Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 27ο


10. Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός και Ναζισμός
α. Η Ιουδαϊκή 5η φάλαγγα και ο Ναζισμός (Συνέχεια προηγουμένου 26ου μέρους)

 

(1)     Οι μυστικοσύμβουλοι και στενοί συνεργάτες του Χίτλερ (Συνέχεια 26ου μέρους)
Karl Maria Wiligut

Γεννήθηκε στην Βιέννη. Το 1924 ενεκλείσθη για τρία έτη σε ψυχιατρείο του Salzburg, ως σχιζοφρενής και μεγαλομανής, με δικαστική απόφαση. Το 1889 έλαβε τα πρώτα αποκρυφιστικά «φώτα» στην τεκτονική στοά "Schlaraffia-Loge" και εκυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του το 1903 με τίτλο Seyfrieds Runen, με το όνομα "Karl Maria Wiligut (Lobesam)".
In 1889, he joined the quasi-masonic "Schlaraffia-Loge". He published his first book, Seyfrieds Runen, in 1903, under his real name, as "Karl Maria Wiligut (Lobesam)", mentioning his real and additional artist name. 1908 followed the Neun Gebote Gots, where Wiligut first claimed to be heir to an ancient tradition of Irminism. Both List and Wiligut were influenced by Friedrich Fischbach's 1900 Die Buchstaben Gutenbergs.
Wiligut's medical records reflect violence at home, including threats to kill his wife, grandiose projects, eccentric behavior and occult interests. Eventually, in 1924, he was diagnosed with schizophrenia and megalomania and was declared legally incompetent by a Salzburg court and then committed to a Salzburg asylum, where he remained until 1927. 

Κατά τον Karl Maria Wiligut (Βίλιγκουτ)1, οι πολυθεϊστές λάτρεις του «θεού» Βόνταν και των άλλων θεών του «Άσγκαρντ», δεν ήσαν παρά «διαβολικοί σχισματικοί», που απομάκρυναν τον λαό των Γερμανών από την πίστη στον «έναν και πραγματικό» Θεό και γύρω στα 1.200 π.Χ., όταν ο σβησμένος ήλιος των «Αρμινιστών» (ο «Μαύρος Ήλιος») ήταν ακόμα ορατός στον ουρανό, κατέστρεψαν με την βία τα λατρευτικά κέντρα του «Αρμινισμού» και επέβαλαν τον «κακό» πολυθεϊσμό τους.
Για την πίστη σε αυτόν τον «ένα και πραγματικό» «Θεό» του Βίλιγκουτ και των Ες Ες, θρηνεί ο ίδιος, με το ψευδώνυμο «Jarl Widar», σε ένα ποίημά του με τίτλο «Ψίθυρος του Θεού»:
«…έτσι λοιπόν οι καταπιεστές μας εφηύραν για εμάς τους υποτιθέμενους θεούς / και μας στέρησαν όσα οι πρόγονοι μας κληροδότησαν / καθώς και τον Θεό και Κύριό μας…»2.

Η εμπλοκή του (δραστηριότητές του) στον αποκρυφισμό


Όπως προείπαμε, το 1889 εμυήθη στην τεκτονική στοά "Schlaraffia-Loge". Είχε συχνές επαφές και αλληλογραφούσε με μέλη αποκρυφιστικών ομάδων και ιδιαιτέρως του «Τάγματος των Νέων Ναϊτών», της «Order of the New Templars».
In 1932, he abandoned his wife and family, and emigrated from Austria to Germany, residing in Munich. He is known to have corresponded with many admirers and disciples, including Ernst Rüdiger and members of the Order of the New Templars.
Επίστευε ότι η Βίβλος είχε γραφεί στην αρχαία γερμανική γλώσσα και ανεφέρετο σε μία θρησκεία που αποκαλούσε "Irminic" Irminenreligion ή Irminism/Ιρμινισμός, αντίθετη με την λατρεία που απεδίδετο στον θεό Wotan  (Wotanism). Ισχυρίζετο ότι ο λατρευόμενος θεός αυτής της αρχαίας γερμανικής θρησκείας ήταν κάποιος ονομαζόμενος «Krist» τον οποίαν αργότερα …..ιδιοποιήθηκαν οι Χριστιανοί και τον επρόβαλλαν ως σωτήρα τους!!!!
Διεκήρυττε επίσης ότι η προϊστορία της Γερμανίας άρχιζε από το 228.000 π.Χ. εποχή κατά την οποίαν υπήρχαν τρείς ήλιοι και ζούσαν γίγαντες, νάνοι και άλλα μυθικά πλάσματα!!! Ως κατάλληλο λατρευτικό κέντρο του θεού «Krist» και της νέας θρησκείας, έκρινε το κάστρο Wewelsburg το οποίο επρότεινε να ανακαινισθεί  προς τον σκοπό αυτό…. 
Wiligut claimed that the Bible had originally been written in Germanic, and testified to an "Irminic" religion – Irminenreligion or Irminism – that contrasted with Wotanism. He claimed to worship a Germanic god "Krist", whom Christianity was supposed later to have appropriated as their own saviour Christ.
According to Wiligut, Germanic culture and history reached back to 228,000 BC!!! He proposed that at this time, there were three suns, and Earth was inhabited by giants, dwarfs and other mythical creatures.

In Berlin, where he worked in the office of Karl Wolff, chief adjutant of the SS, Wiligut developed his plans for the rebuilding of the Wewelsburg into an allegorical "center of the world". Wiligut's friend Manfred von Knobelsdorff attempted to practise Wiligut's Irminism on the Wewelsburg.
A baptismal ceremony for Karl Wolff's eldest son Thorisman is published in the Wolf Bibliography by Jochen Lang. The Irministic 'baptism' occurred on 4 January 1937, attended by SS dignitaries Reinhard Heydrich and Karl Diebitsch. Wiligut identified Irminism as the true German ancestral religion, claiming that Guido von List's Wotanism and Armanen runic row was a schismatic false religion.
Τον αποκαλούσαν «Ρασπούτιν του Χίμλερ» που έστελνε ομάδες ναζιστών, μετά εισήγησή του στον Χίτλερ, σε διάφορα μέρη του κόσμου, για να ανακαλύψουν μάγους και να μεταφέρουν τις μαγικές γνώσεις τους.
Ισχυρίζετο ότι ήταν ο τελευταίος μάγος (warlock)3 μιας πανάρχαιας τάξεως  μαγείας, αναγομένης από την εποχήν της χαμένης Ατλαντίδος.  
He was called "Himmler's Rasputin." He sent scores of Nazi agents around the world on a quest for magical artifacts. He literally wrote the book on Esoteric Nazism. And he claimed to be the last warlock or magician of an order dating back to the lost continent of Atlantis.
Από όλους τους παράξενους συνεργάτες και συμβούλους του Χίτλερ, ο Karl Maria Wiligut  ήταν ο πιο παράξενος και ιδιόρρυθμος!!!

Of all the strange personalities in Adolf Hitler's entourage(περιβάλλον, κύκλος), Karl Maria Wiligut was certainly the oddest.
Τέτοιοι ήσαν οι συνεργάτες και παρόμοια φανταστικά, παράλογα και σχιζοφρενικά, επρέσβευαν οι μυστικοσύμβουλοι του Χίτλερ!!!               
George Ivanovich Gurdjieff4
Ο Γκουρτζίεφ υποστήριζε ότι η διδασκαλία του έχει ξεχωριστή προέλευση από κάθε άλλη γνωστή διδασκαλία και ποτέ δεν αποκάλυψε την προέλευσή της. Σ’ αυτήν όμως, αναγνωρίζονται στοιχεία που υπάρχουν στον Βουδισμό, τον Ταλμουδισμό και το Σουφικό Ισλάμ (Σουφισμό).
Η βασική του διδασκαλία εστηρίζετο στην θέση ότι, ο άνθρωπος κατά την διάρκεια του βίου του ζει σε μία μορφή ύπνου και σχεδόν καθ' ολοκληρία μηχανικά χωρίς να έχει πραγματική γνώση ούτε της εξωτερικής αλλά κυρίως της εσωτερικής του πραγματικότητας. Από αυτή την κατάσταση ο άνθρωπος μπορεί να δραπετεύσει μέσω δικής του συνειδητής προσπάθειας και θεληματικής ταλαιπωρίας, αλλά κυρίως με την βοήθεια ανθρώπων που έχουν ήδη προχωρήσει πριν από αυτόν σε κάποιον βαθμό προς αυτή την κατεύθυνση!!!5
  *
Άλλοι πράκτορες του Συστήματος που έδρασαν ως πεμπτοφαλαγγίτες, δεν απέκρυψαν την Ιουδαϊκή ταυτότητά τους (όπως οι Μεναχέμ Μπεγκίν, Βίζενταλ, Κόρετζ, κ.α.). Απέκτησαν νωρίς στενούς δεσμούς (άραγε πώς και προς ποίον σκοπόν;) με το «αντισημιτικό», υποτίθεται, Ναζιστικό καθεστώς, συνεργάσθηκαν με τις μυστικές υπηρεσίες του Ναζισμού και εχρησιμοποιήθηκαν σαν καταδότες των συμπατριωτών τους. Ακόμη και ραββίνοι «συνειργάζοντο» μυστικώς με το ναζιστικό καθεστώς!!!
Μερικά παραδείγματα:
Ο Αρχιρραβίνος Θεσσαλονίκης. Κόρετζ6 απεδείχθη  ο πιστότερος και στενότερος συνεργάτης των Ναζί, ο οποίος επρόδωσε και παρέδωσε εις χείρας των Γερμανικών αρχών τους Ισραηλίτες συμπατριώτες του, δια της εκ μέρους του διαταγής, να φέρουν επί του στήθους ωρισμένον διακριτικόν σημείον, το οποίον διηυκόλυνε τις Γερμανικές αρχές στον εντοπισμό, σύλληψη και στην συνεχεία εξαφάνιση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.
Ο αρχιραββίνος της Βαρσοβίας Joseph Isaac Schneerson7 φυγαδεύτηκε από Γερμανοιουδαίους στρατιωτικούς, μόλις ξέσπασε ο πόλεμος το 1939. Επικεφαλής της Γερμανοϊουδαϊκής ομάδος διασώσεώς του ήταν ο Ταγματάρχης Ernst Bloch, του οποίου ο πατέρας ήταν Εβραίος.
Σημαντική ήταν η βοήθεια του Nicolai Zebergis, γραμματέα της Λεττονικής πρεσβείας στην Βαρσοβία, στην διάσωση του αρχιραββίνου.Ο Zebergis εξέδωσε βίζες για τον Ραββίνο και την οικογένειά του ώστε να μπορέσουν να πάνε από την Γερμανία στην μη κατεχόμενη τότε Λεττονία.
Ο Himmler ευχαρίστησε προσωπικά τον Zebergis για τις διευκολύνσεις που παρείχε στον αρχιραββίνο, χαρίζοντάς του κι έναν πίνακα με την υπογραφή του  στο πίσω μέρος του πίνακος.
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται απίστευτη και παράδοξη η συμμετοχή και «το ενδιαφέρον» της ηγεσίας των Ναζί στην διάσωση ενός Ραββίνου-κεφαλή της εβραϊκής κοινότητας της Ευρώπης. Tα ντοκουμέντα όμως που απεκαλύφθησαν αργότερα απέδειξαν ότι η εντολή ήρθε από τις ΗΠΑ με τις οποίες ο Ναζισμός διατηρούσε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη 1941 στενές σχέσεις σε διπλωματικό επίπεδο και όχι μόνον!8   
Άλλοι σημαίνοντες Γερμανο-ιουδαίοι ουδόλως ενοχλήθηκαν από το Χιτλερικό καθεστώς και παρέμειναν εργαζόμενοι στην Γερμανία ως να μην συνέβαινε τίποτε. Γιατί αυτοί δεν συνελήφθησαν και δεν ενεκλείσθησαν σε «στρατόπεδα συγκεντρώσεως»;   
Ο Εβραϊκής καταγωγής και βραβευμένος με Νόμπελ Otto von Warburg, επικεφαλής του Max Planck Institute in Berlin, συνέχισε ανενόχλητος τις επιστημονικές του έρευνες καθόλη την διάρκεια του πολέμου.
Το ίδιο ισχύει και για τον καθηγητή Herz , καρδιολόγο στο Buch Hospital.
O Otto Liebknecht, Ιουδαϊκής καταγωγής, αδερφός του επαναστάτη κομμουνιστή Karl, έζησε με την γυναίκα του Sarah, σε μία βίλα στο Berlin Kohlhasebrck, χωρίς να φορέσει ποτέ το περιβραχιόνιο με το αστέρι του Δαβίδ. Είναι ο εφευρέτης του πρώτου σύγχρονου απορρυπαντικού της εταιρείας Henkel (Persil).
Αλλά και οι δύο εξάδελφοι Πέππο και Ίνο Ρεκκανάτι επρόδωσαν κατά την κατοχήν (1941-1944) στις Γερμανικές αρχές τους συμπατριώτες τους Εβραίους των Αθηνών , τους οποίους εξαφάνισαν οι Γερμανοί.
Μετά το τέλος του πολέμου ένα μεγάλο κύμα πρώην Nazi, εισέβαλε στις ΗΠΑ, με κάποιες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 10.000 Νazi.
Ποίος ο λόγος να εγκαταλείψουν την Γερμανία αφού είχε καταρρεύσει το Ναζιστικό καθεστώς και επεβλήθη συμμαχική κατοχή, με την ηγεμονία των ΗΠΑ;
Η λογικώτερη εξήγηση είναι πως όλοι αυτοί ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, αποτελούσαν τμήμα της Εβραϊκής 5ης φάλαγγας, κυρίως επιστήμονες, που δρούσε στα σπλάχνα του Ναζισμού, κατ’ εφαρμογή του σχεδίου του Συστήματος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μυστική φυγάδευση αποκρυφιστών γερμανών (ΣΣ: Ιουδαίων ή ελεγχομένων από Ιουδαίους) με το σχέδιο «Συνδετήρας» (Operation Paperclip).
A group of 104 rocket scientists (aerospace engineers) at Fort Bliss, Texas


Στα 20,2 εκατ. δολάρια υπολογίζονται οι συντάξεις που πληρώνει το αμερικανικό κράτος σε πρώην Γερμανούς Nazi και ανθρώπους που πιστεύεται ότι συνεργάζονταν με το καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ.
Σύμφωνα με το Associated Press investigation, πάνω από 130 «ύποπτοι για συνεργασία με τους Nazi, τα SS και άλλες μονάδες του 3ου Ράιχ», ζουν στις ΗΠΑ και παίρνουν σύνταξη από το αμερικανικό κράτος.
 Θα έδιδαν άσυλο, εργασία και σύνταξη οι αρχές των ΗΠΑ σε εγκληματίες ή συνεργάτες εγκληματιών πολέμου, εάν δεν υπήρχε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος, τουτέστιν της δράσεώς τους ως μυστικών πρακτόρων των Σιωνιστοκρατούμενων ΗΠΑ στα σπλάχνα του Ναζιστικού καθεστώτος;
Οι συντάξεις που έχουν πληρωθεί από το 1962 έως το 2015 στους πρώην Νazi είναι πολύ περισσότερες από τα 20,2 εκατ. δολάρια9.
Οι απλοί και ανυποψίαστοι Εβραίοι υπήρξαν πάντοτε περισσότερον θύματα, των ιδίων των αξιωματούχων συμφυλετών τους και ολιγώτερον των υποτιθέμενων ναζιστών διωκτών τους.
Όταν στο παρελθόν ο αρχηγός του Αυστριακού κράτους Μπρούνο Κράϊσκι κατηγόρησε δημοσίως τον δήθεν διώκτη των Ναζί και απαγωγέα του Άϊχμαν, Βιζενταλ ότι αυτός ήτο κατά την διάρκεια την διάρκεια του πολέμου, όργανο της Γκεστάπο, αυτός προτίμησε την σιωπήν, αφού δεν υπήρχε αρνητική απάντηση εις τοιαύτην φοβεράν κατηγορίαν...
Βίντεο με πολύ σκληρές αναφορές από την Εβραία πανεπιστημιακό Οντέτ Βαρόν - Βασάρ10 σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Άξιόν Εστί», (ΕΤ3) αποκαλύπτει για πρώτη φορά και επιβεβαιώνει ότι υπεύθυνοι για τους διωγμους των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί,ήσαν: Οι ίδιοι οι δοσίλογοι Εβραίοι, τα συνεργασθέντα με τους Γερμανούς Εβραϊκά Συμβούλια και ιδίως ο Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, Κόρετς, που έδωσε τις λίστες με τους Εβραίους στους Χιτλερικούς!!.. (1:30 του βίντεο).
Επίσης, ο τότε πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητος Θεσσαλονίκης, Σαλτιέλ, ήταν συνεργάτης των Γερμανών!! (0:50 του βίντεο), όπως και ο διαβόητος Εβραίος δοσίλογος Ρεκανάτι (0:29 του βίντεο), που δικάστηκε ως φιλοχιτλερικός μετά τον Πόλεμο!11.
Carl Jung,
Ο Carl Jung, Ιουδαϊκής καταγωγής, όπως και ο  Σίγμουντ Φρόϋντ, του οποίου οι απόψεις διδάσκονται σήμερα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα από τους θιασώτες του (Σ) και ο ίδιος προβάλλεται από το (Σ) ως ιδρυτής της λεγόμενης αναλυτικής ψυχολογίας :
-Υπέστη βαθειά επίδραση από τον Ταλμουδιστή Ιουδαίο Σίγμουντ Φρόϋντ, με τον οποίον συνεργάστηκε από τις αρχές του 1906.
-Ήταν ο ίδιος αποκρυφιστής
-Ανεχόταν αν όχι αποδεχόταν, αυτά που συνέβαιναν στην Ναζιστική Γερμανία και διατηρούσε στενές σχέσεις με τον Χίτλερ….
*
Από τους λοιπούς άμεσους συνεργάτες του Χίτλερ, όλοι τους ανήκαν σε αποκρυφιστικές στοές και εταιρείες οι οποίες καθωδηγούτο από τους Ιουδαιοταλμουδιστές Ιλλουμινάτι. Συνεπώς δρούσαν εκουσίως ή ακουσίως ως Ιουδαιοταλμουδική 5η φάλαγγα, μέσα στα σπλάχνα του Ναζισμού και μάλιστα στο άμεσο περιβάλλον του Χίτλερ :
Ο Ρούντολφ Ές ήταν μέλος, από την εφηβική του ηλικία, της αποκρυφιστικής οργάνωσης Ο.Τ.Ο (Order of Oriental Templars) και αργότερα μαθητής του στρατηγού και μυστικού διδασκάλου, Κάρλ Χαουσχόφερ. Η Ο.Τ.Ο ιδρύθηκε μετά την αποχώρηση αποκρυφιστών από την «Ερμητική Χρυσή Αυγή». Ο γνωστός και δεδηλωμένος σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι θεωρείται ένας από τους ανανεωτές της Ο.Τ.Ο με την εισαγωγή του θηλυκού στοιχείου στις τελετουργίες.
Άπιστος στην αρχή κατέληξε να πιστεύει στην Αστρολογία και θεωρούσε τον Χίτλερ ενσαρκωμένο Ιησού Χριστό!12
Ο Χέρμαν Γκαίριγκ ήταν μυημένος στην «Κοινότητα του Εντελβάϊς». Στις τελετές των μυημένων, με μουσική υπόκρουση του Ρίτσαρντ Βάγκνερ, έψαλλαν ποιήματα του Στέφαν Τζώρτζ, δοξάζοντας τους θεούς της μυθικής Θούλης: Τον Θώρ, τον Λόκι, δαίμονα της φωτιάς και τον Μπαλντούρ, άρχοντα του φωτός.    
Ο Γιόζεφ Γκέμπελς είχε μόνιμη ενασχόληση στην αστρολογία και τις μαζικές τελετουργίες. Μερικοί μελετητές της ιστορίας του Ναζισμού ισχυρίζονται ότι ο Γκέμπελς υποκρινόταν ότι ενδιαφέρεται για τον αποκρυφισμό και την αστρολογία για να ευχαριστεί τον Φύρερ.
Ο Χίμλερ ήταν ένας πραγματικός "μαθητευόμενος μάγος". Είχε εγκαταλείψει τον παπισμό για τον πνευματισμό, την αστρολογία και τον αποκρυφισμό. Είχε επιβάλει στους νεοσύλλεκτους  "νεοπαγανιστικές" τελετές μιας ειδικής για τα SS (ΕΣ-ΕΣ) θρησκείας, με καθαρή προέλευση από τον αποκρυφισμό.
Οι φανατικοί στρατιώτες των SS διδάσκονταν το Ρουνικό αλφάβητο, την αρχαία μαγική γραφή των Ρούνων, στην οποία το S συμβόλιζε την νίκη. Το βράδυ του θερινού ηλιοστασίου τα SS τιμούσαν τον θεό του πολέμου ανάβοντας μία μεγάλη φωτιά στο δάσος
Ο Χίμλερ είχε ασπασθεί τις αντιλήψεις των Ινδών περί μετενσαρκώσεως και θεωρούσε τον εαυτό του μετενσάρκωση του Σάξωνα βασιλιά Ερρίκου του Ορνιθοθήρα, ιδρυτή του Βασιλικού Οίκου των Σαξόνων, ο οποίος έζησε τον ένατο αιώνα και εί­χε κατατροπώσει τους Σλάβους.
Είχε καθιερώσει ε­τήσιες εορτές στη μνήμη του Γερμανού μονάρχη, ενώ επακολουθούσε γεύμα στο οποίο λάμβαναν μέρος μόνο 12 άτομα, σύμφωνα με το πρότυπο του Άβαλον του βασιλιά Αρθού­ρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης. Ο ίδιος μετά από την μελέτη των θρησκειολογικών κειμένων, είχε ανα­πτύξει μια νεοπαγανιστική θρησκεία με την οποία ήθελε να αντικαταστήσει τον Χριστια­νισμό. Με μία ομάδα πανεπιστημιακών καθηγητών, οι οποίοι είχαν ασπασθεί τις ιδέες του, προσπαθούσε να δημιουργήσει μια φιλοσοφική βάση στην οποία θα στήριζε τη θεω­ρία του. Έτσι, κατέφυγε στις προλήψεις και στους θρύλους των γερμανικών δασών που μιλούσαν για περιπτώσεις μετενσαρκώσεως.
Για τον Χίμλερ ο Χίτλερ ήταν ένας «Άβαταρ»13, δηλαδή μετενσάρκωση μιας θεότητας, όπως ο Βισνού, η οποία κατέβηκε στην Γη για να σώσει τον κόσμο από το κακό και την καταστροφή. Το κάρμα του γερμανικού λαού είχε καλέσει τον Χίτλερ για να τον σώσει.
Όλες αυτές οι δοξασίες του Χίμλερ κατέρρευσαν με την πτώση του Γ΄ Ράιχ. Τότε, όπως διηγείται ο ψυχίατρος του Δρ Φέλιξ Κέρστεν, ο Χίμλερ κάλεσε τους ιερείς που βρίσκονταν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως και τους ζήτησε να προσευχηθούν για την ψυχή του. Τα σχόλια περιττεύουν...
Μέσα από τα κείμενα αυτών που  γνώρισαν τον Χίτλερ βγαίνει αβιάστως το συμπέρασμα ότι ο "Φύρερ" ήταν "δαιμονόπληκτος" . Τον Μάρτιο του 1936 έκανε μία δήλωση πολύ χαρακτηριστική για τις πεποιθήσεις του: «Ακολουθώ το δρόμο που μου δείχνει η πρόνοια, με την σιγουριά ενός υπνοβάτη». Έτσι εξηγούσε στο περιβάλλον του, την τρομακτική, σχεδόν μαγική, επίδραση που είχε ο Φύρερ στις Γερμανικές μάζες, αλλά και τις θηριωδίες εκείνες που έγιναν από το Γ΄ Ράιχ, που δεν έχουν σχέση με καμία λογική.
Όλοι αυτοί οι αποκρυφιστές σε συνεργασία με την πλημμυρίδα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων που απετέλεσαν την 5η φάλαγγα στα σπλάχνα του Ναζισμού, κατάφεραν να "σαγηνεύσουν" την ψυχή του «Φύρερ», να τον μυήσουν στον αποκρυφισμό και να τον πείσουν ότι ήταν προφήτης, ισόθεος και εκλεκτός της «Υπερτάτης δυνάμεως» με προορισμό να απαλλάξει την ανθρωπότητα από τα δεινά της. Ισχυρίζονταν μάλιστα ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο εάν ο Χίτλερ οδηγούσε τους Γερμανούς, εκφραστές της Αρείας Φυλής, στην κατάκτηση όλου του κόσμου !!!

Συνεχίζεται







1 Karl Maria Wiligut (alias Weisthor, Jarl Widar, Lobesam) (10 December 1866, Vienna, Austrian Empire – 3 January 1946, Arolsen, Germany) was an Austrian Occultist and SS-Brigadeführer.
Wiligut was baptised a Roman Catholic in Vienna. At the age of 14, he joined the Kadettenschule there. Aged 17, he was conscripted to the k.u.k. infantry regiment of Milan I king of Serbia. On 17 December 1883 he was appointed to infantry, four days later he became a Gefreiter (private). In 1888, he was promoted to lieutenant.
Shortly after being introduced to Reichsführer-SS Himmler in September 1933 at a conference of the Nordische Gesellschaft, Wiligut was inducted into the SS (under the pseudonym "Karl Maria Weisthor") to head a Department for Pre- and Early History which was created for him within the SS Race and Settlement Main Office (RuSHA). In April 1934 he was promoted to the SS equivalent of his old colonel rank (Standartenführer), and then made head of Section VIII (Archives) for RuSHA in October 1934. In November 1934 a promotion followed to the rank of Oberführer (lieutenant-brigadier), and then in the spring of 1935 Wiligut was transferred to Berlin to serve on Himmler's personal staff. He was promoted to the rank of Brigadeführer in September 1936. [Bundesarchiv Potsdam (Hereafter BAP), NS6/3361].
Wiligut claimed that his ancestors, the Adler-Wiligoten, ended a long period of war. By 12,500 BC, the Irminic religion of Krist was revealed and from that time became the religion of all Germanic peoples, until the schismatic adherents of Wotanism gained the upper hand. In 1200 BC, the Wotanists succeeded in destroying the Irminic religious center at Goslar, following which the Irminists erected a new temple at the Externsteine, which was in turn appropriated by the Wotanists in AD 460. Wiligut's own ancestors were supposedly protagonists in this setting: the Wiligotis were Ueiskunings ("Ice kings") descending from a union of Aesir and Vanir. They founded the city of Vilna as the center of their Germanic empire and always remained true to their Irminic faith.
2 Αναδημοσιεύθηκε στο βιβλίο του Stephen E. Flowers, «The Secret King: Karl Maria Wiligut, Himmler’s Lord of the Runes», Waterbury VT, 2001, σελ. 62.
3 warlock= Οne given to black magic (Webster’s Seventh New Collegiate Dictionary, 1971, p.1004)
4 George Ivanovich Gurdjieff (January 13, 1866–1877? - October 29, 1949), αναφερόμενος επίσης και ως Georges Ivanovich Gurdjieff and G. I. Gurdjieff.
George Ivanovich Gurdjieff [Russian: Гео́ргий Ива́нович Гурджи́ев, Greek: Γεώργιος Γεωργιάδης, Armenian: Գեորգի Գյուրջիև). Γεννήθηκε στον Καύκασο από Έλληνα πατέρα ονόματι Ἰωάννης Γεωργιάδης,(Yiannis Georgiades), και Αρμένισσα μητέρα ονόματι Tavrizovy-Bagratouni (ԹավրիզԲագրատունի) στην Αλεξανδρούπολη/ Alexandropol (τώρα Gyumri, στην Armenia), τότε μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας στην Υπερκαυκασία Το όνομα Gurdjieff αντιπροσωπεύει τον Ρωσσοποιημένο τύπο του Ελληνικού/ Ποντιακού ονόματος (Greek: Γεωρ/γιάδης= Γκεορ-γκίεφ/ Γκουρτζίεφ)].
5 [--Shirley, John (2004). Gurdjieff: An Introduction to His Life and Ideas. New York: J.P. Tarcher/Penguin. p. 44. ISBN 9781585422876. The Caucasus Greeks of Kars Oblast were generally regarded as Russianized eastern Pontic Greeks and lived in areas and villages with large, indigenous Armenian populations, which explains the variant spellings of the surname of Gurdjiff's father and the fact that like many in the Kars region he too was of mixed Greek and Armenian parentage – Greek-Russian and Greek-Georgian was also a very common combination in Kars Oblast and Georgia under the Tsarist rule.
--Taylor, Paul Beekman (1969). Gurdjieff and Orage. York Beach, ME: Weiser Books. p. x. ISBN 1-57863-128-9.
--Challenger, Anna T. (2002). Philosophy and Art in Gurdjieff's Beelzebub: A Modern Sufi Odyssey. Amsterdam: Rodopi. p. 1. ISBN 9789042014893.
--"Georges Ivanovich Gurdjieff (1866–1949) – Find A Grave Memorial". Findagrave.com. Retrieved 2014-03-02].
6 Many survivors accused Rabbi Zvi Koretz him of collaborating with the Nazis and of knowing about the deportations and not informing the community. Crowds of people would gather at the community offices and express their fears of deportation and ask the Rabbi for advice. Rabbi Koretz would calm them down and assure them they would not be deported. 
As community president, he ransomed thousands of people from forced labour. He did create the Jewish Police Force that ended up including collaborators, war criminals, rapists, extortionists and murderers. Koretz did inform the Jewish communities of Florina and Veria to report for deportation, relaying German orders.
On February 6, 1943, an SD committee (Sicherbeitsdienst-security service of the German Reich) arrived in Thessaloniki.  It was headed by SS-Hauptstrumfurer Dieter Wisliceny and SS-Oberstrumfuer Alois Brunner (SS captain and first lieutenant Respectively).  Using Chief Rabbi Koretz as their instrument by appointing him president of the Community, the Germans claim that their end goal is the restructuring of the Community into a self administered entity, located in an autonomous area within the city, with its own mayor and Chamber of Commerce.  They also appoint a Jewish Militia (Juden Ordnunspolizei), and Jewish citizens are ordered to fill out detailed questionnaires about their assets. 
7Yosef Yitzchak (Joseph Isaac) Schneersohn (Hebrew: יוסף יצחק שניאורסאהן‎) was an Orthodox rabbi and the sixth Rebbe (spiritual leader) of the Chabad Lubavitch chasidic movement. He is also known as the Frierdiker Rebbe (Yiddish for "Previous Rebbe"), the Rebbe RaYYaTz, or the Rebbe Rayatz (an acronym for Rabbi Yosef Yitzchak).
8 With the intercession of the United States Department of State in Washington, DC and with the lobbying of many Jewish leaders on behalf of the Rebbe (and, reputedly, with the help of Admiral Wilhelm Canaris, the head of the Abwehr), he was finally granted diplomatic immunity and given safe passage to go via Berlin to Riga, Latvia (where the Rebbe was a citizen and which was still free) and then on to New York City, where he arrived on 19 March 1940.
Major Ernst Bloch, a decorated German army officer of Jewish descent, was put in command of a group which included Sgt. Klaus Schenk, a "half-Jew" and Pvt. Johannes Hamburger, a "quarter-Jew" assigned to locate the Rebbe in the Poland and escort him safely to freedom. [Πηγές: -Rigg, Bryan Mark, Rescued from the Reich: How One of Hitler's Soldiers Saved the Lubavitcher Rebbe (Yale University Press 2006) ---  Altein, R, Zaklikofsky, E, Jacobson, I: "Out of the Inferno: The Efforts That Led to the Rescue of Rabbi Yosef Yitzchak Schneersohn of Lubavitch from War Torn Europe in 1939–40", p. 160. Merkos L'Inyonei Chinuch, 2002 ISBN 0-8266-0683-0].
9defencenet.gr, 31 Μαΐου 2015
10 Η Οντέτ Βαρών γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Σπούδασε ιστορία και αρχαιολογία στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη νεώτερη ιστορία στο Νεοελληνικό Ινστιτούτο της Σορβόννης. Σπούδασε επίσης γαλλική λογοτεχνία και λογοτεχνική μετάφραση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.
11 Πηγή: http://visaltis.blogspot.com/2011/01/blog-post_03.html
12 Robert G.L. Waite, The Psychorathic God-Adolf Xitler, Basic Books (New York, 1977).
13 Κατά τους αποκρυφιστές, το Άβαταρ είναι μια ενδιάμεση ή διαφορετική μορφή μιας οντότητας, όπως για παράδειγμα η ενσάρκωση ενός θεϊκού όντος σε ανθρώπινη μορφή. Σύμφωνα με τον Jack Raso, «Το βασικό δόγμα της Άβαταρ είναι ότι οι άνθρωποι έχουν την φυσική ικανότητα να δημιουργούν ή να "απο-δημιουργούν" οποιαδήποτε πραγματικότητα κατά βούληση» (ΣΣ: Αυτή η υποτιθέμενη ικανότητα, πηγάζει από ένα υποθετικό τμήμα της συνειδήσεως που οι υποστηρικτές του ονομάζουν «πηγή», τα δε υποτιθέμενα θεϊκά όντα δεν είναι άλλα από τους δαίμονες).
<!--[if gte mso 10]>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου