Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (την τελευταία 100ετία)
(ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ)
ΜΕΡΟΣ 6ο

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1.  Οι ρίζες της σημερινής Ελληνικής κρίσεως είναι βαθειές, πολύχρονες και ποικιλόχρωμες. Ανεφύησαν κατά την μετεπαναστανική περίοδο (1821), εμεγάλωσαν μετά την λεγομένη Συνταγματική «επανάσταση» (1843) και ήλθαν στην επιφάνεια, αναπτυσσόμενες με μορφήν «αείφυλλου» δένδρου στα τέλη του 19ου αιώνος. Στην αειφυλλία συνέβαλλον, εκτός των άλλων:
-Ο πολιτικο-πνευματικός Σκοταδισμός της Δύσεως που δια της βίας μεταφυτεύτηκε στην Ελλάδα και κατ’ ευφημισμό ονομάστηκε Διαφωτισμός και Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
-Η μεταλλαγή της «άπαξ παραδοθείσης Ορθοδόξου πίστεως», σε εθελοθρησκεία/ παρακλάδι του Ιουδαιοταλμουδικής εμπνεύσεως θρησκευτικού συγκρητισμού, του Οικουμενισμού.
2.  Το «αείφυλλον»  δένδρο της κρίσεως δεσπόζει πλέον στην ζωή των Ελλήνων και προσφέρει στους Έλληνες τους πικρούς, δηλητηριώδεις και θανατηφόρους καρπούς του. Υπεύθυνοι για την θαλερότητα και αειφυλλία του δένδρου είναι όσοι προανεφέρθησαν, κατά κοινωνική τάξη και κατηγορία, για τις συγκεκριμένες ενέργειες ή παραλείψεις τους, διαχρονικώς.
3.  Το Σύστημα έχει την δική του ευθύνη διότι εξέθρεψε όλους αυτούς τους ενσυνείδητους ή ασυνείδητους μειοδότες, ηττοπαθείς, προδότες,. Όμως, δεν θα μπορούσε να έχει τα εντυπωσιακά και σχεδόν χωρίς επιστροφή, αποτελέσματα που αντιμετωπίζουμε με δέος σήμερα, εάν δεν σιωπούσαν ή δεν τους ανέχονταν οι ανησυχούντες Έλληνες αληθινοί πατριώτες, αρκετοί από τους οποίους πίστεψαν πως μπορούν μόνοι τους να ανατρέψουν την κατάσταση, και άλλοι βασιζόμενοι σε υποσχέσεις «των Μεγάλων Δυνάμεων».
 Όσοι Έλληνες πατριώτες επεχείρησαν να αντιμετωπίσουν το Σύστημα, με αμφότερους τους τρόπους, απέτυχαν διότι είχαν την απατηλή ελπίδα ότι, η ανατροπή ήταν δυνατόν να γίνει στην θηριοκρατούμενη Πολιτικο-οικονομική Αρένα της κοινοβουλευτικής παντοδυναμίας του Συστήματος.
4.  Σήμερα τα πάντα κυριαρχούνται και ελέγχονται από το παντοδύναμο Εωσφορικό Σύστημα το οποίο είναι ανίκητο από ανθρώπινα εντάλματα, ανθρώπινες ιδεολογίες και πολιτικο-κοινωνικά συστήματα. Αυτό συμβαίνει διότι το Σύστημα:
α. Είναι οργανωμένο, δρα φανερώς και αφανώς με πρόσωπα-ιερείς/αρχιερείς του Εωσφόρου, διακόνους, καθοδηγητές, «λυχνανάφτες» και πολιτικούς οικέτες, βάσει σχεδίου εκπονημένου σε στοές, Λέσχες και αποκρυφιστικές εταιρείες.
β.  Εφηύρε και ελέγχει όλα τα κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικά συστήματα διακυβερνήσεως, διαπεπλεγμένα με τον μύθο της κοινοβουλευτικής ….δημοκρατίας και επενδεδυμένα με τον μανδύα του…φιλελευθερισμού, με παγίδες, ελκυσμούς και δελεάσματα τα οποία χειρίζονται μισθωμένα και άριστα εκπαιδευμένα όργανά του.
γ. Έχει παντού πειθήνια όργανα  τα οποία χρηματοδοτούνται ακαταπαύστως από Ιουδαιοταλμουδιστές Τραπεζίτες, ιδιοκτήτες Τραπεζών και συνεπώς εξαγοράζει σχεδόν τους πάντες και τα πάντα1.
δ. Διαθέτει στρατιές ενόπλων υποτακτικών, νομίμων (των τεταγμένων κατά χώρα, δυνάμεων καταστολής-καταπνίξεως των λαϊκών αντιδράσεων-εξεγέρσεων) και παρανόμων (τρομοκράτες, μαφιόζους, αναρχικούς, νεοναζιστές/νεοφασίστες, εμπόρους ναρκωτικών/λευκής σαρκός, οικονομικούς δολοφόνους, πεμπτοφαλαγγίτες, πληρωμένους δολοφόνους, ισλαμοτζιχαντιστές, κλπ).
5.  Όλοι οι σύγχρονοι -ισμοί (πολιτικοί-κοινωνικοί-οικονομικοί) και νεοφανείς διεθνείς οργανώσεις (Oικολογία, Green Peace, WWF, κλπ), έχουν κατασκευαστεί από τους ιερείς και υψηλούς αξιωματούχους (φανερούς ή κρυφούς) του Συστήματος για να:
α.  Ωραιοποιούν τις θηριοποιητικές ιδεολογίες τους.
β.  Ηθικοποιούν τις αμοραλιστικές και κτηνώδεις πράξεις τους.
γ. Καλύπτουν τα βδελυρά σχέδιά τους για πολιτική απ-ανθρωποποίηση και οικονομική εξαθλίωση όλης της Οικουμένης.
δ.  Νομιμοποιούν τα εγκλήματά τους (κυρίως οικονομικά-κοινωνικά) στο όνομα του ανθρωπισμού, της …δημοκρατίας, της ελευθερίας, των …δικαιωμάτων του ανθρώπου, της οικονομικής «βοηθείας» αναξιοπαθούντων κρατών και λαών, και τις τελευταίες δεκαετίες στο όνομα της οικολογίας και της…προστασίας του περιβάλλοντος.
ε.  Δικαιολογούν τις σφαγές και τις γενοκτονίες των λαών στο όνομα της Δημοκρατικής τάξεως, της διαφυλάξεως της Ειρήνης και της προστασίας αμάχων και αδυνάτων από την (δική τους)….διεθνή τρομοκρατία.
στ. Παγιδεύουν, εξαπατούν και τρομοκρατούν τις λαϊκές μάζες.
ζ. Αποτειχίζουν τους ανθρώπους από την Χριστιανική πίστη με κύριο βάρος την Ορθόδοξη Εκκλησία και να τους απογαλακτίζουν από την Ορθόδοξη πίστη στον Ιησού Χριστό.
6.  Η πνευματική ερημία, η ρευστή θρησκευτική συνείδηση και ο αχαλίνωτος φανατισμός, σ’ όλους τους λαούς της γης, είναι ορατοί και διάχυτοι, αφού εφρόντισαν οι υπηρέτες του «άρχοντος του κόσμου τούτου», να διεισδύσουν ως «πέμπτη φάλαγγα» παντού και να αλώσουν:
-Τις ανώτατες διοικήσεις των Ορθοδόξων εκκλησιών, άλλες μερικώς, άλλες σε μεγάλο βαθμό, και άλλες πλήρως.
-Τις διοικήσεις όλων των ανθρωπίνων θρησκειών και θρησκευτικών παραφυάδων-αιρέσεων, Ολικώς, και
-Τους υψηλούς αξιωματούχους όλων των διεθνών ιδρυμάτων-οργανισμών, παγκοσμίως, που έχουν σχέση με το πνεύμα, την γλώσσα, την θρησκευτική πίστη και τις παραδόσεις των λαών, απολύτως .
7.  Οι Εφιάλτες, οι γενίτσαροι  και οι Νενέκοι, δεν έπαψαν να υπάρχουν σε κάθε λαό. Το παρόδοξο είναι ότι στην Ελλάδα των ηρώων και μαρτύρων, ο αριθμός των προδοτών, δωσιλόγων και νεο-γενιτσάρων είναι μεγαλύτερος από άλλες χώρες, που δεν είχαν την ευλογία από τον Θεό, να αποκτήσουν δύο Αυτοκρατορίες, μία προχριστιανικώς (επί Μεγάλου Αλεξάνδρου και διαδόχων του) και μία μεταχριστιανικώς (Ελληνική ή «Βυζαντινή» Αυτοκρατορία).
Ο αριθμός τους μάλιστα αυξάνει ραγδαίως (η αύξησή τους αντανακλάται και συνάγεται από την ιδεολογία, τις διακηρύξεις/αρχές και τις δραστηριότητες των ηγεσιών των κοινοβουλευτικών πολιτικών κομμάτων), όσο μεγαλύτερη και περισσότερο θεμελιωμένη γίνεται η οικονομική Παντοδυναμία του Συστήματος, δια των οικονομικών μαγίστρων τους, των Ιουδαιοταλμουδιστών - Τραπεζιτών - Τοκογλύφων - Τρομοκρατών. 
8.  Το Εωσφορικό Σύστημα που δρα και συντηρείται εδώ και αιώνες, από τους κατά τον Χριστοκήρυκα Απόστολο Παύλο, συμφυλέτες του Ιουδαίους, τους οποίους αποκαλεί «εχθρούς της ανθρωπότητος»2, αποκαλύπτει σταδιακώς, το πρόσωπο, την ταυτότητα και τις απάνθρωπες προθέσεις του. Πλέον, όχι μόνο δεν φοβείται τίποτε και κανένα, αλλά ψεύδεται ανερυθριάστως, απειλεί κυνικώς και ετοιμάζει διθυραμβικώς την επίσημη εγκαθίδρυση της σαδιστικής-απάνθρωπης κοσμοκρατορικής εξουσίας του!
9.  Οι Εωσφοριστές ή Ιλλουμινάτι («Πεφωτισμένοι»), προετοιμάζονται πυρετωδώς για την τελευταία φάση της Κοσμοκρατορίας τους, με την εφαρμογή ενός ή συνδυασμού των δύο πιθανών Σχεδίων3.  
1ο Σχέδιο
Τελική σύγκρουση μεταξύ:
-Ενός πολύμορφου Συστημικού Εθνικισμού κατευθυνομένου από αυτούς, είτε δια των κατά χώρα εκφραστών του (Ουκρανία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ισραήλ,Τουρκία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία, Δανία, Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, κλπ.) ενισχυμένου από μικρά ή μεγάλα μορφώματα ζηλωτικών ψευτο-Εθνικιστών, είτε δια του Ισλαμοτζιχαντισμού  και
-Του πολυκεφάλου Διεθνισμού (απολύτως ελεγχομένου από το Σύστημα).
Σχεδιάζεται από την θέση (Συστημικός Εθνικισμός) και αντίθεση (Διεθνισμός) να γίνει η μεγάλη σύγκρουση. Από την σύγκρουση να προκύψει το ΧΑΟΣ, και από το χάος να   προέλθει η Κοσμοκρατορία τους (Σύνθεση) η Νέα Παγκόσμια Τάξη, και κατ’ αυτούς, η οριστική ταφόπλακα της ανθρωπότητος.
2ο Σχέδιο
Αιφνιδιαστική έκρηξη ενός απρόβλεπτου κοσμογονικού γεγονότος (π.χ. έκρηξη Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου) μεταξύ: Ευρω-Αμερικής και Ρωσίας ή Ευρω-Αμερικής και Κίνας, με απρόβλεπτες και κατακλυσμιαίες συνέπειες για την ανθρωπότητα. 
10.  Ο Συστημικός Εθνικισμός τον οποίο, κατά μίαν πιθανή εκδοχή,  ετοιμάζουν οι επίδοξοι κοσμοκράτορες για την «μεγάλη σύγκρουση», με διάφορες μορφές (Ευρωσκεπτικισμός/ Νεοπαγανισμός, ακροδεξιά/ νεοφασιστικά/ νεοναζιστικά/ Εθνικο-απελευθερωτικά, δήθεν, κινήματα, Ισλαμοτζιχαντισμός, κλπ.) όπως είχαν προετοιμάσει και τον Εθνικοσοσιαλισμό-Ναζισμό/Φασισμό από τις αρχές του 20ου αιώνα, είναι φανερό ότι αναπτύσσεται ραγδαίως στην Ευρώπη και την Αφρασία.
Τις τελευταίες δεκαετίες, οι συστημικοί Εθνικιστές, οργανώθηκαν και δραστηριοποιήθηκαν παντοιοτρόπως και στην πατρίδα μας, παρασύραντες στις τάξεις τους αρκετούς αγνούς και αντισυστημικούς Έλληνες πατριώτες. Η δράση τους όμως παρά την περιστασιακή, ύποπτη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενίων μελών τους, ήταν ηπία και ελεγχόμενη από τις μυστικές υπηρεσίες, με αποκορύφωμα την βρονταία…αδράνεια των προσφάτως βο(υ)λευτοποιημένων Ελλαδιτών ψευτο-εθνικιστών...
11.  Είναι πασιφανές ότι το Σύστημα δεν υπολογίζει τίποτε, αφού τα πάντα και οι πάντες έχουν υποταχθεί σ’ αυτό. Συνεπώς είναι απορίας άξιον πως οι άνθρωποι επιμένουν ακόμη να αντιμετωπίζουν μόνοι  τους το πανίσχυρο Σύστημα. Να ελπίζουν ότι κάτι καλό θα προέλθει από κάποια πολιτική αλλαγή ή εναλλαγή, αφού:
Οι πολιτικοί αρχηγοί, ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων, είναι δικοί τους άνθρωποι, απολύτως ελεγχόμενοι από το Σύστημα.
12. Όσοι έχουν αυτή την άποψη, δηλαδή ότι μπορεί   να βρεθεί λύση από τους σημερινούς πολιτικούς αρχηγούς ή άλλους με τις ίδιες προδιαγραφές, που προς το παρόν βρίσκονται στο παρασκήνιο, έτοιμοι να αναλάβουν «ειδικές αποστολές» ανασυγκροτήσεως των πατριωτικών δυνάμεων /ανανεώσεως των κομμάτων, αναγεννήσεως/σωτηρίας της πατρίδος4, είναι ανόητοι, αφελείς, εγκάθετοι ή παράφρονες.
Εδώ προκύπτει αμέσως το επόμενο ερώτημα:
Ποιός έχει την δύναμη να ανατρέψει το σατανικό Σύστημα αφού οι άνθρωποι εκ των πραγμάτων απεδείχθησαν αδύναμοι να το αντιμετωπίσουν;
Η απάντηση είναι απλή αλλά και δύσληπτη.
Μόνον ο Κατασκευαστής και Δημιουργός του Σύμπαντος. Αυτός που έκτισε τα πάντα, ορατά και αόρατα, συμπεριλαμβανομένου του αοράτου δυνάστου της ανθρωπότητος και αρχηγού του Συστήματος, του Εωσφόρου5!
Ο Αρχηγός και οι δαίμονες, τρέμουν, φρίττουν και υποτάσσονται ΜΟΝΟΝ Στον Δημιουργό των ΠΑΝΤΩΝ, Τον Τριαδικό Θεό της Ορθοδόξου Πίστεως. Αυτόν που πολεμούν παντοιοτρόπως όλοι οι υποτιθέμενοι αντισυστημικοί, αντιμνημονιακοί, αντί-αντί6...
Αυτός είναι ο βασικώτερος λόγος που οι υπηρέτες του Συστήματος μετέρχονται κάθε μέσο και χρησιμοποιούν όλες τις δυνάμεις για να εξαφανίσουν κάθε εμπόδιο, να ξερριζώσουν την Ορθόδοξη Πίστη από τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως από τους πρωτοτόκους της Ορθοδοξίας, του Νέου Ισραήλ της Χάριτος που είναι οι Έλληνες!
Έτσι εξηγείται λογικώς, γιατί οι νωτοφόροι του Συστήματος ασχολούνται μόνο με τον Ιησού Χριστό, την Θεοτόκο, την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ορθόδοξη Πίστη και λυμαίνονται ανενόχλητοι το χριστεπώνυμο πλήρωμα, ενώ δεν εγγίζουν, δεν ασχολούνται, ούτε καν τολμούν να θίξουν τις άλλες θρησκείες και τις εκατοντάδες αιρέσεις και αποκρυφιστικές εταιρείες που είναι συστημικές, είναι δικές τους.
Σε όλες αυτές τις θρησκείες και τις εκατοντάδες αιρέσεις και αποκρυφιστικές εταιρείες, λατρεύεται με διαφορετικούς τρόπους, ως «θεός», το ίδιο πρόσωπο-κτίσμα του Δημιουργού, ο Εωσφόρος!!!  
                                                       
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Υπάρχει αξιόπιστη λύση;
Όσα προέκυψαν από την επιγραμματική παράθεση, με την μορφή διαπιστώσεων, των γεγονότων που συνέβησαν στην πατρίδα μας από την εποχή της τραγικής καταλήξεως του Ελληνοτουρκικού πολέμου (1897), του πρώτου πραξικοπήματος στο Γουδή (1909) και συμβαίνουν μέχρι σήμερα, αποτελούν ασφαλή «δείκτη» για ανάλογη ανάλυση των παγκοσμίων γεγονότων που συνέβησαν και συμβαίνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, την ίδια χρονική περίοδο.
Εμάς, όμως, ενδιαφέρει τι γίνεται στην πατρίδα μας! Τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον!
Είμεθα μάρτυρες μιας καταστάσεως αενάου κρίσεως με εμφανή την τελική έκβαση (χάος, αβεβαιότητα, φόβος για πιθανή τραγωδία). Η πατρίδα δεν αντέχει άλλη τραγωδία διότι μετά από αυτήν, είναι σχεδόν βέβαιον, ότι θα έλθει η εξαφάνισή της από τις δέλτους της Ιστορίας.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν και κυριαρχούν στα χείλη όλων των Ελλήνων είναι τα εξής:
-Είναι αναστρέψιμη η παρούσα κατάσταση;
-Εάν ναι, ποιες είναι εκείνες οι δυνάμεις, θεσμοί που θα μπορούσαν να ανατρέψουν το Πανίσχυρο και φαινομενικώς ανίκητο Σύστημα;
-Η ενδεχόμενη ανατροπή του Συστήματος σε τι συνίσταται; Ποίοι θα είναι οι ανατροπείς (προδιαγραφές προσώπων); Με ποιες προϋποθέσεις; Ποία μέσα, δεδομένης της ακατάβλητης ισχύος του Συστήματος;
-Μήπως είμαστε ήδη καταδικασμένοι και απλώς συνωμοσιολογούμε ή αιθερο-βατούμεν;
*
Τρία είναι τα ανυπέρβλητα εμπόδια για το Σύστημα. Τρείς είναι οι μοναδικοί πολέμιοι του Συστήματος στην ακάθεκτη πορεία του για απόλυτη κυριαρχία!
· Η Ορθόδοξη Πίστη (Πνευματικός).
· Ο Ορθόδοξος Εθνικισμός (ιδεολογικός / κοσμο-θεωρητικός).
· Η Εθνοκρατία ή Εθνική Δημοκρατία (πολιτικο-κοινωνικός).
Ματαιοπονούν όσοι ελπίζουν στην ανατροπή του παρόντος Συστήματος, με πατριωτικές κορώνες και Αυτόφωτη «Εθνικιστική» Ιδεολογία, ΧΩΡΙΣ Ιησού Χριστόν, έστω και αν νομίζουν ότι δεν ανήκουν στο Σύστημα, διότι το Σύστημα δια των αρχιερέων-ιερέων του, των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, ελέγχει αφανώς κάθε λέξη, δραστηριότητα, κίνηση και ανάσα τους!
Όπως ο άρχων του κόσμου τούτου και Πνευματικός Αρχηγός-Καθοδηγητής του Συστήματος (Σατανάς ή Εωσφόρος) τρέμει και φρίττει τον Δημιουργό της Κτίσεως, τον Τριαδικό Θεό της Ορθοδόξου Πίστεως, έτσι και οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, αρχιερείς-Ιερείς και πιστοί υπηρέτες του, τρέμουν την Τριαδική Ρομφαία (Ορθόδοξη Πίστη-Ορθόδοξος Εθνικισμός-Εθνοκρατία).
ΜΟΝΟ αυτή η ΤΡΙΑΔΑ, υπό προϋποθέσεις και με εθελοθυσίες, μπορεί να ανατρέψει και να νικήσει το Εωσφορικό Σύστημα. Την λύση ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα δώσουν οι άνθρωποι, αυτοβούλως ή αυθορμήτως! Θα την δώσει ο Κτίστης των πάντων!
Όμως ποιός ή ποιοί από τους δήθεν πατριώτες, εθνικιστές και έντιμους ανησυχούντες σήμερον πολίτες, Τον επικαλούνται πλέον;
Η βοήθεια από τον Δημιουργό δεν έρχεται εάν δεν την ζητήσουμε ειλικρινώς από τα βάθη της καρδιάς μας, με:
-Αυτογνωσία (γνώση των αδυναμιών μας και της μηδαμινότητός μας).
-Εδραία και τεθεμελιωμένη πίστη.
-Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δημιουργό.
-Αδιάλλειπτη προσευχή (με καθαρή καρδιά και όχι υστεροβούλως).
-Αδιάστατη υπομονή.
ΔΕΝ υπάρχει λύση προερχόμενη από ανθρώπους, χωρίς πίστη και βοήθεια από τον Μόνο Αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστό, Τον Τριαδικό Θεό της Ορθοδόξου Πίστεως.
Επικατάρατοι όσοι επικαλούνται και ελπίζουν σε ανθρώπινη βοήθεια για απαλλαγή της Ελλάδος και της ανθρωπότητος από το Σύστημα7.
ΔΕΝ υπάρχει λύση εκτός της Θεανθρώπινης Τριάδος: Ορθόδοξη Πίστη - Ορθόδοξος Εθνικισμός -  Εθνοκρατία.
Η Ορθόδοξη Πίστη δίδει την Ελπίδα της βεβαίας τελικής Νίκης, ο Ορθόδοξος Εθνικισμός την Θεϊκή δύναμη για την ανατροπή του Συστήματος και η Εθνοκρατία την ασφαλέστερη δικλείδα Πολιτειακής σταθερότητος, πολιτικής Ισονομίας, Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Χριστιανικής παγκόσμιας Ειρήνης! 




ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ








1 Η πλέον βρονταία απόδειξη της παντοδυναμίας του Συστήματος και της απάτης της κατ’ ευφημισμόν κοινοβουλευτικής….δημοκρατίας, ως πολιτικο-οικονομικού συστήματος, εκφράζοντος δήθεν την λαϊκή κυριαρχία, την πολιτική ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία, είναι τα γεγενημένα κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ ΔΝΤ, ΕΕ και Ελληνικής κυβερνήσεως (Φεβρ. 2015-Ιούνιος 2015) που κατέληξαν στην βιαία επιβολή της θελήσεως των Ιουδαιοταλμουδιστών-Τραπεζιτών-Τοκογλύφων-Τρομοκρατών, παρά την αντίθετη λαϊκή βούληση, εκφρασθείσα στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015!!!
2 Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ: 2/14-16.
3 Το συμπέρασμα για τα δύο πιθανά σχέδια κοσμοκρατορίας των Ιλλουμινάτι, πηγάζει από την εμβριθή έρευνα-μελέτη και ορθολογιστική εκτίμηση των αληθώς γεγενημένων και γενομένων παγκοσμίως και όχι όσων περιλαμβάνονται στην συμβατική ιστορία του Συστήματος ή πληροφορούμεθα από τα κατευθυνόμενα συστημικά ΜΜΕ..
Τίποτε όμως δεν αποκλείει την εμφάνιση ενός άλλου απρόβλεπτου «κοσμογονικού» γεγονότος (π.χ. Η ανακοίνωση «εισβολής»….εξωγήϊνων, οι κατακλυσμιαίες καταστροφές από δήθεν «ηλιακή έκρηξη», πτώση «μετεωριτών», η αιφνιδία ανασυγκρότηση-καταστροφή της σημερινής χρηματιστηριακής τάξεως, με την επιβολή ενός νέου παγκοσμίου νομίσματος, κλπ), που θα προκαλέσει παγκόσμια αναταραχή, θα προβληθεί ως «θεοσημείον», και θα εντυπωσιάσει/τρομάξει, τους πολίτες του πλανήτη. Τέτοιου είδους σχέδια επιβολής της κοσμοκρατορίας τους, είναι δύσκολο έως αδύνατο να προβλεφθούν από λογικούς και εχέφρονες ανθρώπους, ευρισκομένους, μάλιστα, εκτός της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής, Ορθοδόξου Εκκλησίας, καθ’ όσον οι Εωσφοριστές Ιλλουμινάτι, οι επίδοξοι κοσμοκράτορες, σχεδιάζουν τα πάντα εν κρυπτώ, με το σατανικό μυαλό τους και όχι με την ανθρώπινη λογική, η οποία προ πολλού τους έχει αφαιρεθεί από τον Δεσπότη τους, τον Εωσφόρο!!!.
4 Το πρόσφατο παράδειγμα, της αιφνιδιαστικής εμφανίσεως στο Ελλαδικό πολιτικό κοινο-βο(υ)λευτικό στερέωμα, του  ευρωλάγνου ελλαδικού παρα-ποτάμου ΜΕΡΚΕΛ (Μεγαλο Εκδοτικού Ρυακίου Κακομήτων Ενδόσιμων Λαμογιών) και της απίστευτης προβολής του, είναι ηλίου φαεινότερον περί της απόλυτης κυριαρχίας του Συστήματος. [Κακομήτης = Δόλιος, πανούργος, κακά επινοών --- Ενδόσιμος= Ενδοτικός, εύκολος (Λεξ. Δορμπαράκη, σ. 408 και 287].
5 Ο Ιησούς Χριστός είναι ο «πρωτότοκος πάσης κτίσεως», ο προϋπάρχων όχι μόνον χρονικώς (Προ της δημιουργίας του χρόνου-άχρονος) αλλά και ουσιαστικώς (προ παντός κτίσματος –άκτιστος), γι’ αυτό είναι ο κυρίαρχος της. Ο Χριστός ως άκτιστος Υιός του Θεού, υπερέχει οντολογικως έναντι παντός κτίσματος, συμπεριλαμβανομένων των αγαθών και των εκπεσόντων αγγέλων, διότι «εν Αυτώ εκτίσθη τα πά­ντα εν τοις ουρανοίς και επί της γης».
«Ος (Ο Ιησούς Χριστός) εστίν εικών του Θεού τού αοράτου, πρωτότοκος πάσης κτίσεως, ότι εν αυτώ εκτίσθη τα πάντα, τα εν τοις ουρανοίς και τα επί της γης, τα ορατά και τα αόρατα, είτε θρόνοι, είτε κυριότητες είτε αρχαί είτε εξουσίαι, τα πά­ντα δι' αυτού και εις αυτόν έκτισται, και αυτός εστί προ πάντων, και τα πάντα εν αυτώ συνέστηκε…….». ( Κολασσαείς 1, 15-17).
Ο Χριστός είναι η συστατι­κή και συνεκτική του παντός δύναμη, αυτός που συνέχει και συγκρατεί τα πάντα, καθώς τα πάντα Αυτόν έχουν ως σκοπό της υπάρ­ξεως τους. Όλα τα όντα έλαβαν την ύπαρξή τους «δί' αυτού» και έχουν «εν αυτώ» τον λόγο της υπάρξεώς τους, γιατί Αυτός είναι η αρχή και το τέλος της υπάρξεως ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
6 ΙΑΚΩΒΟΥ, β/19--- ΜΑΡΚΟΥ, α/21-25 και ε/2-8.
7 ΙΕΡΕΜΙΑΣ,17/5--- ΗΣΑΪΑΣ, 5/21- ΡΩΜΑΙΟΥΣ, 5/5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου