Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015


ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 30ο

 γ. Σατανισμός και Ναζισμός (Συνέχεια προηγουμένου 29ου μέρους)
(4) Ο Χίτλερ ήταν σατανιστής
Όπως αποδείξαμε στο οικείο κεφάλαιο, ένας από τους μέντορες του Χίτλερ, ο Λιστ αποκαλεί Aρμανιστές ή Αρμινιστές τους Aρίους της Γερμανίας, μεταφέροντας στα γερμανικά την λέξη «Hermiones» (Eρμίονες – γερμανικό έθνος) που δανείζεται από τον Tάκιτο.
H αριογερμανική κοινωνία, έλεγε, ήταν οργανωμένη βάσει του καμπαλιστικού Δέντρου της Zωής (ΣΣ: Αναφέρεται στην απόκρυφη Χιραμική παράδοση των Ταλμουδιστών Ιουδαίων) και συνιστά δέκα βαθμίδες διαδοχικής μυήσεως στα «μυστήρια» της γνώσεως.
Αυτό το πρότυπο του Καμπαλιστικού δένδρου της Ζωής, των Εωσφοριστών Ταλμουδιστών Ιουδαίων, χρησιμοποίησε ο Χίμλερ για να οργανώσει ιεραρχικώς τα Ες Ες!!!
Τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα, για κάθε εχέφρονα και ελεύθερο άνθρωπο!
Οι επιθέσεις των σατανιστών Ναζί κατά του Χριστιανισμού, επήγασαν από την θεωρία του Νίτσε περί Υπερανθρώπου.
Στο λατρευτικό περιβάλλον των ναζιστών, εδέσποζαν κορυφαία σύμβολα αντιπροσωπεύοντα απεικονίσεις του Χίτλερ και του Σατανά, ενώ ο αγκυλωτός σταυρός συνυπήρχε με μαύρα κεριά, νεκροκεφαλές και μαγικές εβραϊκές πεντάλφες.
 


Ο Χίτλερ ήταν σατανιστής. 
Ήταν ο ηγέτης για τον οποίον πολλές γερμανικές σατανικές στοές εργάστηκαν για να τον φέρουν στο προσκήνιο. Ο Χίτλερ ο ίδιος ήταν μέλος μιας από αυτές τις σατανικές στοές.
«Θα ήθελα να μεταφέρω μερικές από τις πληροφορίες που σύμφωνα με την Otti Votavova, αυτή τις έλαβε απευθείας από τον Franz Bardon1.
Σύμφωνα με αυτήν, ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν μέλος του «Κρησφύγετου 99»2. Εκτός από αυτό, ο Χίτλερ και κάποιοι από τους εμπίστους του ήταν μέλη του Τάγματος της Θούλης, το οποίο ήταν απλά το εξωτερικό μέσο μιάς ομάδας ισχυρών μαύρων μάγων από το Θιβέτ, που χρησιμοποίησαν τα μέλη του Τάγματος της Θούλης, για τους δικούς τους σκοπούς»3.



«Όταν ο μασόνος μαθαίνει ότι το κλειδί είναι η σωστή εφαρμογή της γεννήτριας της ζωντανής ενέργειας, έχει μάθει το μυστήριο της τέχνης του. 
Η κοχλάζουσα δύναμη του Σατανά είναι στα χέρια του».
(Manly P Hall (Μασόνος 33ου Βαθμού)
(5) Χίμλερ, SS και Σατανισμός



Ο Χάϊνριχ Χίμλερ ήταν σατανιστής και είχε μια σατανική ομάδα 12 Αξιωματικών Ες Ες. Ήταν το 13ο μέλος. Εργάστηκε επιμελώς μαζί με τον Αδόλφο Χίτλερ για να καταστρέψει τον Χριστιανισμό και όχι τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό, όπως υποκριτικώς διεκήρυττε η ηγεσία των Ναζιστών.
Το 1935 ιδρύθηκε μέσα στα SS ένα τμήμα αποκρυφιστικής μελέτης, η Ahnernerbe, [Η Εταιρεία Μελετών για την Κληρονομιά των Προγόνων], που αναφέρθηκε ήδη, με διευθυντή τον συνταγματάρχη των SS Βόλφραμ φον Σήβερς4.
 «Ο Χίμλερ ήταν γοητευμένος από την Άπω Ανατολή και τις θρησκείες της. Μισούσε τον Χριστιανισμό και έφτιαξε ένα βιβλίο τσέπης στο οποίο είχε συγκεντρώσει ομιλίες από τον ινδουϊστή Bhagavadgita»5.
 Ο αξιωματικός των Ες Ες Otto Rahn έγραψε ένα βιβλίο, με τίτλο «Luzifer’s Hofgesind» [Υπηρέτες της Εωσφορικής Ηγεμονίας].
«Ο Rahn μίλησε μπροστά από ένα μεγάλο ακροατήριο στις 9 Ιανουαρίου του 1938 στο Dietrich-Eckart Haus στο Ντόρτμουντ στην Γερμανία. Έθεσε ένα νέο όριο στο πνεύμα που συνδέεται με τους Ρωμαίους, με την πίστη σε μια ζωή μετά τον θάνατο και του φόβου της κολάσεως. Απέρριψε τον θεό Ιαχβέ και τις εβραϊκές διδασκαλίες και δήλωσε φανερά «Luzifer’s Hofgesind» στο όνομα του οποίου ο Kurt Eggers έκλεισε το βράδυ με τον ακόλουθο χαιρετισμό: «Ο Εωσφόρος σας χαιρετά»6.
Εδώ είναι ένα απόσπασμα από το Hofgesind Luzifer:
«Υπάρχει πολύ περισσότερο [φως] από ό, τι στα σπίτια του Θεού, τους καθεδρικούς ναούς και τις εκκλησίες, όπου ο Εωσφόρος δεν είναι σε θέση ούτε επιθυμεί να εισέλθει εξαιτίας όλης αυτής της ζοφερής, με τα βιτρώ παράθυρα όπου είναι βαμμένα με Εβραίους προφήτες, αποστόλους, και τους αγίους».
«Οι Υπηρέτες του Εωσφόρου ήταν τουλάχιστον εν μέρει, μια γνήσια ναζιστική προπαγανδιστική οδός και πολλά χωρία του βιβλίου είναι μια καλή περίπτωση για την λατρεία του Εωσφόρου. Πράγματι, αυτή η ιδέα του Εωσφόρου, ως ευγενής ή θεϊκό ον ήταν οικείο και ευχάριστο προς το Λευκό Φως των Θεοσοφιστών του 1920, το οποίο, μετά από όλα αυτά τιτλοφορήθηκε ως μία από τις επίσημες γερμανικές εκδόσεις του Εωσφόρου».
«Για τον Rahn, το Δισκοπότηρο ήταν ένα έμβλημα που έχει συσταθεί σε αντίθεση με την καθιερωμένη Εκκλησία. Πράγματι ήταν ένα Εωσφορικό σύμβολο και για αυτό οι Ναζί ήταν ευγνώμονες ". "Η αιώνια πάλη μεταξύ του Φωτός και του Σκότους. Το Φως στην περίπτωση αυτή εκπροσωπείται όχι από τον Ιησού ή τον Ιεχωβά, αλλά από άλλο πνεύμα, από αυτό που «Φέρει το Φως», ο Εωσφόρος. Για τον Rahn, αυτή η Οντότητα αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο καλό". ...Και αν εμείς ακολουθήσουμε αυτή την σκέψη ως λογικό συμπέρασμα, θα λέγαμε ότι, γι' αυτούς, ο Θεός της αγάπης δεν ήταν άλλος από τον Εωσφόρο αυτοπροσώπως. Ο Θεός Amor είναι ο Θεός της άνοιξης, όπως είναι ο Απόλλων. Ο Απόλλων έφερε πίσω το φως του Ήλιου και  είναι ένας κομιστής Φωτός ή Εωσφόρος. Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, ο Απολλύων-Απόλλων εξισώθηκε με τον Διάβολο»7.
 (6) Το Κάμελοτ του Χίμλερ
Στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, σε απόσταση 15 χλμ. από το Πάντερμπορν, βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά μεσαιωνικά κάστρα της Ευρώπης, το κάστρο του Βέβελμπουργκ, στο οποίο τον καιρό της Ιεράς Εξετάσεως φυλάκιζαν και εκτελούσαν μάγισσες και «αιρετικούς». Έχει μείνει, όμως, στην Ιστορία ως «το Κάμελοτ του Χίμλερ».
Ο αρχηγός των Ες Ες το πρωτοείδε το 1934 μαζί με τον αποκρυφιστή Καρλ Μαρία Βίλιγκουτ, αποκαλούμενο και «μάγο» ή «Ρασπούτιν του Χίμλερ». Ο Χίμλερ το «νοίκιασε», όπως και την γύρω περιοχή, για 100 χρόνια έναντι του «συγκλονιστικού» ποσού του ενός μάρκου τον χρόνο!



Μετά την κατάρρευση της ναζιστικής Γερμανίας, ο Χίμλερ φεύγοντας έδωσε εντολή να ανατιναχθεί το Βέβελσμπουργκ, αλλά οι ναζιστές δεν πρόλαβαν να ανατινάξουν τον βόρειο από τους τρεις πύργους. Σήμερα, ανακαινισμένο, λειτουργεί ως μουσείο, ξενώνας νέων και εστιατόριο. Εκεί έγιναν δύο συναντήσεις των στρατηγών των Ες Ες, αρκεί απλώς να αναφερθεί η δεύτερη, στις 12-15 Ιουνίου του 1941, λίγο πριν από την έναρξη της Επιχειρήσεως Μπαρμπαρόσα (της επιθέσεως εναντίον της Σοβιετικής Ενώσεως).
Wiligut contributed significantly to the development of Wewelsburg as the order-castle and ceremonial center of SS pseudo-religious practice. He designed the Totenkopfring, which Himmler personally awarded to prestigious SS officers.
Στον Βόρειο Πύργο υπάρχουν δύο αίθουσες. Στην πρώτη, στο ισόγειο, που έχει απόκοσμη ηχώ, υπάρχει μια κρύπτη στο κέντρο και γύρω της, δώδεκα βάθρα για τους ισάριθμους κορυφαίους «ιππότες» των Ες Ες (κατά μίμηση των ιπποτών της Στρογγυλής Tραπέζης). Στον επάνω όροφο βρίσκεται μια άλλη αίθουσα, στο κέντρο της οποίας δεσπόζει ο αποκρυφιστικός Μαύρος Ηλιος, μία σύνθεση από τέσσερις σβάστικες που δείχνουν δώδεκα κατευθύνσεις (όσοι και οι ιππότες).
Ο ιδρυτής του Αιγυπτιακού ναού του Σηθ, αποκρυφιστής-σατανιστής Michael Aquino, επισκέφθηκε το Βέβελσμπουργκ αρκετές φορές κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ. Έκανε ένα τελετουργικό στον Βόρειο Πύργο για να συλλέξει τις….ενέργειες του Βέβελσμπουργκ για τον κόσμο, όπως ισχυρίστηκε και για να υποκινήσει μια σατανική αναγέννηση ώστε να ξεκινήσει η επόμενη φάση της ανθρώπινης εξελίξεως8.
 «Ο Χίμλερ διεξήγαγε πολυάριθμες τελετές μαύρης μαγείας στο Κάστρο Βέβελσμποργκ. Αυτές οι τελετές έγιναν με άκρα μυστικότητα. Μεταξύ των άλλων περιελάμβανε και νεκρομαντεία [«επικοινωνία» με τους νεκρούς]. Το Βέβελσμπουργκ είχε πολλά ισχυρά σατανικά σύμβολα, τα περισσότερα από αυτά ήταν σε αποχρώσεις του λευκού και απομακρύνθηκαν από τους τοίχους και τις κολώνες στις αρχές του 1945»9.
*
Στο σημείο αυτό, περαιώσαντες την παρουσίαση για τον Ναζισμό και τους Ναζιστές, κρίνουμε επιβεβλημένο να απευθύνουμε μερικά ερωτήματα στους νεοναζιστές / παγανιστές:
-Αφού οι Ναζί, απεκήρυτταν τον Χριστό και πολεμούσαν τον Χριστιανισμό, γιατί ησχολούντο με τις «μαγικές δυνάμεις» που κατ’ αυτούς, είχαν το «Άγιο Δισκοπότηρο» και η «Ιερά Λόγχη»;
Σήμερα εσείς οι Νεοναζιστές και νεο-παγανιστές, όπως και οι Γερμανοί Ναζιστές, πολεμείτε τόσον τον Ιεχωβά όσον και τον Ιησού, χαρακτηρίζοντας τον πρώτο ως θεό των Εβραίων και τον δεύτερο ως θεό των Χριστιανών.
-Δεν γνωρίζετε άραγε, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Ιαχβέ (Ιεχωβάς κατ’ εσάς) της Παλαιάς Διαθήκης;
-Αγνοείτε ότι οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews)  κακώς ονομαζόμενοι Εβραίοι, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με τους Εβραίους/Ισραηλίτες της Παλαιάς Διαθήκης;
-Ότι είναι σφετεριστές του ονόματος, της ιστορίας, των ονομάτων προφητών, βασιλέων, ισραηλιτών και της κληρονομιάς του παλαιού λαού Ισραήλ, των Εβραίων της Παλαιάς Διαθήκης, όπως και οι Σκοπιανοί/ψευτομακεδόνες είναι σφετεριστές της ιστορίας, του πολιτισμού και των ονομάτων της αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας;
-Αγνοείτε, ότι το θρησκευτικό Σύνταγμα των σημερινών Jews είναι το Ταλμούδ, στο οποίο φαίνεται ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΑ ότι οι σημερινοί αυτοαποκαλούμενοι Ιουδαίοι απορρίπτουν την Παλαιά Διαθήκη, «ραίνουν» τον Ιησού με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς, όπως έκαναν και οι Ναζί, και λατρεύουν ως θεόν τους τον Εωσφόρο/Ιβλίς;
Εάν επιμένετε, όπως και οι Ναζί, στα περί δήθεν «Εβραιοχριστιανισμού» ή «Ιουδαιοχριστιανισμού», πως εξηγείτε τις φράσεις του ιδρυτού της εκκλησίας του Χριστού, του Ιησού:
-«Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι Ιουδαίοι είναι ψεύτες και βλασφημούν, διότι είναι Συναγωγή του Σατανά» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, 2/9 και 3/9);
-«Να προσέχετε τους κύνας, τους κακούς εργάτες, που μπορείτε να τους αναγνωρίσετε από την κατατομήν τους» (ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ, 3/2);
-«Αδελφοί, σας λέγω ότι και εσείς επάθατε τά ίδια από τους συμφυλέτας σας (απιστήσαντας Ιουδαίους), οι οποίοι εθανάτωσαν τον Ιησούν και τους προφήτες τους και σκληρά μας κατεδίωξαν και οι οποίοι δεν είναι αρεστοί εις τον Θεόν διότι είναι εναντίον ΟΛΗΣ της ανθρωπότητος…» (Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, 2/14-15).
Επιμένετε ακόμη να ομιλείτε για «ιουδαιοχριστιανισμό» ή «Εβραιοχριστιανισμό»;
Κρατείστε τις απαντήσεις για τους εαυτούς σας και εάν είσθε ελεύθεροι, υγιείς κατά τον νού (δεν έχετε απολέσει τας φρένας σας) και με τους πυλωρούς της συνειδήσεώς σας άγρυπνους και όχι ναρκωμένους, τότε ας αναρωτηθείτε:
Ο Ναζισμός είναι αντισημιτική / αντισιωνιστική ιδεολογία, αντιεβραϊκή / ρατσιστική θεωρία, γνήσιος Γερμανικός εθνικισμός ή αποκρυφιστική εταιρεία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων;




Συνεχίζεται









1 Franz Bardon (December 1, 1909 – July 10, 1958), was a Czech stage magician and student and teacher of Hermetics. He was born in Opava, Austrian Silesia. During World War II Bardon was held in a concentration camp for refusing to participate in Nazi mysticism. Bardon was rescued by Russian soldiers who raided the camp. Bardon continued his work in the fields of Hermetics until 1958 when he was arrested and imprisoned in Brno Czechoslovakia. Bardon died on July 10, 1958 while in the custody of police.
Bardon is best known for his three volumes on Hermetic magic. These volumes are Initiation Into Hermetics, The Practice of Magical Evocation and The Key to the True Quabbalah.
An additional fourth work attributed to him by the title of Frabato the Magician, supposed by many of his students to be a disguised autobiography. Though the book lists its author as Bardon, it was actually written by his secretary, Otti Votavova. While some elements of the story are based on Bardon's real life experience, most of the book was written as an occult novel with much embellishment on the part of Votavova.
2 Δεν αποκλείεται να εννοούσε την μύηση στον ανώτατο 99ο βαθμό, που γίνεται για ελαχίστους «εκλεκτούς», σύμφωνα και με ομολογίαν πρώην τέκτονος (το σχετικό αποδεικτικό βίντεο υπάρχει στο τέλος της παρούσης αναρτήσεως), και όχι του 33ου που γνωρίζουμε από επίσημες καταγραφές τεκτόνων, κατά την οποίαν αποκαλύπτεται ενώπιον του μυουμένου προσωπικώς ο Εωσφόρος!!!
3 Πηγές:
.Frabato the Magician by Franz Bardon, preface page "About The Author".
."In Memoriam" in Frabato the Magician, page 79.
.Dieter Ruggeberg. "Foreword" in Frabato the Magician.
4 Ο Μαύρος Ήλιος, τα τρομερά SS και η οργάνωσης Θούλη http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/08/ss.html#ixzz3bpOj7WJS
5 Himmler's Crusade: The Nazi Expedition to Find the Origins of the Aryan Race by Christopher Hale © 2003; 2006 edition.
6 Westfalia Landeszeitung, January 9, 1938, Dr. Wolff Heinrichsdorff
7 Unholy Alliance: A History of Nazi Involvement with the Occult by Peter Levenda, 2002.
8 Unholy AllianceA History of Nazi Involvement with the Occult by Peter Levenda © 2002.
9 Heinrich Himmler's Camelot: The Wewelsburg Ideological Center of the SS, 1934-1945 © 1999.

3 σχόλια:

  1. ανοησιες , οποιος ειναι αντιχριστιανος δεν ειναι απαραιτητα σατανιστης. Ειναι γελοιο να θεωρεις τους εθνικοσοσιαλιστες εβραιο σατανιστες οταν εσεις πιστευετε σε μια εβραικη θρησκεια και οι ιδιοι κηνυγαγαν τους εβραιους. Αλλοι μου φαινεται ειναι οι εβραιοι.... ο χιμλερ απλα πιστευε στην παλαια θρησκεια και ως αναφορα το δεντρο που αναφερεσαι , δεν παραθετεις ουτε μια πηγη και ουτε μια φωτογραφια. Ουτως η αλλως υπαρχει και το νορδικο δεντρο της ζωης που αμα βασιστεικε σε καποιο δεντρο θα βασιστεικε σε αυτο. Οπως και να εχει εσεις οι εβραιοχριστιανοι δεν εχετε καμια σχεση με τον εθνικισμο. Αντιθετως εσεις βλαψατε την ελλαδα και την παλαια θρησκεια. Ο χιτλερ στην αρχη ηταν χριστιανος αλλα εξελιχθηκε σε κατι προς αθεος λογο του υποτακτικου εβραιο χριστιανικου πνευματος. Επισης οι εβραιοι πιστευουν στον ιεχωβα οχι στον εωσφορο και εσεις οι χριστιανοι πιστευετε στον ιεχωβα αλλο αμα τωρα τον λετε απλα θεο επειδη εξετε εξελληνιστει. Εν ολιγοις απλα προσπαθειτε να βγαλετε οποιον δεν σας αρεσει ΕΣΦΩΡΙΣΤΗΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗΕΒΡΑΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣΙΟΝΙΣΤΗ (ενω πολλα απο αυτα ειστε ΕΣΕΙΣ)ομως οι εβραιοσατανιστες ναζι που ονειρευεστε ανηκουν μονο στα υγρα διεστραμμενα ομοφυλοφυλικα ονειρα σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκει οτι τα μελη της θουλης ηταν μαυροι μαγοι απο το θιβετ δεν αντεξα , γελασα . ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να φανταστεις λες οτι ο otto rahn εγραψε ενα βιβλιο που λεγεται ο εωσφορος σας χαιρετα ενω αμα ψαξει κανεις θα δει οτι το βιβλιο λεγεται lucifers court στα αγγλικα..... Εν ολιγοις ΠΕΗ ΚΥΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή