαγκιστρωθούν από τις αρπάγες των συστημικών απατήλιων ψευτοεθνικιστών!!!
·Αγνοούν ή προσποιούνται πως αγνοούν ή διαστρεβλώνουν τις θέσεις της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, όπως προκύπτουν από την Αγία Γραφή, ως προς τις βασικές αρχές, αξίες και τα δόγματα του έμφυτου πατριωτισμού, του γνησίου Εθνικισμού7.  
·Πολλοί από αυτούς, ελαυνόμενοι από αυτόφωτο ή ετερόφωτο μίσος κατά όσων θεωρούν ως εβραίους αλλά και κατά παντός εβραϊκού προερχομένου δήθεν απ’ αυτούς, αλαλλάζουν, τυφλωμένοι από τον καταστρεπτικό φανατισμό τους, προσφέροντας εκουσίως ή ακουσίως υπηρεσίες στους Ταλμουδιστές Ιουδαίους και μόνον!!!.
·Βυσσοδομούν κατά της Παλαιάς Διαθήκης την οποίαν χαρακτηρίζουν, αβασίμως και ανιστορήτως, ένιοι όμως σκοπίμως καίτοι γνωρίζουν την αλήθεια, ως το ιστορικό και θρησκευτικό βιβλίο των εβραίων, αγνοώντας ή αποσιωπώντας ότι: Οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews) εδώ και πολλούς αιώνες έχουν απορρίψει την Παλαιά Διαθήκη αφού πρεσβεύουν και εφαρμόζουν τα δόγματα που περιλαμβάνονται στο Ταλμούδ (Ταλμουδισμός), για το οποίο (Ταλμούδ), ΟΛΟΙ οι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες πατριώτες/ Εθνικιστές, δήθεν πολέμιοι της Παλαιάς Διαθήκης, έχουν προσβληθεί από τις ασθένειες της αγνωσίας και της ιχθυώδους αφωνίας.
·Ερευνούν και προσεγγίζουν το ΣΥΣΤΗΜΑ ακολουθώντας ορθολογιστικές διαδρομές και εκφράζοντας αλαζονικές εκτιμήσεις χωρίς, να διερωτώνται:
-Γιατί το Σύστημα αλωνίζει παντού ανενόχλητο και παραμένει ακλόνητο με το πέρασμα των αιώνων;
-Μήπως δεν υποστηρίζεται από κοινούς ανθρώπους και θεσμούς, αλλά από ανθρώπους με δυνάμεις άγνωστες, ίσως μυστηριακές, με βεβαιότητα αφύσικες, ασυνήθεις και εκ πρώτης όψεως ακατάβλητες;
-Το πανίσχυρο Σύστημα που κυριαρχεί παντού, είναι έργον ανθρώπων μόνον ή υπάρχει δύναμη / δυνάμεις ανώτερες των ανθρωπίνων που προστατεύουν και διαιωνίζουν την κυριαρχία του;
-Εάν πιστεύουν ότι είναι έργον ανθρώπων, γιατί δεν έχει ανατραπεί μέχρι τώρα αν και έχουν παρέλθει τόσοι αιώνες;
Εάν όμως πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που έχουν υπερφυσικές δυνάμεις, τουτέστιν δεν είναι άνθρωπος / άνθρωποι και κινούν τα νήματα αφανώς και αοράτως, τότε γιατί ελπίζουν ότι η σωτηρία της πατρίδος θα προέλθει από ανθρώπους;
Στην προκειμένη περίπτωση:
-Ποιές είναι αυτές, και ασφαλώς όχι άλογες, οι δυνάμεις;
-Ποίοι είναι αυτοί οι «υπεράνθρωποι» του Συστήματος που μας κυβερνούν αενάως , και δεν μπορεί να τους ανατρέψει κανείς;
-Ποιος είναι ο Αρχηγός / Άρχων / Καθοδηγητής / Προστάτης ΟΛΩΝ αυτών των  δυνάμεων, ανθρώπων και θεσμών που έχουν τεθεί στην υπηρεσία του για να κρατούν αλώβητο και παντοδύναμο το Σύστημα;
*
Εάν όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι ή αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες / Εθνικιστές /  ανησυχούντες πολίτες:
-Δεν είχαν δεχθεί ακρίτως τις ανοησίες, συκοφαντίες και πλάνες περί «Εβραιοχριστιανισμού», «Πατρώας Θρησκείας», «Εθνοφυλετισμού», «Εβραιοσιωνισμού», ανυπαρξίας Σατανά, περί Μάνας-Γης, Απολλωνείου «φωτός», Πανθεϊσμού, «αίματος και τιμής», κλπ.
-Δεν ήσαν έμμισθοι πράκτορες του Συστήματος ή ζηλωτές Εθνικιστές / Πατριώτες, χωρίς επίγνωση.
-Δεν αναζητούσαν αυτοβούλως και αυτοδυνάμως την αλήθεια.
-Δεν αγνοούσαν ή δεν απέρριπταν την αλήθεια περί υπάρξεως Σατανά, και το γεγονός ότι ο Σατανάς πλανά όλη την Οικουμένη, συνεπώς και τους ιδίους8.
-Δεν ήσαν τυφλωμένοι και προκατειλημμένοι κατά της Αγίας Γραφής, Θα είχαν συνειδητοποιήσει ποίοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητος και ποιος είναι ο εντολοδότης και προστάτης τους, υπέρτερος και ανίκητος από κοινούς ανθρώπους!
Θα είχαν αντιληφθεί εγκαίρως τις πλάνες και παγίδες του Εωσφορικού Συστήματος!
Τότε, θα είχαν λάβει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, αναγιγνώσκοντες απλώς μερικά χωρία της Καινής Διαθήκης:
˗«Μεταξύ αυτών, ο Σατανάς , ο οποίος είναι θεός και άρχων του αιώνος αυτού, ετύφλωσε τας διανοίας των απίστων για να μη λάμψη σ’ αυτούς ο φωτισμός του ευαγγελίου, το οποίον κηρύττει την δόξαν του Χριστού, ο οποίος είναι εικών του Θεού» (Β΄ΚΟΡΙΝΘ:4/4).
˗«… Τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου (ο Σατανάς) θα χάσει την εξουσίαν του» (ΙΩΑΝΝΗΣ: 12/31).
˗«… Εσείς εζούσατε την διεφθαρμένην ζωήν του κόσμου αυτού, σύμφωνα με το θέλημα του άρχοντος της εξουσίας του αέρος (του Σατανά) του πνεύματος που τώρα εξουσιάζει τους απειθείς» (ΕΦΕΣΙΟΥΣ: 2/2).
˗«Εσείς αδελφοί… εγίνατε μιμηταί εκείνων διότι επάθατε τα ίδια από τους ομοεθνείς σας καθώς και εκείνοι από τους απιστήσαντες Ιουδαίους, οι οποίοι και τον Κύριον Ιησούν και τους προφήτας εθανάτωσαν και ημάς κατεδίωξαν και στον Θεόν δεν αρέσουν και είναι εναντίον όλης της ανθρωπότητος» (Α΄ΘΕΣΣ:2/14-16).
˗«…Ειξεύρω ακόμη και την βλασφημίαν αυτών που λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι αλλά δεν είναι (δεν ανήκουν στον παλαιό λαό Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης) γιατί αποτελούν Συναγωγή του Σατανά» (ΑΠΟΚΑΛ.:2/9 και 3/9).
Μόνον ανόητοι, ψυχοπαθείς, νευρωσικοί και γραφικοί αιθεροβάμονες είναι δυνατόν να ισχυρισθούν ότι με τις δικές τους αυτόφωτες ή ετερόφωτες «εθνικιστικές» τους δυνάμεις, είναι ικανοί όχι να νικήσουν, αλλά να «εγγίσουν» κάν, την Συναγωγή του Σατανά που κυβερνά σήμερα τον κόσμο, συνεπώς και δια των συγχρόνων κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων του και την πατρίδα μας!!!!
Τα όσα περιλαμβάνονται στην Θεόπνευστη Αγία Γραφή (για τον ΜΟΝΟΝ αληθινόν Θεόν) είναι σκεπασμένα και ακατανόητα, σε εκείνους που εθελοτυφλούν και εκουσίως παραμένουν σε κατάσταση σκότους και απωλείας.
Όλοι οι παραπάνω αυτοαποκληθέντες και αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες ή Εθνικιστές, με τις προδιαγραφές που παρουσιάσαμε, απετέλεσαν την βασική τροχοπέδη στην εμφάνιση, οργάνωση, λειτουργία και δράση ενός αληθινού Πατριωτικού Ελληνικού Εθνικιστικού κινήματος, που θα μπορούσε να αποτελέσει, υπό προϋποθέσεις και με εθελοθυσίες, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανάχωμα, στην φρενήρη και καταστροφική για το Ελληνικό Έθνος, πορεία του Συστήματος!




Συνεχίζεται


1 Παράδοση < παρά + δίδω= Η παράδοση είναι το σύνολο αλλά και το καθένα χωριστά από τα στοιχεία του παρελθόντος ενός πολιτισμού, που διασώζονται προφορικά και μεταδίδονται από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά (Γ. Μπαμπινιώτης).
"Δεν είναι αυτό που παραλαμβάνουμε- διότι τότε θα λεγόταν παραλαβή ή παράληψη- αλλά αυτό που πρέπει να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές''.
"Το ζήτημα δεν είναι να επιστρέψουμε εμείς στο παρελθόν, αλλά να δώσουμε ένα μέλλον στο παρελθόν μας". (Σαρ. Καργάκος)
2 Δηλώσεις Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρου Κοντονή κατά την ετήσια γιορτή των Αθλητικών Βραβείων του ΣΕΓΑΣ, για τα προβλήματα του ΕΣΚΑΝ και τα θέματα της βίας και της διαφθοράς. Πηγή: Sportdog.gr, 15 Φεβ. 2015.
Κατά τον   γενικό γραμματέα Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργο Σούρλα, η διαπλοκή και η διαφθορά στον χώρο του αθλητισμού, συνιστά «Αποτρόπαιο έγκλημα».(Ημερίδα με θέμα «Διαφάνεια στον Αθλητισμό» που συνδιοργάνωσαν το υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων). 
3 Άλλο πράγμα η επιστήμη και διαφορετικό η επισημονικολογία. Επιστήμη= Το σύνολον των εκ της συστηματικής ερεύνης προκυπτουσών επαληθεύσιμων γνώσεων, με βάση την παρατήρηση, το πείραμα και την επαγωγή (επανάληψη, παραδείγματα). Επιστημονικολογία = Η Θεωρία ενός επιστήμονος που δεν βασίζεται στην τριάδα, παρατήρηση-πείραμα-επανάληψη, αλλά σε αυθαίρετα λογικοφανή συμπεράσματα του ιδίου ή άλλων επιστημόνων, ασχοληθέντων με το θέμα, που ακολούθησαν και αυτοί επιστημονικολογικήν και όχι επιστημονικήν διαδικασίαν.
4 Το όνομα Εθνική Εταιρεία έφερε ελληνική μυστική οργάνωση, κυρίως από στρατιωτικούς, που συστάθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1894, (κατ΄ άλλους από 15  αξιωματικούς στις 12 Νοεμβρίου του 1894, οι περισσότεροι των οποίων, συμπεριλαμβανομένου και των Ιω. Μεταξά, Παν. Δαγκλή, ήσαν τέκτονες!), με την πρώτη τότε απλή επωνυμία "Εταιρεία".
Απευθυνόμενη προς τους Έλληνες «εν ονόματι του Θεού και της Πατρίδος» φερόμενος κύριος σκοπός της, όπως καταγράφεται στο καταστατικό του 1895, ήταν «η αναζωπύρωση του εθνικού φρονήματος, η επαγρύπνηση επί των συμφερόντων των δούλων Ελλήνων» και η «προπαρασκευή της απελευθέρωσης αυτών δια πάσης θυσίας». Η Εθνική Εταιρεία οργανώθηκε κατά το σύστημα της Φιλικής Εταιρείας σε συνδυασμό με το αυστηρό απόρρητο τυπικό των Τεκτόνων.
Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1895 τροποποιήθηκε το καταστατικό της και μετονομάσθηκε σε «Εθνική Εταιρεία». Βαθμιαίως όμως, μέσα σε μία ατμόσφαιρα αγωνίας και εκνευρισμού, παρά το φλογερό και άδολο πατριωτισμό κάποιων από τα μέλη της, μεταβλήθηκε σε «κράτος εν κράτει», απώλεσε την μυστικότητά της και απεκαλύφθη ότι όπισθέν της εκρύπτοντο άγνωστες, σκοτεινές και μη ελληνικές δυνάμεις. Εξερχόμενη των ορίων της λογικής και της πραγματικότητας της εποχής, έπαιξε τελικώς, ιδιαίτερα αρνητικό ρόλο κατά τα θλιβερά γεγονότα λίγο πριν τον καταστροφικό Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
15-18 Απριλίου  του 1897. Ο ελληνικός στρατός αμύνεται στο Βελεστίνο όπου και δίνει την  τελευταία νικηφόρα μάχη του πολέμου. Όμως και από εκεί διατάσσεται υποχώρηση. Οι ημέρες περνούν και οι Τούρκοι οδεύουν πλέον προς την Στερεά Ελλάδα, δίνεται εντολή να φυλαχθούν οι Θερμοπύλες. Τελικά όμως μεσολαβούν οι Μεγάλες Δυνάμεις και μετά από παρέμβαση του τσάρου Νικόλαου Β' υπογράφεται ανακωχή. Αρχικά στις 8 Μαΐου και η οριστική στις 22 Μαΐου. Οι όροι της ανακωχής ήσαν  ταπεινωτικοί.
Το έργον επανελήφθη το…1919. Με εντολή των Συμμάχων, οι Έλληνες καταλαμβάνουν την Σμύρνη και μετά εγκαταλείπονται στην μοίρα τους, για να επακολουθήσει η Μικρασιατική τραγωδία. Έτσι λειτουργούσαν και λειτουργούν οι μυστικές πατριωτικές ψευτο-εθνικιστικές Εταιρείες όταν ιδρύονται (φανερώς ή δια των τεκτονικών εταιρειών) και ελέγχονται από εωσφοριστές μισέλληνες, εν αγνοία φυσικά των αδημονούντων αλλά αφρόνων πατριωτών που δεν αντιλαμβάνονται ότι εκτός των …μυστηρίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τα πάντα γίνονται, δραστηριοποιούνται και ελέγχονται από τις δυνάμεις του Συστήματος.
Την 12/2/2012, στην αίθουσα διαλέξεων του πολεμικού μουσείου ανακοινώθηκε επισήμως η ίδρυση μίας άλλης «Εταιρείας», της νέας  "Εθνικής Εταιρείας" . Ένας εκ των ομιλητών  ήταν και η γνωστή δασκάλα  κ. Χαρά Νικοπούλου,  η οποία  μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι "από αιώνες μακρυνούς και από χρόνους θείους από αρχαίους φιλοσόφους και ρήτορους (ρήτορες) ορίσθηκαν στο έθνος μας οι αρετές του ανθρώπου... που υμνήθηκαν από  ιερείς του Δία  και  ιερείς του Χριστού μας και όρισαν  γενεές ανθρώπων να πορεύονται εν οδώ αγίων  πάντα προς το θείον".  
5 Τι είναι ο Ορθόδοξος Εθνικισμός, ποιές οι ιδεολογικές αρχές και  ποία τα κοσμοθεωρητικά του δόγματα, θα αναλυθούν λεπτομερώς σε ειδική παρουσίαση του θέματος, προσεχώς.
6 Νουβυστικός, ή, όν = Πεπληρωμένος νου, συνετός, ευφυής (Λεξ. Δορμπαράκη, σ.553).
7 Για παράδειγμα οι όροι «εθνοφυλετισμός» και «καθαρότητα αίματος» τους οποίους πιπιλίζουν οι ανίδεοι συστημικοί και άλλοι ψευτοεθνικιστές, είναι εφευρέσεις του Συστήματος, και αφορούν στην Καϊνική γραμμή των Ιουδαιοταλμουδιστών. Ουδεμία σχέση έχουν με τον Ορθόδοξο Εθνικισμό, και την Ανθρώπινη (Αδαμική) γραμμή, καθ’ όσον είναι αστήρικτοι ιστορικώς, επιστημονικώς και Αγιογραφικώς. Ορθώς έχουν απορριφθεί από την Ορθόδοξη Εκκλησία.Τα πάντα θα αποδειχθούν κατά την προσεχή παρουσίαση  του σχετικού θέματος: «Ορθόδοξος Εθνικισμός».
8 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,12 / 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου