Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΝΑΖΙΣΜΟΣ:
H ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
NAZISM:
THE OCCULT SOCIETY OF TALMUDIST JEWS
ΜΕΡΟΣ 31ο

11. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1.  Ο Χίτλερ, πιθανώτατα Ιουδαϊκής καταγωγής, αγνοώντας μέχρι κάποια χρονολογική περίοδο τις βιολογικές του ρίζες, επελέγη από το Ιουδαιοταλμουδικό Σύστημα για εκτέλεση  συγκεκριμένης αποστολής:
   Την δημιουργία των προϋποθέσεων, την προετοιμασία, την κήρυξη και διεξαγωγή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
2.     Είναι αδιανόητο να αγνοούσε ο Χίτλερ την πραγματική φυλετική καταγωγή του. Εάν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο και θεωρούσε ότι ήταν Γερμανικής/Αρίας καταγωγής, τότε οι πιθανώτερες εκδοχές είναι οι εξής:
.Ο Χίτλερ από νηπιακής ηλικίας, διαβιούσε σε αλλότριον περιβάλλον, υιοθετημένος ή σε συγγενικά πρόσωπα που για διάφορους λόγους, του απέκρυψαν την βιολογική του προέλευση.
.Προετοιμάστηκε από το Σύστημα από νηπιακής ηλικίας για να εκτελέσει μελλοντικώς, «ειδική αποστολή» και ανετράφη καταλλήλως, παρακολουθούμενος στενώς και αφανώς από ανθρώπους του Συστήματος1.
Το Σύστημα (Σ) εισεχώρησε στα σπλάχνα της Γερμανικής εξουσίας και κοινωνίας, με βάση προδιαγεγραμμένο και συνεχώς καθοδηγούμενο σχέδιο, εξύφανε απίστευτες για λογικό άνθρωπο καταστάσεις  και μετήλθε αδιανόητες  για υγιές μυαλό ραδιουργίες, για να αναρριχηθεί ο Χίτλερ στην εξουσία και να εκραγεί ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, ώστε να επιτευχθούν, ο ένας τακτικός και οι τέσσαρες (4) στρατηγικοί στόχοι του, που ήσαν:
Τακτικός στόχος: Δημιουργία καταλλήλων προϋποθέσεων και συνθηκών, ώστε ο Χίτλερ να ολισθήσει σε έναν ολεσήνορα παγκόσμιο πόλεμο.
Στρατηγικοί στόχοι:
1ος/Η κοινωνικο-οικονομική ισοπέδωση των λαών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και διεξαγωγής του πολέμου και στην συνέχεια ολοκληρωτική πολιτικο-οικονομική υποδούλωση των ενδεών μεταπολεμικώς εθνών, στους νέους τυράννους, τους τοκογλύφους, τρομοκράτες Ιουδαιοταλμουδιστές τραπεζίτες!
2ος/Στο όνομα του αιμοσταγούς Ναζισμού, του αρρωστημένου Γερμανικού ψευτο-Εθνικισμού, οι άνθρωποι να μισήσουν, μιά για πάντα, κάθε έννοια αγνού πατριωτισμού και ορθόδοξου εθνικισμού. Να πάψουν να αναφέρονται στις έννοιες Έθνος, πατρίδα, φυλή, Εθνικισμός / πατριωτισμός, ως καταστροφικών, δήθεν, για τους ίδιους και την ανθρωπότητα.  
Σύμφωνα με το σχέδιο του (Σ), η ανθρωπότητα έπρεπε να μισήσει για πάντα, στο όνομα του «αιμοσταγούς Ναζισμού» κάθε αρχή, ιδέα ή θεωρία που αφορούσε στην Φυλή, την Πατρίδα και το Έθνος και να θεωρεί δογματικώς σαν αιώνια θύματα της Ιστορίας, τους «αθώους και περιπλανώμενους Ιουδαίους», ως να μην υπήρξαν τα άλλα 70.000.000 ανθρώπινα θύματα του πολέμου.
Δηλαδή  η μεταλλαγή των προαιώνιων ιδεών, αρχών και αξιών, μέσα από την μονιμότητα ενός κατασκευασμένου στίγματος του φρικαλέου Ναζισμού, των «Εγκληματιών Πολέμου», και της «απάνθρωπης γενοκτονίας» των «αθώων» Εβραίων από τους ρατσιστές Έθνικιστές Ναζί…  
3ος/Η «μεταμόρφωση» των Ιουδαιοταλμουδιστών θυτών σε θύματα ενός «παρανοϊκού δικτάτορα», και μιας εγκληματικής Ναζιστικής/αντισημιτικής ιδεολογίας, με ταυτόχρονη «υποχρέωση» της ανθρωπότητος να αναγνωρίζει και να ενθυμείται και να τιμά αιωνίως, μόνον τα θύματα του «ολοκαυτώματος» της Ναζιστικής θηριωδίας!!! (Οι συγγενείς των θυμάτων και το νεοσύστατον κράτος του Σιωνιστικού Ισραήλ, αποζημιώθηκαν με ποσά τεραστίως δυσανάλογα, τόσον με βάση τον αριθμό των πραγματικών εβραϊκών θυμάτων, όσον και με βάση το ύψος της κατά κεφαλήν αποζημιώσεως).
4ο/Η Δημιουργία του ανεξάρτητου Σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, επί της Παλαιστινιακής γης, ώστε να αποκτηθεί ο πλήρης γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός έλεγχος της περιοχής και να μεταφερθεί εκεί μελλοντικώς, ή έδρα της παγκόσμιας κυβερνήσεως!



3.   Ο Χίτλερ όπως είχε συμβεί και με τους Κεμάλ και Μουσολίνι, προωθήθηκε από τους Ιλλουμινάτι και στο έργο του καθοδηγήθηκε από αποκρυφιστές μέντορες και μυστικές εταιρείες (Vril, Θούλη, κλπ.) που ήλεγχαν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι. Προς τον σκοπό αυτό, ο Χίτλερ φανερώς επαρουσιάζετο ως αντισημίτης, στην πραγματικότητα όμως, ήταν το πειθήνιο όργανο των αποκρυφιστών Σιωνιστών.
4.  Ο όφις που εγέννησε τον Ναζισμό (Na-zism = Na-tional Zi-onism = Εθνικός Σιωνισμός), το «αυγό» της παγκόσμιας καταστροφής, τον αρρωστημένο και παραχαραγμένο Εθνικισμό,  την ιδεολογία του πολιτικού-πνευματικού σκοταδισμού της ανθρωπότητος, ξετρύπωσε, από τα άδυτα των αποκρυφιστικών Ιλλουμινατοποιημένων στοών και ονομάζεται Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός!
Και ιδού η μαγική εικόνα! Ο Χίτλερ και ο Ναζισμός, χρεώθηκαν όλες της συνέπειες της παγκόσμιας αιματηρής τραγωδίας ενώ οι πραγματικοί υποκινητές και οι ηθικοί αυτουργοί που παρέμειναν στο σκοτάδι, παρουσιάσθηκαν αργότερα με διαφορετικό πρόσωπο, σαν παγκόσμιοι ελευθερωτές ή θύματα!!!


5.  Ο Εθνικοσοσιαλισμός ή Ναζισμός ήταν κάτι περισσότερο από ένα πολιτικό κίνημα. Ήταν μία επίσημη θρησκεία με τελετουργικό, διδασκαλία, γραφές, «θεό» και Μεσσία. Ο Ναζισμός ήταν μία θρησκεία, όπως ΟΛΕΣ οι θρησκείες του κόσμου, με διδασκαλία παρεμφερή του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, με λατρευόμενο Θεό και αναμενόμενο Μεσσία τον ίδιον που λατρεύεται και αναμένεται αντιστοίχως σ’ όλες τις στοές των Ιλλουμινάτι!!! Τον Εωσφόρο και τον απεσταλμένο του τον Αντίχριστον!!!
6. Όλοι οι γνωστοί μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες της περιόδου εκείνης, με πρωτεργάτες τους Σιωνιστές τραπεζίτες Rothschild και Warburg: Όχι μόνο παρεμπόδιζαν, την εμφάνιση οποιασδήποτε αντιναζιστικής προπαγάνδας ή πληροφορίας σχετικά με το πώς ο Χίτλερ, ανήλθε σταδιακώς την κλίμακα της Γερμανικής καγκελλαρίας, το 1933, αλλά ήσαν και οι κύριοι κρυφοί χρηματοδότες και υποστηρικτές της ανόδου του Χίτλερ στην εξουσία!!!.
7. Τόσον οι κρυφοί όσον και οι φανεροί χρηματοδότες και παντοιοτρόπως υποστηρίξαντες τον Χίτλερ και το Ναζιστικόν καθεστώς, ήσαν ΟΛΟΙ τους Ταλμουδιστές Ιουδαίοι ή αντιχριστιανοί αποκρυφιστές!
8.  Χωρίς αυτούς, τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους και τους αντιχριστιανούς αποκρυφιστές, δεν θα υπήρχε ούτε Χίτλερ ούτε Ναζισμός! Χωρίς τον απίστευτο πακτωλό πάσης φύσεως χορηγείας και ηθικής υποστηρίξεως, δεν θα είχε εκραγεί ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος!!!
9.  Χωρίς τα μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια των Ιουδαιοαμερικανικών κολοσσών στις εταιρείες τους, στην Γερμανία, ο Γερμανικός στρατός το 1938  δεν θα ήταν έτοιμος να οργανώσει μια πολεμική επιχείρηση ή έστω να σκεφθεί πως θα μπορούσε να εισβάλλει αποτελεσματικώς στην Πολωνία…
10. Χωρίς τις εκρροές κεφαλαίων των μεγαλοτραπεζιτών και ιδιαιτέρως των Σιωνιστών τραπεζιτών της Wall Street, ελεγχομένων από τους Rothchild και Rockefeller, η γερμανική οικονομική μηχανή δεν θα μπορούσε να «εκκινήσει» την διαδικασία αναζητήσεως και κατασκευής νέων πολεμικών οπλικών συστημάτων…
11. Τόσον ο Υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ Hjalmar Schacht όσον και ο ίδιος ο Χίτλερ (συμπεριλαμβανομένου και του Ναζιστικού κόμματος) συνεδέοντο φιλικά και εχρηματοδοτούντο από Ταλμουδιστές Ιουδαίους, μεταξύ των οποίων ο Λόρδος Montagu Norman (διοικητή της τραπέζης της Αγγλίας) και ο Kurt Fon Schröder (επικεφαλής του ομίλου τραπεζιτών J.H. Stein της Κολωνίας). Ο  Schröder μάλιστα ήταν ο προσωπικός τραπεζίτης του Χίτλερ και χρηματοδότης του Ναζιστικού Κόμματος!
12.   Η εποχή του Χίτλερ και ο Ναζισμός ήταν ένα σχέδιο των Ιλλουμινάτι.
         Παράλληλα με τους στόχους (τακτικός - στρατηγικοί) ήταν και ένα πείραμα της ευρισκομένης στην διαδικασία εκσυγχρονισμού, συστημικής βιομηχανίας πλύσεως εγκεφάλου, για να καθορισθεί πόσο αποτελεσματικός θα είναι ένας παραχαραγμένος, ψεύτικος, αρρωστημένος και απολύτως ελεγχόμενος εθνικισμός (Φασισμός, Ναζισμός), στην νάρκωση, την ποδηγέτηση, τον απόλυτο έλεγχο και καθοδήγηση των μαζών.
Ο Ιουδαίος Myron Fagan2 που υπήρξε διευθυντής συντάξεως της New York Globe και στέλεχος της 20th Century Fox, στο βιβλίο του «The Illuminati and the Council of Foreign Relations», αποκαλύπτει την αρχή του σεναρίου υποδουλώσεως στην Μία (Νέα) Παγκόσμια Τάξη. Ένα σενάριο που επιβεβαιώνεται από την καθημερινή εγχώρια και διεθνή πραγματικότητα.
13. Η νομιμοποίηση της  παρουσίας Ιουδαίων αξιωματικών και στρατιωτών στις τάξεις της Βέρμαχτ, ήταν τελείως αντίθετη με όσα διεκήρυττε το Ναζιστικό καθεστώς περί αντισημιτισμού, περί φυλετικών νόμων/Αρείας φυλής, περί καθαρότητος αίματος και με όσα έγραφε ο Χίτλερ κατά των Ιουδαίων στο βιβλίο του «ο Αγών μου».
Ήταν μία ακόμη περίεργη, αλλόκοτη και φιλοεβραϊκή απόφαση του υποτιθέμενου αντισημιτικού και αντισιωνιστικού Ναζιστικού καθεστώτος! Φυσικά δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, προς…τέρψιν των μελλοντικών «θυμάτων» του ολοκαυτώματος και ικανοποίηση της αόρατης αρχής που ήλεγχε και κατηύθυνε κάθε απόφαση του Χίτλερ!
14. Εκείνο το οποίον προβάλλει ως άκρως παράδοξο και αδιανόητο, ήταν η μυστική στελέχωση των Ναζιστικών Ενόπλων Δυνάμεων με ανωτέρους και ανωτάτους αξιωματικούς Ιουδαϊκής καταγωγής, παρά τις αυστηρές περί τούτου απαγορευτικές διαταγές!
Τα στελέχη αυτά, όντες ταλμουδιστές κατά το θρήσκευμα, ήταν φυσικό να λειτουργούν ως πεμπτοφαλαγγίτες και πληροφοριοδότες του Συστήματος, αφού κάτι τέτοιο επετάσσετο από το θρησκευτικό τους Σύνταγμα, το Ταλμούδ, και την απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους.
15.   Καθαρόαιμοι ή μιγάδες Ιουδαίοι «εβαπτίζοντο» Άρειοι, εχρίζοντο άξιοι της Αρείας φυλής και εγένοντο ανώτερα και ανώτατα στελέχη της Βέρμαχτ, με τις…ευλογίες του Χίτλερ και την γνώση / έγκριση της ανωτάτης στρατιωτικής ηγεσίας της Βέρμαχτ, των φανατικών «αντισημιτών / αντισιωνιστών», και «εκκαθαριστών», υποτίθεται, της Εβραϊκής φυλής!!!
16.   Όταν η Ευρώπη ισοπεδωνόταν και εκατομμύρια Ευρωπαίοι πέθαιναν, η «τριμερής» Ιουδαιοταλμουδική συμμορία του Συστήματος (Ναζιστές Κρυπτο-ιουδαίοι - Σιωνιστές Καπιταλιστές / Ψευτο-Δημοκράτες - Ιουδαιομπολσεβίκοι) θησαύριζε σε βάρος των λαών όλου του κόσμου!
Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα «επιτεύγματα» του (Σ).
17.   Το φαινόμενο του Ναζισμού ήταν μία από τις πιο καλοστημένες απάτες όλων των εποχών, σε βάρος της ανθρωπότητος, που νομιμοποιήθηκε με τον ωκεανό αίματος 70.000.000 αθώων πολιτών, κάθε εθνικότητας και θρησκεύματος, και κατέληξε στον αποκλειστικό θρίαμβο των υποτιθέμενων θυμάτων, των Ταλμουδιστών Ιουδαίων!    
18.   Όσα επίστευαν, έγραφαν και ομολογούσαν δημοσίως ο Χίτλερ και οι μέντορές του, περί ανθρώπων, Αρίας φυλής και συμπαντικής δημιουργίας, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά, αυτούσιες ή παρηλλαγμένες, οι απόψεις, οι απόκρυφες ερμηνείες και τα δόγματα πίστεως των Ιουδαιοταλμουδιστών (Talmudist Jews), όπως καταγράφονται στο καμπαλιστικό Ταλμούδ και περιλαμβάνονται στις σελίδες της απόκρυφης Χιραμικής παραδόσεώς τους!!! Συγκεκριμένα:
-Την θέση του «περιούσιου» Ιουδαϊκού λαού (Talmudist Jews/Jewish people) τον οποίον, κατά το Ταλμούδ, οφείλουν να υπηρετούν όλοι οι λαοί της γης, καταλαμβάνουν οι Άριοι, η «εκλεκτή» Αρία/Λευκή φυλή, η οποία, κατά την καμπαλιστική ερμηνεία των Ναζιστών, της δημιουργίας του σύμπαντος, είναι προορισμένη από τον θεό, να κυβερνήσει τον κόσμο!!!
-Η Καμπάλα κατά τους Ιουδαιοταλμουδιστές είναι ο Ιουδαϊκός εσωτερισμός που δίνει τα κλειδιά για να ερμηνεύσουμε την Βίβλο. Κατά τους Αριανιστές η Καμπάλα είναι ένα σύστημα πολλών χιλιάδων χρόνων το οποίο εξιουδαΐστηκε τις τελευταίες χιλιετίες. Για τον λόγο αυτό, η πατρότητά του ανήκει σε όλη την Αρία φυλή. Την άποψη αυτή συμμερίζεται η Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ, τις αρχές και τα δόγματα της οποίας, ασπάστηκαν σχεδόν όλοι οι θεωρητικοί του Ναζισμού.
19.   Ποιος ήταν ο «θεός» που λάτρευαν οι ναζιστές;
  Ο Woden  ή Odin  (Οντίν), αρχηγός όλων των θεών του βορρά, πατέρας θεών και ανθρώπων. Και ποιος ήταν ο Οντίν; Ο Κύριος του «φωτός», δηλαδή ο Εωσφόρος και ο πρίγκηπας του σκότους, δηλαδή ο Διάβολος ή Σατανάς!       
  In the ancient Germanic tradition, Odin is both the lord of light and the prince of darkness. He is the god of the elite nobles, and thus the god of royalty and rulership. He is the father of magic and the power to create and destroy. He is the god of poetry: the god of the art of effective linguistic formulations and codifications of knowledge. Both his magical power and his 'gnostic' formulas are embodied in the runes ('mysteries). Finally, he is lord of the dead, and rules over the phenomena of death, thus showing his mastery over all transformational processes.
20. Ο ρόλος του παπισμού στην άνοδο του Χίτλερ
         Η συμμετοχή του Βατικανού και των παπικών στην άνοδο του Χίτλερ, ήταν ένθερμη και εντυπωσιακή. Επιφανείς φραγκοπαπικοί επίσκοποι, καρδινάλιοι και θεολόγοι της Γερμανίας είχαν εκδηλωθεί με ενθουσιασμό για τον «μεγάλο ηγέτη» (Führer).
 Π.χ. ο Καρδινάλιος Στέπινατς (Κροατία) ο διώκτης των Ορθοδόξων Σέρβων που «αγιοποιήθηκε» μεταπολεμικώς, ο καρδινάλιος Ευγένιος Πατσέλλι, Ιουδαϊκής καταγωγής, γραμματέας των εξωτερικών υποθέσεων του Βατικανού, που τον Μάρτιο του 1939 χειροτονήθηκε πάπας με το όνομα Πίος ΧΙΙ, οι θεολόγοι Joseph Lortz, Michael Schmaus και Karl Adam3.
 21.Ο όρος Nazi/Ναζί υποτίθεται ότι εκφράζει τον Γερμανό εθνικοσοσιαλιστή αλλά  ουσιαστικώς και μυστικώς σημαίνει: Ο Σιωνιστής που εργάζεται απορρήτως για την υλοποίηση του Εθνικού στόχου των Σιωνιστών, την δημιουργία του κράτους των Ιουδαίων.
Αυτός ήταν ο σκοπός του λεγομένου Εθνικού Σιωνισμού (NAtional ZIonismus), μία από τις δύο τάσεις του Σιωνιστικού κινήματος, όπως ενεφανίσθησαν κατά το Α΄ Σιωνιστικό Συνέδριο της Βασιλείας, το 1897 (Η άλλη τάση ήταν ο Οικονομικο-θρησκευτικός Σιωνισμός).
Αυτό υπονοεί και η σύντμηση ΝΑZI-smus, National Zionismus, δηλαδή Eθνικός Σιωνισμός και όχι Εθνικός Σοσιαλισμός/ Εθνικοσοσιαλισμός.
22.  Ο Χίτλερ ήταν ένας Εωσφοριστής! Ένα πειθήνιον όργανον του Σατανά! Ένας αποκρυφιστής !
Όλοι οι υποτιθέμενοι «αντισιωνιστές» και «αντισημίτες» Ναζιστές, αντλούσαν τις αποκρυφιστικές, αντισημιτικές, ρατσιστικές, και αντιχριστιανικές θεωρίες τους:
Από το Ιουδαϊκό ΤΑΛΜΟΥΔ και την απόκρυφη Χιραμική παράδοση των ταλμουδιστών Ιουδαίων!!! Εκείνες τις θεωρίες και διδασκαλίες, εμπλούτισαν με την αραβική αστρολογική μαγεία και ινδουϊστικές δοξασίες, κυρίως της μετενσαρκώσεως και την συνισταμένη ΟΛΩΝ αυτών, παρουσίασαν ως Ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού ή Ναζισμού !!!
Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

12. ΕΠΙΛΟΓΟΣ
 Όταν αποκαλύπτονται αλήθειες που «καίνε» το Σύστημα και τους νωτοφόρους του, τότε η συνήθης αντίδραση των ενοχλημένων είναι ότι πρόκειται περί θεωριών συνωμοσίας. Είναι αναρίθμητες οι περιπτώσεις σοβαρών ιστορικών γεγονότων (π.χ. δολοφονία Τζων Κένεντυ, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Το ΕΣΕΛΟΝ και ο ιστός Παγκοσμίου εύρους /www, Η δημιουργία Ομοσπονδιακής Τραπέζης Αποθεμάτων των ΗΠΑ, Η ίδρυση του Τάγματος Illuminati/ Πεφωτισμένων, τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, κλπ.) όπου το Σύστημα επέβαλλε απόλυτο «πέπλο σιγής».
Όσες φορές ήλθαν στο φως έγγραφα στοιχεία, αποδεικτικά περί γενομένης συνωμοσίας, οι εγκάθετοι του Συστήματος, αντί να αντικρούσουν τα στοιχεία, χαρακτήρισαν τους αποκαλύψαντες, ως  συνωμοσιολόγους, υπερβολικούς, φανατικούς, ακόμη και ψυχοπαθείς. Τους έθεσαν στο κοινωνικό περιθώριο, τους εξύβρισαν, τους εδίωξαν δικαστικώς ή τους εξαφάνισαν βιολογικώς!!!
Το ΣΥΣΤΗΜΑ διέθετε και διαθέτει, κατάλληλα πρόσωπα «διεθνούς κύρους», απεριόριστα μέσα και αναρίθμητους τρόπους αντιμετωπίσεως των «συνωμοσιολόγων».
Βεβαίως είναι δύσκολο, να αποκαλυφθούν:
-Τα άτομα, οι οργανισμοί ή εταιρείες που κρύπτονται ή εμπλέκονται στις συνωμοσίες κατά ατόμων, κυβερνήσεων ή κατά της ανθρωπότητος.
-Ποίοι άνθρωποι κινούνται δημοσίως ή υπογείως για να προωθήσουν σχέδια του Συστήματος, να εγκαταστήσουν αχυρανθρώπους, σε μία παγκόσμια τράπεζα, ένα Διεθνή οργανισμό, ένα διεθνές δικαστήριο, ένα κόμμα, μια κυβέρνηση εθνική ή παγκόσμια, ή να επιβάλλουν μια ιδεολογία.
Ακόμη δυσκολώτερο έως αδύνατο, είναι να αποκαλυφθεί ο ρόλος μιας κλειστής αποκρυφιστικής οργανώσεως και τα διαδραματιζόμενα σ’ αυτήν, όπως οι τεκτονικές στοές και η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, καθώς τα ιδρύματα αυτά είναι απρόσιτα σε μη μέλη ,ακόμη και σε μέλη που δεν έχουν τον κατάλληλο βαθμό μυήσεως.
Για παράδειγμα, ποίος μπορεί να μας πει τι είδους τελετουργίες γίνονται, στην στοά της οδού Αχαρνών, τι λέγονται και τι αποφασίζονται στις συγκεντρώσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ή της αδελφότητος «Κρανίο και Οστά» (Scull and Bones)4, κλπ;
ΟΥΔΕΙΣ, αφού απαγορεύται οποιαδήποτε προσέγγιση ή πληροφόρηση, σε μία εποχή υποτίθεται, ελευθέρας πληροφορήσεως και διακινήσεως ιδεών, αναφαίρετων δημοκρατικών δικαιωμάτων, λαϊκής …κυριαρχίας και …ανεξαρτησίας των Εθνών.
Ό,τι μαθαίνουμε τo πληροφορούμεθα από διαρροές, ή δημόσιες εξομολογήσεις αγανακτησμένων μελών που εγκατέλειψαν τέτοιες εταιρείες, διότι έφριξαν και δεν άντεξαν όσα άκουαν ή έβλεπαν να λέγονται και να γίνονται στα ενδότερα.
Τέτοια ακριβώς είναι και η περίπτωση του Ναζισμού που εκτός από ιδεολογία αντιπροσώπευε και μία αποκρυφιστική εταιρεία ατόμων συνδεομένων με κοινές πολιτικοθρησκευτικές πεποιθήσεις, κινούμενες στον χώρο του παγγερμανισμού, του αντιχριστιανισμού, του αρχαίου γερμανικού παγανισμού και ενός  ψεύτικου/φαρισαϊκού, Ιουδαϊκής κατασκευής, αντισημιτισμού/ αντιεβραϊσμού.
Το Σύστημα εξάντλησε όλα τα προσβλητικά επίθετα και όλους τους χαμερπείς χαρακτηρισμούς για τον Αδόλφο Χίτλερ και έβγαλε όλην την ….χολή του για την ιδεολογία και τα εγκλήματα του Ναζισμού.
Έθαψαν όμως με μαεστρία,  βαθειά μέσα στην λήθη και μακρυά από την Ιστορία, την φυλετική ταυτότητα και το σατανικό παρελθόν του Χίτλερ καθώς και τις πραγματικές ρίζες της Ναζιστικής Ιδεολογίας, για μερικές δεκαετίες μετά την λήξη του πολέμου. Γιατί;
Για να μην αποκαλυφθεί ποτέ ότι :
-Ο Χίτλερ ήταν ένας αποκρυφιστής με Ιουδαϊκό αίμα, που επιλέχθηκε από το Σανχέντριν του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού για συγκεκριμένη αποστολή κατά της ανθρωπότητος.
-Η Ιδεολογία του Ναζισμού ήταν μία παραλλαγή των όσων αναγράφονται στο Ταλμούδ και την Χιραμική παράδοση των Ιουδαίων (Jews), περί δημιουργίας του κόσμου, κοσμοκρατορίας των Ιουδαίων ως εκλεκτής φυλής/υιών του Φωτός,  προσαρμοσμένη στον Γερμανικό αποκρυφισμό και Εθνικισμό Völkisch.
Και όλα αυτά διότι, εάν απεκαλύπτετο αμέσως μετά την λήξη του πολέμου η Ιουδαϊκή Συνωμοσία, όσο ήσαν ακόμη νωπές οι δάφνες των νικητών συμμάχων και των «θυμάτων» του Ναζισμού, τότε η ανθρωπότης, μη έχοντας να χάσει τίποτε, θα είχε εξεγερθεί κατά των βιαστών και λεηλατών της, με απρόβλεπτες για τους Ιουδαιοταλμουδιστές συνέπειες.
Με ακλόνητα στοιχεία, προερχόμενα από εκατοντάδες ανοικτές πηγές, αποδείξαμε αυτό που ήταν «κεκρυμμένο» επί δεκαετίες και ολίγοι τολμούσαν να παρουσιάσουν θεωρώντας το ίσως, ως απίστευτο, μη υπάρχον ούτε στην σφαίρα της φαντασίας τους…
Δηλαδή ότι, οι αληθινοί δράστες, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί στα λεγόμενα Ναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, δεν ήταν ο Χίτλερ και οι Ναζιστές, αλλά εκείνοι που εκρύπτοντο πίσω από τον Χίτλερ και τον Ναζισμό, εκείνοι που εδημιούργησαν το «φαινόμενο» Χίτλερ και το τέρας του Ναζισμού, ήτοι οι αποκρυφιστές Ταλμουδιστές Ιουδαίοι.…
Ο Χίτλερ και οι Ναζιστές ήσαν τυφλά εκτελεστικά όργανα του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού….
Όσοι λοιπόν αντί αντικρούσεως των παρουσιασθέντων στοιχείων περί Χίτλερ και  Ναζισμού, ομιλήσουν περί συνωμοσιολογίας….θα αποδείξουν την άγνοιάν τους, την επιχειρηματολογικήν τους ένδειαν και την θλιβερή απόγνωσή τους..
*
Αντιλαμβάνονται τώρα κάποιοι αφελείς και επιπόλαιοι κριτές των γεγενημένων και γενομένων παγκοσμίως (όπως παρουσιάζονται από το Σύστημα), καθώς και λοιποί ορθολογιστές, γιατί οι εγκάθετοι συστημικοί συντάκτες της συμβατικής ιστορίας, που διδαχθήκαμε και συνεχίζουν να διδάσκονται σήμερα οι πολίτες κάθε χώρας, απέκρυψαν την αλήθεια για τον Χίτλερ και τον Ναζισμό και παρουσιάζουν τα γεγονότα της περιόδου 1903-1945, αποκλειστικώς και μόνον από την οπτική πλευρά των «θυμάτων» Ταλμουδιστών Σιωνιστών Ιουδαίων; 
Όσοι είναι ελεύθεροι άνθρωποι, τηρούν αλώβητη και σε διαρκή εγρήγορση την συνείδησή τους, έχουν συνδεδεμένη την λογική τους με την συνείδηση και την καρδιά τους και όχι με το «μεταφυσικό» / παγιδοφόρο ασυνείδητο, όσοι είναι απεξαρτημένοι από τα ψυχοπνευματικά ναρκωτικά του Συστήματος, ασφαλώς και το αντιλαμβάνονται.
Όσοι όμως, έχουν ακόμη παγιδευμένη ή παραλυμένη την λογική τους, τηρούν σε κατάσταση διαρκούς «υπνώσεως» τους πυλωρούς της συνειδήσεώς τους, και ευρίσκονται ακόμη υπό την επίρροια των ψυχοναρκωτικών και της καθημερινής μηνυματικής ηρωϊνης του Συστήματος, και δυστυχώς είναι πολλοί, δεν θα το αντιληφθούν, πιθανώς να το αμφισβητήσουν ή να ….τιτιβίσουν πάλιν, τα περί «θεωριών συνωμοσίας».

Συμπερασματικώς, φρονούμεν ότι μετά παρέλευση εβδομήκοντα(70) ετών από λήξεως του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία, πως ο  Ναζισμός ήταν μια Αποκρυφιστική/Σατανιστική Εταιρεία, ιδρυθείσα και ελεγχομένη από Εωσφοριστές Ταλμουδιστές Ιουδαίους, με συγκεκριμένη ειδική αποστολή, και της οποίας τα ιδρυτικά μέλη με πρώτον τον Αδόλφο Χίτλερ, ελάτρευαν ως «θεόν», τον Σατανά ή Εωσφόρο!!!


ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ!


1 Όπως ακριβώς συνέβη και με τον ντονμέ Κεμάλ, επονομασθέντα Ατατούρκ, νόθο γιό του επίσης ντονμέ Abdos Aga (Aγά του Τυρνάβου), όπως απεκάλυψε ο Riza Nour, o εξ απορρήτων του Κεμάλ, στο βιβλίο του Hayat Ve Hatiratim (Η Ζωή μου και οι Αναμνήσεις).
2 Myron Coureval Fagan (31 October 1887 - 12 May 1972) was a Jewish American writer, producer and director for film and theatre.
Ο Fagan, Tαλμουδιστής Ιουδαίος, που εγνώριζε πολύ περισσότερα απ’ ό,τι εμείς, ακόμη και άκρως απόρρητα, θεωρεί όπως έχει γίνει πλέον παγκόσμια πεποίθηση, ότι η σύγχρονη συνωμοσία ξεκίνησε το 1770, με κέντρο αναφοράς τον Άνταμ Βάϊσχαουπτ, έναν αποστάτη καθολικό / Ιησουΐτη ιερέα, ο οποίος χρηματοδοτούμενος από τον οίκο των Ρόθτσιλντ, δημιούργησε την μυστική εταιρεία των Illuminati (Πεφωτισμένων).   
-Ellis, Bill (2000). Raising the Devil: Satanism, new religions and the media. University Press of Kentucky. p. 133.
-Discogs Myron Fagan* – Illuminati - C.F.R. (The Council On Foreign Relations) Volume,1-3.

3 Ειδικώς ο Adam, πανεπιστημιακός δάσκαλος με παγκόσμιο κύρος, έγραφε το έτος 1940, όταν η φήμη του Χίτλερ βρισκόταν στο αποκορύφωμά της, γιατί δεν είχαν αρχίσει οι ήττες και η οπισθοχώρηση:
«Τώρα βρίσκεται μπροστά μας το τρίτο Reich (=κράτος), γεμάτο καυτή θέληση για ζωή και πάθος, γεμάτο ασυγκράτητη δύναμη, γεμάτο δημιουργική παραγωγικότητα. Εμείς οι Καθολικοί αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας ως μέλη αυτού του Reich και βλέπουμε ως μέγιστο σκοπό μας επί της γης να το υπηρετήσουμε ...; Για χάριν της συνειδήσεώς μας υπηρετούμε αυτό το Reich με όλες τις δυνάμεις μας κι ας συμβεί οτιδήποτε προκύψει».
Ο συγκεκριμένος Adam είχε βάλει στόχο της δραστηριότητάς του να δημιουργήσει ένα «γερμανικό καθολικισμό» ανεξάρτητο από το Βατικανό.
Μετά την λήξη του πολέμου οι παπικοί υποστηρικτές των Ναζί αντί να δικαστούν τουλάχιστον ως ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί, έλαβαν και παράσημα από τους νικητές συμμάχους. Ο Καρδινάλιος Στέπινατς (Κροατία) ο διώκτης των Ορθοδόξων Σέρβων «αγιοποιήθηκε» μεταπολεμικώς. Το έτος 1951 απονεμήθηκε στον Adam το ανώτατο «παράσημο αξίας» της Ομοσπονδιακής Γερμανίας. Αυτό δε το παράσημο το απένειμε ένας ομοσπονδιακός πρόεδρος, ο Dr. Theodor Heuss, ο οποίος έγραφε το έτος 1932 στο βιβλίο του «Ο δρόμος του Χίτλερ» ότι «ο Χίτλερ διαθέτει έντιμα κίνητρα, ειλικρίνεια, εντυπωσιακές επιδόσεις, μία θέληση που δεν διαπραγματεύεται και διαπλέκεται αλλά επιζητεί τη νίκη».
Αυτός ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Γερμανίας είχε λάβει, όπως και ο Karl Adam το «παράσημο ειρήνης» των εκδοτών βιβλίων που διοργανώνουν έκτοτε κάθε φθινόπωρο την γνωστή έκθεση βιβλίου στη Φραγκφούρτη.
Μετά τον πόλεμο, όσοι από την παπικήν νεολαία επέζησαν των πολεμικών επεισοδίων και των αναγκαστικών μετακινήσεων, αμείφθηκαν με υψηλές θέσεις στον εκκλησιαστικό μηχανισμό, φτάνοντας μερικοί μέχρι και το Βατικανό: Forschbach, Monsignore Wolker, Nattermann κ.α.
4 Η «Skull and Bones» είναι μια αποκρυφιστική εταιρεία λειτουργούσα από το 1832 στην έδρα του πανεπιστημίου του Yale. Έμβλημά της η νεκροκεφαλή και δύο κόκκαλα. Παραδόξως, και οι σατανιστές της ηγετικής ομάδας των  (SS)  του Χίμλερ, έφεραν τιμητικό δακτυλίδι με ανάγλυφη νεκροκεφαλή επ’ αυτού. Το δακτυλίδι αυτό απεκαλείτο Totenkopfring  (νεκροκεφαλή ή δακτυλίδι της κεφαλής του θανάτου).
Skull and Bones  is an undergraduate senior secret society at Yale University, New Haven, Connecticut. It is the oldest senior class landed society at Yale. The society's alumni organization, the Russell Trust Association, owns the society's real estate and oversees the organization. The society is known informally as "Bones", and members are known as "Bonesmen".
SS-Ehrenring ("SS Honour Ring"), unofficially called Totenkopfring ("Skull Ring" or "Death's Head Ring"), was an award of Heinrich Himmler's Schutzstaffel (SS). It was not a state decoration, but rather a personal gift bestowed by Himmler. The SS Honor Sword and SS Honor Dagger was a similar award.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου